Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (2 μέλη και 73 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Έχει και γαμω το σώμα γυμνασμενο για την ηλικία της βυζί φτιαχτό αλλά πολύ καλό και τέτοιο γαμησι δεν σου έχει κάνει σίγουρα η Λάρα ..:cheesy:
Η ηλικία της κάνει μπαμ από το πρόσωπο ,άσε τι λένε αλλά μια χαρά συμπαθητική γυναίκα είναι και με όρεξη αφού σου ορμάει με το που μπει στο δωμάτιο..45+
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις :cheesy::cheesy::cheesy:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Έχει και γαμω το σώμα γυμνασμενο για την ηλικία της βυζί φτιαχτό αλλά πολύ καλό και τέτοιο γαμησι δεν σου έχει κάνει σίγουρα η Λάρα ..:cheesy:
Η ηλικία της κάνει μπαμ από το πρόσωπο ,άσε τι λένε αλλά μια χαρά συμπαθητική γυναίκα είναι και με όρεξη αφού σου ορμάει με το που μπει στο δωμάτιο..45+
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις :cheesy::cheesy:

ειναι αυτη που μου ειχε πει καποιος οτι ειναι σαν χομπιτ? :P γιατι αν ειναι αυτη και ολοι γραφουν οτι ειναι οκ, τοτε ισως λαθος του φιλου. τεσπα θα παω να την δω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
ειναι αυτη που μου ειχε πει καποιος οτι ειναι σαν χομπιτ? :P γιατι αν ειναι αυτη και ολοι γραφουν οτι ειναι οκ, τοτε ισως λαθος του φιλου. τεσπα θα παω να την δω.
Για αυτόν μπορεί να μοιάζει με χόμπιτ...αλλά μόλις σε γραπωσει στο δωμάτιο και μόλις απλώσει υποσεντονο θα καταλάβεις τι χάνεις τόσο καιρό .
Δεν είναι μοντέλο ..είναι ένα μιλφακι που κρατιέται παρά πολύ καλά

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Μόλις πέρασα με Νάταλι τελευταίος σταθερή αξία ότι έχω γράψει και θα γράψω σε Λίγο είναι τρομερή πάρα τη ηλικία της

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Πέρασμα σήμερα με Ανελ από χοτ λέιντι, καλή ηταν θα ανεβεί και κριτική!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Νικ. Ουρανού 26,επίσκεψη χθες βράδυ ήταν η γνωστή Έλενα/Ραίσα. Τέταρτη δοκιμή μακράν η καλύτερη απ όλες τις προηγούμενες! Η κοπέλα είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δε λέω αν είναι σωστό ή επαγγελματικό,γράφω απλά τι ισχύει με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Στην εμφάνιση ωστόσο για τα γούστα μου είναι τούμπανο για όποιον δεν την έχει δει.
Δεν πηγε καλα η κοροιδια του ντεμεκ εσκορτ(Φακιρη)πανε δωσε και στο στουντιο 150 και θα δεις ....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μπάρμπαρα πες αλήθεια μαλακα....δεν σου άνοιξε την πόρτα στο bella donna..:cheesy:
Χαλαρωσε ρε μαλεα, τι εμμονη ειναι αυτη με την παρτυ μου? μηπως θες να μου ανοιξεις εσυ την πορτα να γαμησω εσενα?
Θα δοκιμαστει λιαν συντομως η Ναταλι για να επιβεβαιωσο αυτα που λετε!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Χαλαρωσε ρε μαλεα, τι εμμονη ειναι αυτη με την παρτυ μου? μηπως θες να μου ανοιξεις εσυ την πορτα να γαμησω εσενα?
Σου αρέσει η Χρύσα Ρωπα ρε κουφαλα!Ελα πες την αλήθεια,μην κρύβεσαι άλλο!:2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.

Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?
Είσαι τρελός; σκέψου λίγο το χομπιτ όπως έλεγε και ο topscorer.ε βάλε και μια μίξη με τον my precious .. Και θα δεις... Σώματακι καλό... Φάτσα χαλογουίν και υπηρεσίες άψογες... Αλλά πας μόνο για αυτές...στα 40+ σίγουρα.. Αν δεν έκανε αυτό με το squirting δεν θα υπήρξε τόσος ντόρος... Την σώζει αυτο

Τελευταία τροποποίηση:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις :cheesy::cheesy::cheesy:
Σόρυ φίλος αλλά η λαρα κάνει σίγουρα καλύτερο γαμησι... Απλά πας για διαφορετικά πράγματα στη μία και διαφορετικά στην άλλη...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Σόρυ φίλος αλλά η λαρα κάνει σίγουρα καλύτερο γαμησι... Απλά πας για διαφορετικά πράγματα στη μία και διαφορετικά στην άλλη...
Είσαι λάθος πιο πάνω ,δεν την σώζει καθόλου το χυσιμο και το squirting..εγώ την έχω πάρει δύο φορές και όπως επιβεβαιώνουν και οι άλλοι ,η Νάταλι είναι πολύ δυνατή μέσα .
Νιώθεις λες και αυτή πλήρωσε για να γαμηθητε..πολύ δυνατή συμμετοχή και με πρωτοβουλίες.
Για πρόσωπο δεν λέω τίποτα ,αφού έχουμε τονίσει ότι δεν είναι για μοντελακηδες και δεν είναι και πιτσιρικα ..αλλά βρίσκω τους χαρακτηρισμούς υπερβολικούς .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Μου κάνει εντύπωση που ενώ παίζουν μπάλα η Λάρα και η Ραισα ,εσύ θες να πας Ναταλί .
Για αυτό το λέω ..η άρχισες επιτέλους να βάζεις μυαλό , η είσαι από αυτούς που άρχισε να ρίχνει πόρτα :cheesy:

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20
Δεν πηγε καλα η κοροιδια του ντεμεκ εσκορτ(Φακιρη)πανε δωσε και στο στουντιο 150 και θα δεις ....
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και οι 4 δοκιμές μου ηταν όλες στο τριαντάρι,το απλό δηλαδή. Απλά υπήρξε φορά που ήταν σχεδόν κακή και φορά (προχθές) που ηταν σούπερ...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και οι 4 δοκιμές μου ηταν όλες στο τριαντάρι,το απλό δηλαδή. Απλά υπήρξε φορά που ήταν σχεδόν κακή και φορά (προχθές) που ηταν σούπερ...
Πάντως επέμενες, δυσκολα να το εκανα εγώ. Δλδη να παω μια φορά και να είναι κακή, για μενα εκεί σταματάνε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση για άλλες 4 φορές.

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20
Πάντως επέμενες, δυσκολα να το εκανα εγώ. Δλδη να παω μια φορά και να είναι κακή, για μενα εκεί σταματάνε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση για άλλες 4 φορές.
Μαζί σου! Αν την πρώτη φορά είναι κακή,δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει. Αυτο που ηθελα ως συμπέρασμα να καταθέσω για τη συγκεκριμένη είναι απλά οτι είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δηλαδή στις 4 συνεδρίες υπήρξε καλή,μέτρια,κακή αλλα και σούπερ. Εγώ ίδιος ήμουν και ίδιο παράβολο κατέθεσα...

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Πέρασμα πρωινό ψάχνοντας την Ντιάνα που είπε ένας φιλος ότι την είδε να δουλεύει πρωινή στο Medusa αλλά δυστηχος ήταν κλειστό στα δεξιά η Ιζαμπέλα με τα πολλά Ταττου στο αριστερά Λορι, λας βεγκας ριτα πρώτο δεξιά αριστερά Φρίντα δεξιά στο τέλος Βλαντά! Poison Violeta golden lips Alina,
Belarus μια Angelina μεγάλης ηλικίας!καλα γαμησια πάμε ταβέρνα!!!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Γεια σας παιδια. καινουργιος στο σαιτ. Μετα απο σημερινη βολτα στα σπιτακια μετα απο ποτε :P ( πρωτη φορα στη θεσσαλονικη ), θα ηθελα να θιξω ενα θεμα. αντιμετωπισα αρκετη αγενεια και απαξιωση απο τις υπευθυνες τσατσαδες οταν δεν ηθελα να περασω σε καποια κοπελα, κανοντας τη βολτα σου. ειναι κατι που συνηθιζεται; διοτι αν ναι, πολλη ξενερα και σου χαλαει ολη η διαθεση. δεν ειναι ( η δε θα επρεπε να ειναι) ετσι η φαση, κομπλαρει.
Έχει και ευγενικές και νορμαλ αλλά οι περισσότερες καλόγριες σε βρίζουν κιόλας στα Βούλγαρο/ρουμανικά άμα δεν μπεις!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μου κάνει εντύπωση που ενώ παίζουν μπάλα η Λάρα και η Ραισα ,εσύ θες να πας Ναταλί .
Για αυτό το λέω ..η άρχισες επιτέλους να βάζεις μυαλό , η είσαι από αυτούς που άρχισε να ρίχνει πόρτα :cheesy:
Τι να φαω πορτα ρε τι λες... Δεν πας καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom