Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
:2funny: :2funny: :2funny:
Πού την θυμήθηκες
Αφού θέλει βυζαρού και εμφανίσιμη τι να κάνουμε...
Υ.Γ. κάπου στο 2015 αν θυμάμαι είχα πάρει μια gilf αντίστοιχης περίπτωσης, το έκανα για την εμπειρία και για κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε
Ε κι εγώ έχω πάρει και θεία Τάνια τώρα που το λες, στο Λαφαμ νομίζω...πρέπει να'ταν 65 χρονών τότε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα από Βένους αλλά είχε 3 κορίτσια τσουποτα στο δίπλα αποητο Βένους μια κοπέλα περίπου 40 αδυνατούλα πολλά μαγαζιά κλειστά και όταν ρώτησα γιατί. Με είπαν δεν υπάρχουν κοπέλες να δουλέψουν..ένα καλό είσαι ψιλό γυφτάκι στην Φρίξου αριστερά στο πρώτο αλλά με είπαν μην μπεις φολα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ε κι εγώ έχω πάρει και θεία Τάνια τώρα που το λες, στο Λαφαμ νομίζω...πρέπει να'ταν 65 χρονών τότε

είχα περάσει τότε μαζί της μόνο και μόνο για την φάση και την εμπειρία πολύ cult κατάσταση, ήταν μία από τις ιδιάζουσες περιπτώσεις στην πορνοκαριέρα μου. Τώρα μάλλον θα προστεθεί και η Βάσω.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.486
Πόντοι
1.436
Πέρασμα με Άννα στο Villa Erotica. Επιθετικό σαλονάρισμα, με το που μπήκα ήρθε κατευθείαν πάνω μου και άρχισε να τρίβεται. Μπήκα με απλό 30 γιούρος. Πολύ καλές υπηρεσίες, σκυλί του πολέμου! Θα προτιμηθεί ξανά!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Έτσι με μεγάλες βυζαρες ποιες άλλες υπάρχουν; Βυζολάτρης εδώ
Και γώ βυζολατρης φίλε! Είναι η Εβελίνα στα τρίδυμα, και η Έλενα στο ίδιο χώρο αλλά κομοδίνο, η Μανταλενα στα Βεγκας! Αναφέρονται και κανα 2 άλλες από συναγωνιστές αλλά δεν τις έχω επισκεφτεί και δεν έχω άποψη!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Αλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουλη :cheesy:
Τα γούστα ποικίλουν! Άλλοι πληρώνουν για να τους κάνουν την δουλειά από πίσω! Και μην πέσετε να με φάτε! Αυτό που θέλω να πω είναι περί ορέξεως….

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα από Βένους αλλά είχε 3 κορίτσια τσουποτα στο δίπλα αποητο Βένους μια κοπέλα περίπου 40 αδυνατούλα πολλά μαγαζιά κλειστά και όταν ρώτησα γιατί. Με είπαν δεν υπάρχουν κοπέλες να δουλέψουν..ένα καλό είσαι ψιλό γυφτάκι στην Φρίξου αριστερά στο πρώτο αλλά με είπαν μην μπεις φολα
Καλά έκανες και δεν μπήκες είναι φόλα. Κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ πίτα στο μουνι και στα ρδελαμπου τίποτα. Φάτε παπά " έχουμε κρίση και πλήττει κυρίως τις γυναίκες" . Ο μπουφο- Κούλης και ο χαζό - Αλέξης τις γέμισαν επιδόματα, βάλε και τις χορηγίες των εκατομμυρίων " προσκόπων" , βάλε και τις έμμεσες βίζιτες ζωής, γιατί να δουλέψουν;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Καλά έκανες και δεν μπήκες είναι φόλα. Κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ πίτα στο μουνι και στα ρδελαμπου τίποτα. Φάτε παπά " έχουμε κρίση και πλήττει κυρίως τις γυναίκες" . Ο μπουφο- Κούλης και ο χαζό - Αλέξης τις γέμισαν επιδόματα, βάλε και τις χορηγίες των εκατομμυρίων " προσκόπων" , βάλε και τις έμμεσες βίζιτες ζωής, γιατί να δουλέψουν;;
Βέβαια στους χορηγούς ήμουν ενίοτε και εγώ :2funny::2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.028
Πόντοι
9.297
Αφού θέλει βυζαρού και εμφανίσιμη τι να κάνουμε...

Είναι γύρω στα 55-60 η Νικόλ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.028
Πόντοι
9.297
Ξοδεύουν για κάτι άλλο;
Εμείς θα ξοδέψουμε και για ενοίκιο,δάνειο στεγαστικό,τα του αμαξιού κτλ...αυτές για σούπερ μάρκετ το πολύ....οι χρηματοδότες θα αναλάβουν τα οικονομικά βάρη.
Το να πάνε σε νυχαδικο η κομμωτήριο είναι σαν να πάμε εμείς στο ΠΡΟΠΟτζηδικο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.028
Πόντοι
9.297

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Παρασκευή βράδυ, πέρασα με Ρεμπέκα στη Ερημίτη... Αν και αναφέρθηκε ως milf, δεν της φαίνεται...
Θα ακολουθήσει κριτική.

Πολλά σπίτια κλειστά την Παρασκευή, πολλές παρέες νεαρών με 2-3 αμάξια η κάθε παρέα και τσούρμο...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
Δεν εχω δει ποτε την Καρινα "το βαθυ λαρρυγι". Ηταν στο δωματιο μια φορα που μπηκα στο μινωταυρου 3 απεναντι απ το Βενους. Μιλαμε η τσατσα ετσι μου την συστησε λες και εχει ονομα στην πιατσα και θα πρεπε να την ξερω. οποιος την ξερει/εχει παρει ας κανει μια περιγραφη του πως ειναι

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
1
Η Amper τι λεει ρε μαγκες?Πηγε κανεις ?

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Η Amper τι λεει ρε μαγκες?Πηγε κανεις ?
Προσπάθησα να την συναντήσω χθες το βράδυ αλλά στη θέση της ήταν μια Πάολα η οποία δεν μου έκανε το κλικ καθώς ήταν λίγο πιο τζουσι και μου βγαλε μια ξινίλα.
Γενικά και χθες πολλά κλειστά σπιτάκια και δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στην ψηλοστοχευμένη μου βόλτα.

Επίσης είδα και αυτή την "κυπρια" Ναταλί η οποία είχε ωραίο σωματάκι, αλλά λίγο τα μέτρια μούτρα και λίγο οι περίργες αναφορές που θυμάμαι πως έχουν γραφτεί στο παρελθόν, με απέτρεψαν.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Προσπάθησα να την συναντήσω χθες το βράδυ αλλά στη θέση της ήταν μια Πάολα η οποία δεν μου έκανε το κλικ καθώς ήταν λίγο πιο τζουσι και μου βγαλε μια ξινίλα.
Γενικά και χθες πολλά κλειστά σπιτάκια και δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στην ψηλοστοχευμένη μου βόλτα.

Επίσης είδα και αυτή την "κυπρια" Ναταλί η οποία είχε ωραίο σωματάκι, αλλά λίγο τα μέτρια μούτρα και λίγο οι περίργες αναφορές που θυμάμαι πως έχουν γραφτεί στο παρελθόν, με απέτρεψαν.
Αφού δε φαίνεται να δουλευε κάπου χθες η Νάταλι

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Ήταν στο golden lips. Την αναφέρει ακόμα το πρόγραμμα του δίπλα site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom