Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Τι έκανες ρε φίλε ,την αρμεξες να πάρεις γάλα;
Πλάκα κάνω .
Τι φάση από κοντά ;
Δεν την έχω δει ,αλλά στο άλλο σάιτ η μούρη της είναι σαν τον Barakka
Όχι εντάξει, όχι και γάλα, χεχεχε...,αλλά εκείνη την στιγμή που ήρθα στην κορύφωση το ζουληξα λίγο παραπάνω.. Ε για το πρόσωπο για αυτό είπα ότι δεν την λες γλυκειά... Σκυλί είναι που λέμε...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Μόνο το γαμήσι σκέφτομαι και τίποτα άλλο...αλλά τα λεφτά λεφτά με μέτρο!!!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
Baraka_mk2.jpg

Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μπορείτε να με βοηθήσετε και μα μου πειτε που μπορώ να βρω τα τρίδυμα σπιτακια?
Πάνε εκει οπου βρίσκονται ολα τα υπόλοιπα πρατήρια ηδονής και θα τα βρεις αρχάριε χύστη!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Επισκεψη σημερα στην Καρολινα στο Red Diamond. Εμφανισιακα δεν ειναι το μουνι που θα πεις ουαου. αλλα φορουσε κατι ασπρα εσωρουχα και εδειχνε σαν κλασατη γκομενα οποτε ηθελα να μπω να την δοκιμασω. Με το που μπηκε εκατσε στα γονατα και με αφησε να ρουφηξω τα φυσικα στηθη της, μικρουλια και στητα. Μετα μου εκανε μια πιπα ΠΟΛΥ καλη. Συνεχεια σε ιεραποστολικο και εκει ηρθε και το τελος. Πολυ καλη μεσα στο δωματιο αν και απο εμφανιση δεν ειναι κατι τρομερο. Προτεινεται για gfe κατασταση. Επισης μιλαει μονο αγγλικα.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Οποιος εχει πλροφοριες σας παρακαλω. Την ΡΙΤΑ το αλλο σαιτ την δειχνει καθε μερα! Ομως δεν ειναι στο ποστο της. Ειναι αλλες. Λαθος κανει το σαιτ να δειχνει την Ριτα στο Λας Βεγκας? Και αν λειπει για διακοπες ποτε θα ερθει? Σας παρακαλω πολυ παιδια, οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει. Επισης η ΚΑΡΙΝΑ, μοιαζει να λειπει διακοπες. Ξερει κανεις απο ποτε θα ερθει? Παιδια σας παρακαλω, οι διαφορες φολες της 1ης φορας που μπαινω τωρα τελευταια κοντευουν να μου δημιουργησουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν αντεχω αλλο ξεφτυλισμο στις φολες...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.470
Πόντοι
1.436
Οποιος εχει πλροφοριες σας παρακαλω. Την ΡΙΤΑ το αλλο σαιτ την δειχνει καθε μερα! Ομως δεν ειναι στο ποστο της. Ειναι αλλες. Λαθος κανει το σαιτ να δειχνει την Ριτα στο Λας Βεγκας? Και αν λειπει για διακοπες ποτε θα ερθει? Σας παρακαλω πολυ παιδια, οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει. Επισης η ΚΑΡΙΝΑ, μοιαζει να λειπει διακοπες. Ξερει κανεις απο ποτε θα ερθει? Παιδια σας παρακαλω, οι διαφορες φολες της 1ης φορας που μπαινω τωρα τελευταια κοντευουν να μου δημιουργησουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν αντεχω αλλο ξεφτυλισμο στις φολες...
Η Ρίτα λείπει. Από ποιες έφαγες φόλα;

• Like
Αντιδράσεις: laskos

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
2 απο εδω: Μεγάλη φόλα | Κριτική με βαθμολογία 5.7 από το μέλος goustaro
και μια σημερα απο μια νταρντανα αλλα του κωλου, στην Ερημιτη σημερα. Δεν αντεχω αλλο παιδια, εφαγα τρεις στην σειρα και εχω αληθινα ψυχολογικα προβληματα. Παρακαλω αν ξερεις ποτε περιπου ερχεται η Ριτα και η Καρινα. Και σε πμ. Αισθανθηκα τις τελευταιες φορες σκουπιδι και δεν πρεπει. Γαμω και τα πεταμενα λεφτα... αλλα δεν μπορω τα ψυχολογικα...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
και μια σημερα απο μια νταρντανα αλλα του κωλου, στην Ερημιτη σημερα. Δεν αντεχω αλλο παιδια, εφαγα τρεις στην σειρα και εχω αληθινα ψυχολογικα προβληματα. Παρακαλω αν ξερεις ποτε περιπου ερχεται η Ριτα και η Καρινα. Και σε πμ. Αισθανθηκα τις τελευταιες φορες σκουπιδι και δεν πρεπει. Γαμω και τα πεταμενα λεφτα... αλλα δεν μπορω τα ψυχολογικα...
Για Ρίτα άκουσα ότι θα επιστρέψει τέλη Φεβρουαρίου

• Like

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Χρονια πολλα, καλη φωτιση να εχεις συναδελφε!

• Like

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Αν είσαι καλό παιδί - φλώρος συνέχεια θα προσπαθούν να σε κλέψουν. Και εγώ έτσι ήμουν και την πατούσα πολλές φορές. Πλέον πουλάω τσαμπουκα και αγριάδες και μια χαρά με εξυπηρετούν. Αν δουν ότι δεν τις παίρνει να δεις τι καλά γαμιουντε και εξηγούνται και δωράκια. Γενικά μην μασάς όλες οι γυναίκες είναι μαλακισμενες απλά κάποιες το κρύβουν καλύτερα.

• Αγάπη

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.734
Πόντοι
736
Λούση που έχει στο δίπλα σαιτ καλή έχει πάρει κανείς? Δεν βρήκα κριτικές .

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Πέρασα με Βικτωρία από sex and the city. Πολύ αγγαρεία να τελειώνουμε η όλη φάση από μεριά της. Κρίμα γιατί το μωρό έχει προοπτικές και η όλη φάση δεν την θεωρώ τελείως πεταμένα λεφτά. Δεν θα ξαναπεράσω πάντως.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Επίσης είδα την Βαρβάρα από κοντά είναι πολύ καλύτερη... πιστεύω ότι οι φώτο την αδικουν

mpourisios

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα μυστες μου, γνωριζει καποιος αν τελικα γυρισε η ΚΑΡΙΝΑ;
Το μπουρι μου εχει ορεξη να επισκεφτει το ζεστο λαρυγκακι της. Βαρεθηκα τα κασκαντεριλικια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom