Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

theo318

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Τι γράφεις ρε τυπε ;
Για ξανά γράψε καθαρά .
Μου αρέσει που εκανες και τροποποίηση
Για την Νατασα που είπες "δεν εγραψε κανείς" την έχω αναφέρει όπως επίσης είχα ανεβάσει κριτικη γι αυτη στο δίπλα σάιτ και ενημέρωσα και εδώ. Εχει κανείς ίνφο για αναίς?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Για την Νατασα που είπες "δεν εγραψε κανείς" την έχω αναφέρει όπως επίσης είχα ανεβάσει κριτικη γι αυτη στο δίπλα σάιτ και ενημέρωσα και εδώ. Εχει κανείς ίνφο για αναίς?
Δεν διαβάζω καθόλου στο άλλο σάιτ .μπαίνω μόνο αν θέλω να δω πληροφορίες για βάρδιες .
Οκ ,δεν είδα εκεί αλλά σε αυτό το σάιτ δεν αναφέρθηκε.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.734
Πόντοι
736
Η Ναστια πρέπει να χει αρκετά παλιές φωτό. Πήγα να δω μοντέλε κορμί κ βλέπω μπαμπατσικο τελικά.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Επίσης πέρασα είδα Μαρίζα...την είχα δει πριν κάνα χρόνο στο golden αλλά τότε είχε πολύ σκοτάδι και δεν είδα καλά μάλλον.
Ένα θα πω...αν αυτό το μπάζο ξεκινάει από 40€ τότε δικαίως η Λάρα ζητάει 50€ και ακόμα πιο δικαίως η Ρίτα ανέβασε +10€ τα προγράμματα.
Τυφλοί δεν είμαστε ρε παιδιά :jerking:

+1 Για την Βικτωρια, αλλα επειδη η Βικτωρια δεν κανει γυμνα, μην περιπενεις να γλυψει την δικια σου, ή να κανει κανα σιζορφακ, αλλα αφηνει να την γλυψεται εσεις. Πιστευω ειναι η καταληλη αν συμφωνησει.
Παιδες που μπορουμε να βρουμε την Βικτώρια; σε ποιο δουλευει;
Πρωϊνά;
Στκ αλλο σιτε δεν την έχει....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Γιατί η Ρίτα είναι κοπέλα που μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει μέχρι να τελειώσεις και αυτός είναι ο λόγος που στα προγράμματα το ανέβασαν 10αρικο, ούτε πόρτες τίποτα και κάθεται μέσα πολύ ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ήταν και καλή δεν το περίμενα..
Ε ολο και λιγο time time λεει κι αυτη στο απλο!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Εχει κριτικες το διπλα σαιτ?? :think:

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Παιδες που μπορουμε να βρουμε την Βικτώρια; σε ποιο δουλευει;
Πρωϊνά;
Στκ αλλο σιτε δεν την έχει....
Δουλεύει στο paradise, αλλά αυτόν τον καιρό λείπει Μολδαβια, μετά τον Μάρτιο είναι να έρθει.

xnick

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
248
Πόντοι
21
Γνωριζουμε ποιες κοπελες στην πιπα ριχνουν φτυσιδια??

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα εχω πιστευω υποχρεωση να γραψω κατι οταν κοπελες μας κοροιδευουν στα μουτρα μας. Μαλλον ισχυει αυτο που λεμε καμια φορα "παραγνωριστηκαμε". Ισως να το εκανε και επιτιδες για να δει αν θα βγω να γραψω κατι δημοσια που και αυτο να εγινε στην πουτσα μου, καταλαβες τωρα ποιος ειμαι. Πηγα σημερα για Σονια και πληρωσα για ελευθερο στοματικο. Μπαινει μεσα στο δωματιο χαμογελαστη ολα ωραια ολα μια χαρα. Κανουμε παιχνιδι, αρχιζω γλυφω τα βυζια της μου γινεται καγκελο. Με καβαλαει και χαμουρευομαστε ολα καλα εως τωρα. Κανει στην ακρη περναει προφυλακτικο, εκει εκανα μεγαλη μαλακεια επρεπε να την πω οτι εχω πληρωσει για ελευθερο στοματικο. Mου περναει καποτα και μου το βαζει κατευθειαν στο μουνι της. Γαμιομαστε ποση ωρα, ειχα ξενερωσει καπως με το ολο σκηνικο και αργουσα να τελιωσο, την ειχα στα 4 και οπως βγαινω, βγαινει και το προφυλακτικο, λεει μισο μην αγχωνεσαι παω να φερω καινουριο και εκει που παει να φερει αλλο εγω εχω σηκωθει και εχω παει να πλυθω στο μπανιο. Α μου λεει πας να πλυθεις? ε ναι την λεω, α μου λεει θες να εισαι καθαρουλης, καλα κανεις, γυρναει μου λεει αντε να πας και καμια βολτιτσα. Μην τα πολυλογω επειδη ειχα ξενερωσει απο την αρχη με το σκηνικο της πιπας, οταν γαμουσα δεν πολυ γκαυλωνα, δηλαδη και αλλα 15 λεπτα να την εβαζα κατω να την γαμουσα τζαμπα θα ιδρωνα δεν θα τελιωνα. Αν και πιστευω με μια καλη πιπα ισως να γινοταν η δουλεια. Βγηκα εξω στην τσατσα περιμενε ακομα ενας πελατης παω κοντα της και της λεω απλα για να ξερεις εγω πληρωσα 60 ευρω για ελευθερο στοματικο, ναι μου λεει, και ουτε καν τσιμπουκι δεν μου εκανε η κοπελα, ωχ αμαν μου λεει, λεω δεν πειραζει απλα για να ξερεις στα λεω και εφυγα.
Συνοψιζοντας, δυο ηταν τα παραπονα μου, ενα το οτι πληρωσα για ελευθερο στοματικο και ουτε καν τον πηρε για πιπα και δευτερον δεν την ενοιαξε και πολυ αν τελιωσα η οχι, οποτε εφυγα και αχυστος. Στην καραμουναρα της δηλαδη. Αλλες κοπελες που καθονται πολυ καιρο συνεχεια και θελουν να κανουν ονομα μεχρι και τα χρηματα πισω επιστρεφουν αμα δεν σε τελιωσουν μεσα στο δωματιο, αυτη απο την αλλη αφου ερχεται για αρπαχτες λιγες μερες και οποτε θελει, δεν την πολυ ενδιαφερει.
Δεν ηθελα να κανω παραπανω σκηνικο η κατι απλα απο μενα μαυρο στην συγκεκριμενη κοπελα.
Επισης να αναφερω οτι ειχα περασει πριν 1 εβδομαδα μαζι της με 70 για 69 και μετα απο λιγες μερες πηρα και προγραμμα με τζακουζι.

ΥΓ: Τι κακος χαμος γινεται απο παρκαρισμενα αυτοκινητα στα σπιτακια? Δεν μπορουσα να βρω να παρκαρω!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τις προηγούμενες φορές σου πήρε πιπα; Λάθος σου που την άφησες να σου περάσει το λάστιχο χωρίς πιπα, κι ας είχες καυλώσει, τα λάθη μας τα εκμεταλευονται για να κλέψουν, τι δεν καταλαβαίνεις; Κι εσύ και όλοι μας.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα εχω πιστευω υποχρεωση να γραψω κατι οταν κοπελες μας κοροιδευουν στα μουτρα μας. Μαλλον ισχυει αυτο που λεμε καμια φορα "παραγνωριστηκαμε". Ισως να το εκανε και επιτιδες για να δει αν θα βγω να γραψω κατι δημοσια που και αυτο να εγινε στην πουτσα μου, καταλαβες τωρα ποιος ειμαι. Πηγα σημερα για Σονια και πληρωσα για ελευθερο στοματικο. Μπαινει μεσα στο δωματιο χαμογελαστη ολα ωραια ολα μια χαρα. Κανουμε παιχνιδι, αρχιζω γλυφω τα βυζια της μου γινεται καγκελο. Με καβαλαει και χαμουρευομαστε ολα καλα εως τωρα. Κανει στην ακρη περναει προφυλακτικο, εκει εκανα μεγαλη μαλακεια επρεπε να την πω οτι εχω πληρωσει για ελευθερο στοματικο. Mου περναει καποτα και μου το βαζει κατευθειαν στο μουνι της. Γαμιομαστε ποση ωρα, ειχα ξενερωσει καπως με το ολο σκηνικο και αργουσα να τελιωσο, την ειχα στα 4 και οπως βγαινω, βγαινει και το προφυλακτικο, λεει μισο μην αγχωνεσαι παω να φερω καινουριο και εκει που παει να φερει αλλο εγω εχω σηκωθει και εχω παει να πλυθω στο μπανιο. Α μου λεει πας να πλυθεις? ε ναι την λεω, α μου λεει θες να εισαι καθαρουλης, καλα κανεις, γυρναει μου λεει αντε να πας και καμια βολτιτσα. Μην τα πολυλογω επειδη ειχα ξενερωσει απο την αρχη με το σκηνικο της πιπας, οταν γαμουσα δεν πολυ γκαυλωνα, δηλαδη και αλλα 15 λεπτα να την εβαζα κατω να την γαμουσα τζαμπα θα ιδρωνα δεν θα τελιωνα. Αν και πιστευω με μια καλη πιπα ισως να γινοταν η δουλεια. Βγηκα εξω στην τσατσα περιμενε ακομα ενας πελατης παω κοντα της και της λεω απλα για να ξερεις εγω πληρωσα 60 ευρω για ελευθερο στοματικο, ναι μου λεει, και ουτε καν τσιμπουκι δεν μου εκανε η κοπελα, ωχ αμαν μου λεει, λεω δεν πειραζει απλα για να ξερεις στα λεω και εφυγα.
Συνοψιζοντας, δυο ηταν τα παραπονα μου, ενα το οτι πληρωσα για ελευθερο στοματικο και ουτε καν τον πηρε για πιπα και δευτερον δεν την ενοιαξε και πολυ αν τελιωσα η οχι, οποτε εφυγα και αχυστος. Στην καραμουναρα της δηλαδη. Αλλες κοπελες που καθονται πολυ καιρο συνεχεια και θελουν να κανουν ονομα μεχρι και τα χρηματα πισω επιστρεφουν αμα δεν σε τελιωσουν μεσα στο δωματιο, αυτη απο την αλλη αφου ερχεται για αρπαχτες λιγες μερες και οποτε θελει, δεν την πολυ ενδιαφερει.
Δεν ηθελα να κανω παραπανω σκηνικο η κατι απλα απο μενα μαυρο στην συγκεκριμενη κοπελα.
Επισης να αναφερω οτι ειχα περασει πριν 1 εβδομαδα μαζι της με 70 για 69 και μετα απο λιγες μερες πηρα και προγραμμα με τζακουζι.

ΥΓ: Τι κακος χαμος γινεται απο παρκαρισμενα αυτοκινητα στα σπιτακια? Δεν μπορουσα να βρω να παρκαρω!
Μπορείς να πας να διαβάσεις μια από τις λίγες κριτικές που έχω κάνει για την τότε και καλά περιστασιακη φίρμα την Πάολα.
Βάλτο και σε κριτική να υπάρχει.
Οι καλές κριτικές είναι λιγότερο χρήσιμες για μένα από τις καλές.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αγαπητοι συμφορουμιτες σιγαμα,σιγαμα θα αντιληφθειτε τι γινεται ,το ξαναγραφω,προστατεψτε το πορτοφολι σας,μη τα δινετε(και να τα εχετε)ευκολα στις πουτανες,ευκολα καβαλανε το καλαμι,η ΦΡΙΝΤΑ μου εκανε παπαδες με 2 30αρια τη μερα με το υπεροχο τσιμπουκι της,οταν πρωτοηρθε πριν 6-7 μηνες στο venus,γιατι να μη συνεχιζει?Γιατι αρχισανε τα 50αρια!Bγαλτε τα συμπερασματα σας και πραξετε αναλογα.Δεν κατηγορω κανενα,ο καθενας μας κανει οτι θελει τα ευρω του.Βλεπετε οτι ζητανε πολλα?Μεταβολη και διπλα!Αλλωστε οταν εχεις "σηκωμαρες"πασα γυνη ομοια.30 με φουλ υπηρεσιες λεμε,αντε 40 για τις ξεχωριστες.Οσες δεν θελουν ας ξαπλωνουν στο κρεβατι μοναχες,και να με συγχωρειτε και παλι παραλιγο θα γινομουν δασκαλος.

Δουλεύει στο paradise, αλλά αυτόν τον καιρό λείπει Μολδαβια, μετά τον Μάρτιο είναι να έρθει.
Εγινε ευχαριστω

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Δεν βρήκα τη ριτα φριδα και μετά όλες καλές φάνηκαν αλλά έχω σκαλώσει να μην πεσω5σε φόλα

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασμα με κρυσταλλια πριν απο λίγο.

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά ήταν πάρα πολύ καλή.

Σφαλιάρες στη κωλαρα της, μπατσακια στο πρόσωπο και γλυψιμο στα δάχτυλα. Μηδέν παράπονα. Τη γάμησα στα τέσσερα, ιεραποστολικό και στα όρθια όπου και ήρθε το τέλος.

Δεν ξέρω αν μιλάει αγγλικά μιλούσαμε στα ισπανικά.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
ωραίος, είμαστε συνάδελφοι στα διαστημικά ταξίδια!
Χαχα κλαίω...με αυτό που έγραψα και με το ποστ σου.

Εννοούσα ότι οι ΚΑΚΕΣ κριτικές για μένα είναι πιο χρήσιμες από τις καλές. Αλλά ο κορεκτορας μας έκανε τη ζημιά.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Mάγκεψε και η Ρίτα και ζητάει 40αρι,τελικώς μείνανε καθόλου κορασίδες στο 30αρι? και που?
Εσυ αγαπητε ,γραφτηκες χθες,περιμενεις απαντηση στο ερωτημα σου?Κανε βολτες κολλα κανενα ενσημο και βλεπουμε.Πλεον δεν διαφημιζουμε τις "φθηνες",γιατι θα καβαλησουν και αυτες το καλαμι.Ειμαι βεβαιος οτι θα βρεις ομως με 30.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
με chanel πηγε κανεις; λεει τιποτα;

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σημερα σαββατο το erotica,συμφωνα με το προγραμμα εχει 4 που ολες μαζι δουλευουν 22 ωρες,το δε hot lady 3 ,21 ωρες αντιστοιχα.Τωρα ποτε ερχονται,ποτε φευγουν,ποιες δουλευουν και ποτε ,ειναι σταυρολεξο για δυνατους λυτες.Εχω καιρο να μπω ,τελευταια ειχα παρει την Εμμανουελα στο erotica και στο hot lady τη Ζανετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom