Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Καλη φαινεται και η Λινα, στις βιλλες την εχει το προγραμμα. Ποιος βραδινος συναδελφος θα τσεκαρει? :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Bboytt

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Καλη φαινεται και η Λινα, στις βιλλες την εχει το προγραμμα. Ποιος βραδινος συναδελφος θα τσεκαρει? :grin:
Την είδα χθες δούλευε στο Res light ξέχασα να το γράψω, καμία σχέση με τη φωτογραφία.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλησπέρα πέρασμα γρήγορο για να τσεκαρο την Μπιάνκα που γράφετε λοιπόν μιας που μου αρέσουν τα πετιτ κορίτσια η συγκεκριμένη είναι σκελετός!! Δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά το φοβήθηκα σε φάση μη δυνατά και τέτοια! Μετά ανέβηκα λας βεγκας είδα την καρμεν πάνω σε πορνοτακουνα το κορμί τσίτα βυζια καπούλια όλα όρθια αλλά βγήκε με μια μαγκιά λες και θα μας γαμηση !! Σώμα για τα μάτια μου 10 συμπεριφορά με το που βγήκε από το κουζινάκι 0 !!! Καλά γαμησια!!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
επίσκεψη σε λας βεγκας:
μπαίνω πρώτα δεξιά,
βγήκε μία νταντάνα, με χρακτηριστικά που δεν μ' άρεσαν, κάπως ποντιακή ομορφιά,
οπισθοχώρησα.
μπήκα στο επόμενο,
περιμένω...
"έρχομαι" ακουγόταν η φωνή από το βάθος,
είμαι η βλάντα, μου λέει,
θυμήθηκα τον αλπατσίνο ότι είναι μαστόρισα
50 ευρώ τελείωμα στο στόμα,
μια χαρά και είναι και ευδιάθετη.

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.881
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα πέρασμα γρήγορο για να τσεκαρο την Μπιάνκα που γράφετε λοιπόν μιας που μου αρέσουν τα πετιτ κορίτσια η συγκεκριμένη είναι σκελετός!! Δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά το φοβήθηκα σε φάση μη δυνατά και τέτοια! Μετά ανέβηκα λας βεγκας είδα την καρμεν πάνω σε πορνοτακουνα το κορμί τσίτα βυζια καπούλια όλα όρθια αλλά βγήκε με μια μαγκιά λες και θα μας γαμηση !! Σώμα για τα μάτια μου 10 συμπεριφορά με το που βγήκε από το κουζινάκι 0 !!! Καλά γαμησια!!
Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε ,δεν σπάει καρφώνεις όσο θέλεις αντέχει :cheesy::cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.881
Πόντοι
3.796
Θα δοκιμαστή τότε αν και είπες η εσυ η κάποιος άλλος για ρολόι !!
Άλλος το είπε ,αλλά σε εμένα 2 φορές δεν έχει γίνει ,ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Την γαμας όπως θέλεις ,απλά σίγουρα θα βάλει τζελ αλλά και πάλι έχεις αίσθηση,επίσης δίνει κώλο στα 80 ,εκεί φοβάμαι και εγώ να δοκιμάσω .

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Την γαμας όπως θέλεις ,απλά σίγουρα θα βάλει τζελ αλλά και πάλι έχεις αίσθηση,επίσης δίνει κώλο στα 80 ,εκεί φοβάμαι και εγώ να δοκιμάσω .
Με τι Προγραμα μπήκες;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
γιατι φοβασαι;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.881
Πόντοι
3.796

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.101
Πόντοι
1.076
Χθεσινοβραδινή μίνι τσάρκα μέτρια κατάσταση

Φρίξου 13 ένα αδύνατο κουκλί η Μπιάνκα από Ρουμανία, λίγο ήθελα να περάσω θέλω να την ξαναδώ

Φρίξου 15 Μόνικα, νταρντανα μελαχρινή τσιγγανορουμανοβουλγάρα με λίγα τατού

Απέναντι Φρίξου 14 η Χουανίτα, ακόμα ένα Μινιόν κοριτσάκι από Κολομβία μεριά

Poison , μια κολομβιανή με φουλ ψεύτικο πλαστικό κώλο και καυλωτικά γυαλιά, μαύρο καρέ μαλλί. Ερωτεύτηκα την κυρία στην υπηρεσία εκεί..

Hot Lady , δύο Ρουμάνες, η μία με λίγα κιλά αδιάφορη και η άλλη πιο μοντελέ όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο

Στα Studio Paradise δούλευαν Νίνα, Αντζελίνα, Ρούμπι και Άναμπελ, η τελευταία φουλ πλαστικό πάνω της σε κώλο χείλια και βυζιά

Νικ. Ουρανού 1 μια ξανθιά με αγορέ μαλλί με σούπερ κορμί, μέτρια φάτσα και κάπως κουρασμένη ίσως.
Στο Πίσω ακριβώς μία θεία 1.55 ύψος 94 κιλά ξανθιά για μερακλήδες.

Αυτά τα λίγα..
Φίλε τα βυζια ναι για αναμπελ είναι ψευτικα αλλά η κωλάρα δεν ειναι με τίποτα έχω παει 6 φορές μαζί της είναι πολυ σε σώμα το μόνο ψευτικο είναι τ βυζια

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Φίλε τα βυζια ναι για αναμπελ είναι ψευτικα αλλά η κωλάρα δεν ειναι με τίποτα έχω παει 6 φορές μαζί της είναι πολυ σε σώμα το μόνο ψευτικο είναι τ βυζια
Μπορεί να είναι έτσι φιλε και να μου φάνηκε εμένα ψεύτικος οκ. Στον αγώνα πώς είναι ? Αξίζει η μαυρούλα?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Πέρασμα από Φρίξου 13 για να δοκιμάσω την Μπιάνκα αλλά τελικά δεν δούλευε!λογοκα θα είναι βραδυ

Babaldo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2021
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε καμία ιδέα μήπως που είναι η Χρύσα η Ελληνίδα; όσες φορές και αν πέρασα τον τελευταίο καιρό ήταν γενικά κλειστός ο οίκος της..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε καμία ιδέα μήπως που είναι η Χρύσα η Ελληνίδα; όσες φορές και αν πέρασα τον τελευταίο καιρό ήταν γενικά κλειστός ο οίκος της..
Αυτή είναι στα τρίδυμα που αντικαθιστούσε την Εβελίνα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασμα από Φρίξου 13 για να δοκιμάσω την Μπιάνκα αλλά τελικά δεν δούλευε!λογοκα θα είναι βραδυ
Ναι απο οτι λέγανε εδω και στις κριτικές βράδυ δουλεύει αυτή.

Babaldo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2021
Like
5
Πόντοι
0
Αυτή είναι στα τρίδυμα που αντικαθιστούσε την Εβελίνα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι απο οτι λέγανε εδω και στις κριτικές βράδυ δουλεύει αυτή.
Ναι αυτήν λέω στα τρίδυμα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
δυστηχος δεύτερο πέρασμα από φρίξου 13 βραδινή βαρδια μέσα στο χώρο χαμος η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο και περιμένανε μπούγιο ισα με 10 άτομα θυμηζε βαρδάρη ολοι φάση ακόμα και εξω είχε κοσμο και περίμενε μέχρι που φωνάζει η κοπέλα από το δωμάτιο την τσατσα και ερχετε η απολητη ησυχία να ακούσουμε τι θα πει ο μύστης από μέσα (θέλω μισή ωρα ακόμα και η τσα του απαντάει αλλά 100 τα περνει και λέει έχεις αλλά 25 λεπτά κλείνει την πορτα και βγήκαν ολοι εξω!
αμα περνουν τα 100ρικα για 25 λεπτα με 30 και 40 ευρω που ηθελα να περασω εγώ ποσό θα καθόταν ! γενικος όλα τα μαγαζιά ήταν γεματα και ολοι γαμουσαν! έφυγα αχυστος γτ ήθελα να δοκιμασο την κοπέλα απο φρίξου 13! αυτά λοιπόν καλα γαμισια!!!:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom