Όχι εντάξει, όχι και γάλα, χεχεχε...,αλλά εκείνη την στιγμή που ήρθα στην κορύφωση το ζουληξα λίγο παραπάνω.. Ε για το πρόσωπο για αυτό είπα ότι δεν την λες γλυκειά... Σκυλί είναι που λέμε...Τι έκανες ρε φίλε ,την αρμεξες να πάρεις γάλα;
Πλάκα κάνω .
Τι φάση από κοντά ;
Δεν την έχω δει ,αλλά στο άλλο σάιτ η μούρη της είναι σαν τον Barakka
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)
Χαχα.. μάλλον ναι... Δεν ξέρω γιατί την έχουν ακόμα....Στο διπλα σαιτ την εχουν κανονικα στο προγραμμα.. μαλλον πληρωσαν κι τους μηνες που θα λειπει.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
εκλαψα!!!Τι έκανες ρε φίλε ,την αρμεξες να πάρεις γάλα;
Πλάκα κάνω .
Τι φάση από κοντά ;
Δεν την έχω δει ,αλλά στο άλλο σάιτ η μούρη της είναι σαν τον Barakka
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Φιλότιμη αλλά πολύ ψυχρή μέσα δεν το χειΩραιος και περιεκτικός φιλε ! Να ρωτησω κατι; Γιατί με Σουζάνα δε θα ξανά έμπαινες δεν λέει πια;
ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Πάνε εκει οπου βρίσκονται ολα τα υπόλοιπα πρατήρια ηδονής και θα τα βρεις αρχάριε χύστη!!!Συναγωνιστές μπορείτε να με βοηθήσετε και μα μου πειτε που μπορώ να βρω τα τρίδυμα σπιτακια?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Επισκεψη σημερα στην Καρολινα στο Red Diamond. Εμφανισιακα δεν ειναι το μουνι που θα πεις ουαου. αλλα φορουσε κατι ασπρα εσωρουχα και εδειχνε σαν κλασατη γκομενα οποτε ηθελα να μπω να την δοκιμασω. Με το που μπηκε εκατσε στα γονατα και με αφησε να ρουφηξω τα φυσικα στηθη της, μικρουλια και στητα. Μετα μου εκανε μια πιπα ΠΟΛΥ καλη. Συνεχεια σε ιεραποστολικο και εκει ηρθε και το τελος. Πολυ καλη μεσα στο δωματιο αν και απο εμφανιση δεν ειναι κατι τρομερο. Προτεινεται για gfe κατασταση. Επισης μιλαει μονο αγγλικα.
Οποιος εχει πλροφοριες σας παρακαλω. Την ΡΙΤΑ το αλλο σαιτ την δειχνει καθε μερα! Ομως δεν ειναι στο ποστο της. Ειναι αλλες. Λαθος κανει το σαιτ να δειχνει την Ριτα στο Λας Βεγκας? Και αν λειπει για διακοπες ποτε θα ερθει? Σας παρακαλω πολυ παιδια, οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει. Επισης η ΚΑΡΙΝΑ, μοιαζει να λειπει διακοπες. Ξερει κανεις απο ποτε θα ερθει? Παιδια σας παρακαλω, οι διαφορες φολες της 1ης φορας που μπαινω τωρα τελευταια κοντευουν να μου δημιουργησουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν αντεχω αλλο ξεφτυλισμο στις φολες...
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 1.436
Η Ρίτα λείπει. Από ποιες έφαγες φόλα;Οποιος εχει πλροφοριες σας παρακαλω. Την ΡΙΤΑ το αλλο σαιτ την δειχνει καθε μερα! Ομως δεν ειναι στο ποστο της. Ειναι αλλες. Λαθος κανει το σαιτ να δειχνει την Ριτα στο Λας Βεγκας? Και αν λειπει για διακοπες ποτε θα ερθει? Σας παρακαλω πολυ παιδια, οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει. Επισης η ΚΑΡΙΝΑ, μοιαζει να λειπει διακοπες. Ξερει κανεις απο ποτε θα ερθει? Παιδια σας παρακαλω, οι διαφορες φολες της 1ης φορας που μπαινω τωρα τελευταια κοντευουν να μου δημιουργησουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν αντεχω αλλο ξεφτυλισμο στις φολες...
2 απο εδω: Μεγάλη φόλα | Κριτική με βαθμολογία 5.7 από το μέλος goustaro
και μια σημερα απο μια νταρντανα αλλα του κωλου, στην Ερημιτη σημερα. Δεν αντεχω αλλο παιδια, εφαγα τρεις στην σειρα και εχω αληθινα ψυχολογικα προβληματα. Παρακαλω αν ξερεις ποτε περιπου ερχεται η Ριτα και η Καρινα. Και σε πμ. Αισθανθηκα τις τελευταιες φορες σκουπιδι και δεν πρεπει. Γαμω και τα πεταμενα λεφτα... αλλα δεν μπορω τα ψυχολογικα...
και μια σημερα απο μια νταρντανα αλλα του κωλου, στην Ερημιτη σημερα. Δεν αντεχω αλλο παιδια, εφαγα τρεις στην σειρα και εχω αληθινα ψυχολογικα προβληματα. Παρακαλω αν ξερεις ποτε περιπου ερχεται η Ριτα και η Καρινα. Και σε πμ. Αισθανθηκα τις τελευταιες φορες σκουπιδι και δεν πρεπει. Γαμω και τα πεταμενα λεφτα... αλλα δεν μπορω τα ψυχολογικα...
Για Ρίτα άκουσα ότι θα επιστρέψει τέλη Φεβρουαρίου2 απο εδω: Μεγάλη φόλα | Κριτική με βαθμολογία 5.7 από το μέλος goustaro
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Χρονια πολλα, καλη φωτιση να εχεις συναδελφε!Οποιος εχει πλροφοριες σας παρακαλω. Την ΡΙΤΑ το αλλο σαιτ την δειχνει καθε μερα! Ομως δεν ειναι στο ποστο της. Ειναι αλλες. Λαθος κανει το σαιτ να δειχνει την Ριτα στο Λας Βεγκας? Και αν λειπει για διακοπες ποτε θα ερθει? Σας παρακαλω πολυ παιδια, οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει. Επισης η ΚΑΡΙΝΑ, μοιαζει να λειπει διακοπες. Ξερει κανεις απο ποτε θα ερθει? Παιδια σας παρακαλω, οι διαφορες φολες της 1ης φορας που μπαινω τωρα τελευταια κοντευουν να μου δημιουργησουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν αντεχω αλλο ξεφτυλισμο στις φολες...
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μάγκες η ειρήνη η Ρουμάνα δουλεύει σήμερα ;
Αν είσαι καλό παιδί - φλώρος συνέχεια θα προσπαθούν να σε κλέψουν. Και εγώ έτσι ήμουν και την πατούσα πολλές φορές. Πλέον πουλάω τσαμπουκα και αγριάδες και μια χαρά με εξυπηρετούν. Αν δουν ότι δεν τις παίρνει να δεις τι καλά γαμιουντε και εξηγούνται και δωράκια. Γενικά μην μασάς όλες οι γυναίκες είναι μαλακισμενες απλά κάποιες το κρύβουν καλύτερα.2 απο εδω: Μεγάλη φόλα | Κριτική με βαθμολογία 5.7 από το μέλος goustaro
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.734
- Πόντοι
- 736
Λούση που έχει στο δίπλα σαιτ καλή έχει πάρει κανείς? Δεν βρήκα κριτικές .
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Ας στείλει κάποιος pm προφίλ φβ βλαντας
mpourisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μυστες μου, γνωριζει καποιος αν τελικα γυρισε η ΚΑΡΙΝΑ;
Το μπουρι μου εχει ορεξη να επισκεφτει το ζεστο λαρυγκακι της. Βαρεθηκα τα κασκαντεριλικια!
Το μπουρι μου εχει ορεξη να επισκεφτει το ζεστο λαρυγκακι της. Βαρεθηκα τα κασκαντεριλικια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις