yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Καλη φαινεται και η Λινα, στις βιλλες την εχει το προγραμμα. Ποιος βραδινος συναδελφος θα τσεκαρει?
Την είδα χθες δούλευε στο Res light ξέχασα να το γράψω, καμία σχέση με τη φωτογραφία.Καλη φαινεται και η Λινα, στις βιλλες την εχει το προγραμμα. Ποιος βραδινος συναδελφος θα τσεκαρει?
Πηγα εγω χθες βραδυ. + 40 κιλα.Καλη φαινεται και η Λινα, στις βιλλες την εχει το προγραμμα. Ποιος βραδινος συναδελφος θα τσεκαρει?
Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε ,δεν σπάει καρφώνεις όσο θέλεις αντέχειΚαλησπέρα πέρασμα γρήγορο για να τσεκαρο την Μπιάνκα που γράφετε λοιπόν μιας που μου αρέσουν τα πετιτ κορίτσια η συγκεκριμένη είναι σκελετός!! Δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά το φοβήθηκα σε φάση μη δυνατά και τέτοια! Μετά ανέβηκα λας βεγκας είδα την καρμεν πάνω σε πορνοτακουνα το κορμί τσίτα βυζια καπούλια όλα όρθια αλλά βγήκε με μια μαγκιά λες και θα μας γαμηση !! Σώμα για τα μάτια μου 10 συμπεριφορά με το που βγήκε από το κουζινάκι 0 !!! Καλά γαμησια!!
Θα δοκιμαστή τότε αν και είπες η εσυ η κάποιος άλλος για ρολόι !!Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε ,δεν σπάει καρφώνεις όσο θέλεις αντέχει
Άλλος το είπε ,αλλά σε εμένα 2 φορές δεν έχει γίνει ,ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.Θα δοκιμαστή τότε αν και είπες η εσυ η κάποιος άλλος για ρολόι !!
Με τι Προγραμα μπήκες;Άλλος το είπε ,αλλά σε εμένα 2 φορές δεν έχει γίνει ,ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Την γαμας όπως θέλεις ,απλά σίγουρα θα βάλει τζελ αλλά και πάλι έχεις αίσθηση,επίσης δίνει κώλο στα 80 ,εκεί φοβάμαι και εγώ να δοκιμάσω .
γιατι φοβασαι;Άλλος το είπε ,αλλά σε εμένα 2 φορές δεν έχει γίνει ,ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Την γαμας όπως θέλεις ,απλά σίγουρα θα βάλει τζελ αλλά και πάλι έχεις αίσθηση,επίσης δίνει κώλο στα 80 ,εκεί φοβάμαι και εγώ να δοκιμάσω .
Απλό στα 30 και την δεύτερη 40Με τι Προγραμα μπήκες;
Φίλε όλος ο κωλος της είναι λίγο μεγαλύτερος από την παλάμη μου ..δεν ξέρω αν την έχει πάρει κανείς ή απλά το διαφημίζει μέχρι να την πάρουνγιατι φοβασαι;
40 ελεύθερο στοματικό ;Απλό στα 30 και την δεύτερη 40
Φίλε τα βυζια ναι για αναμπελ είναι ψευτικα αλλά η κωλάρα δεν ειναι με τίποτα έχω παει 6 φορές μαζί της είναι πολυ σε σώμα το μόνο ψευτικο είναι τ βυζιαΧθεσινοβραδινή μίνι τσάρκα μέτρια κατάσταση
Φρίξου 13 ένα αδύνατο κουκλί η Μπιάνκα από Ρουμανία, λίγο ήθελα να περάσω θέλω να την ξαναδώ
Φρίξου 15 Μόνικα, νταρντανα μελαχρινή τσιγγανορουμανοβουλγάρα με λίγα τατού
Απέναντι Φρίξου 14 η Χουανίτα, ακόμα ένα Μινιόν κοριτσάκι από Κολομβία μεριά
Poison , μια κολομβιανή με φουλ ψεύτικο πλαστικό κώλο και καυλωτικά γυαλιά, μαύρο καρέ μαλλί. Ερωτεύτηκα την κυρία στην υπηρεσία εκεί..
Hot Lady , δύο Ρουμάνες, η μία με λίγα κιλά αδιάφορη και η άλλη πιο μοντελέ όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο
Στα Studio Paradise δούλευαν Νίνα, Αντζελίνα, Ρούμπι και Άναμπελ, η τελευταία φουλ πλαστικό πάνω της σε κώλο χείλια και βυζιά
Νικ. Ουρανού 1 μια ξανθιά με αγορέ μαλλί με σούπερ κορμί, μέτρια φάτσα και κάπως κουρασμένη ίσως.
Στο Πίσω ακριβώς μία θεία 1.55 ύψος 94 κιλά ξανθιά για μερακλήδες.
Αυτά τα λίγα..
Μπορεί να είναι έτσι φιλε και να μου φάνηκε εμένα ψεύτικος οκ. Στον αγώνα πώς είναι ? Αξίζει η μαυρούλα?Φίλε τα βυζια ναι για αναμπελ είναι ψευτικα αλλά η κωλάρα δεν ειναι με τίποτα έχω παει 6 φορές μαζί της είναι πολυ σε σώμα το μόνο ψευτικο είναι τ βυζια
Αυτή είναι στα τρίδυμα που αντικαθιστούσε την Εβελίνα ;Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε καμία ιδέα μήπως που είναι η Χρύσα η Ελληνίδα; όσες φορές και αν πέρασα τον τελευταίο καιρό ήταν γενικά κλειστός ο οίκος της..
Ναι απο οτι λέγανε εδω και στις κριτικές βράδυ δουλεύει αυτή.Πέρασμα από Φρίξου 13 για να δοκιμάσω την Μπιάνκα αλλά τελικά δεν δούλευε!λογοκα θα είναι βραδυ
Ναι αυτήν λέω στα τρίδυμα.Αυτή είναι στα τρίδυμα που αντικαθιστούσε την Εβελίνα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι απο οτι λέγανε εδω και στις κριτικές βράδυ δουλεύει αυτή.