Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όσο για τις βίλλες, με πιάνει στεναχώρια με το τι πηδουσαμε εκεί παλιότερα με ένα 40αρι. Αντριάνα Ισπανίδα, Κάντυ, Κάρμεν και πολλές άλλες μουναρες. Αυτές τώρα που έχουν δε τις πληρώνω 40 για κανένα λόγο

δυστυχώς άλλαξαν οι εποχές προς το χειρότερο :confused:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Το οτι νοιωθο τυχερος που μπορω και πηδαω την Τσαρινα που ειναι και καποιας ηλικιας αντι να μου εχει παρει τα μυαλα κανα 20 χρονο πιπινι στα στουντιο η σαν εσκορτ δειχνει για τι επιπεδο μιλαμε. Βεβαια ας μην λεμε και οτι θελουμε, η τσαρινα κραταει πολυ καλα σαν σωμα και κανει και τοπ υπηρεσιες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
Ακόμα εντός κύκλου είναι η Τσαρίνα;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το οτι νοιωθο τυχερος που μπορω και πηδαω την Τσαρινα που ειναι και καποιας ηλικιας αντι να μου εχει παρει τα μυαλα κανα 20 χρονο πιπινι στα στουντιο η σαν εσκορτ δειχνει για τι επιπεδο μιλαμε. Βεβαια ας μην λεμε και οτι θελουμε, η τσαρινα κραταει πολυ καλα σαν σωμα και κανει και τοπ υπηρεσιες.

η Τσαρίνα πρόσφερε πάντα τοπ υπηρεσίες δεν είχε ποτέ από όσο θυμάμαι σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Γι' αυτό ακόμη και σήμερα παρόλο έφυγε από την πιάτσα και δουλεύει σε πριβέ κύκλο την μνημονεύουν αρκετοί συναγωνιστές

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
η Τσαρίνα πρόσφερε πάντα τοπ υπηρεσίες δεν είχε ποτέ από όσο θυμάμαι σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Γι' αυτό ακόμη και σήμερα παρόλο έφυγε από την πιάτσα και δουλεύει σε πριβέ κύκλο την μνημονεύουν αρκετοί συναγωνιστές
Aκριβως...και οσο δεν έρχεται άλλη για να προσφέρει αναλογου επιπέδου υπηρεσίες θα παραμένει στο μυαλό μας σαν άδεια ταχυδρομική θυρίδα που περιμένει να γεμίσει ξανά με κάτι πολύτιμο....

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Πώς μπορώ να τη βρω φίλε; Στείλε ΠΜ , έλειπα Αθήνα 4 χρόνια και γύρισα αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Επιστροφή από βόλτα στην περιοχή που έληξε άδοξα! Αρχικά πήγα γιατί νόμιζα ότι θα έβρισκα την Γαλήνη, ( παραπλανηθηκα από κάποια γραφόμενα στο άλλο σάιτ). Δεν ήμουν τυχερός και το έκοψα για Αλεξάνδρα Κύπρια που μόλις έφτασα και χτύπησα κουδούνι σβήσανε τα φώτα! Μου άνοιξε η ευγενική τσατσα και μου είπε ότι κλείσανε! Ανέβηκα ψιλά στο μέδουσα και τα διπλανά του να κόψω κίνηση! Μόλις είχαν ανοίξει και λέω ευκαιρία γιατί πάντα έχουν κόσμο και δεν είχα δει σχεδόν καμία από αυτές εκεί! Μπενω σε ένα μου λέει μόλις ανοίξαμε δεν είναι έτοιμη η κοπέλα έλα σε 10 λεπτά! Μπαίνω στο δεύτερο, η τσατσα εκθειάζει την κοπέλα, πολύ ωραία εμφάνιση με βυσσινί-μπλε μαλλιά αλλά ήθελα απεγνωσμένα βυζια και δεν μπήκα! Μπαίνω στο τελευταιο και αντικρίζω μια νέα κοπέλα με γλυκιά φατσούλα, νταρντανομουνα όπως ήθελα! Εμφανίστηκε με ενα διάφανο νυχτικακι φαινόταν και τα βυζια από μέσα, και μπαίνουν με το 40αρι για γυμνό τσιμπουκι! Εκεί τελειώνουν τα καλά! Άφησε χούφτωμα και χάιδεμα στο μουνι, πιπα τον πήρε ενα λεπτό ακαποτα και μετα έβαλε κάποτα και τον πήρε για ενα λεπτό αεροπιπα! Με πεσμένο πραμα μου κάνει νόημα για σεξ! Την λεω not ready yet! Ξανά πιπα ένα λεπτό με το ζόρι! Στήθηκε στα 4 και προσπάθησα να τον βάλω αλλά δεν και την έδιωξα! Παραδέχομαι το μαγαζί για την αντιμετώπιση τους!εξηγησα την κατάσταση και με δώσαν τα λεφτά πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα! Τι να πω παιδιά μάλλον φρέσκια στο γκουρμπετι η κορασίδα και δεν έχει βρει τα πατήματα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πέρασμα μόλις με Αρινα στο βίλα πριβε
Πολύ ωραία πιπα, με θέληση, κωλαρα όνειρο, βυζι πολύ καλό! 27 μου είπε ότι ήταν δεν παίρνω κ όρκο. Πολύ ωραίο στενό γλυκό μουνακι που δε σε σκάει αλλά δεν το νιώθεις πηγάδι. Έκανε ότι της ζήτησα ήταν ευγενική όπως επίσης και η μελαχρινή Τσατσα Κατερίνα. Το μόνο αρνητικό στο τέλος στο «χύνω χύνω» ενώ μ είπε να χύσω στα κωλομεριά της, την είπα να αλλάξουμε θέση για να μου χαϊδεύει/μπιγει τα αρχιδια με τα νύχια της, τραβήχτηκε και έχυσα πετσέτα!
Όποτε 7/10.

Σε αλλά νέα τέλος η Αμπερ από hot lady, ήταν μια αδιάφορη μελαχρινή Κολομβίας ντεμεκ. Μαριζα νταρντανα αλιθωρα βυζια στο light, μια ανάλατη τελείως στο night, μια χοντρούλα στο δεξιά της μέδουσας, Αμαλία κλασικά αριστερά δεν αγγίζουμε, στη μέση όμως στο μεδουσα…. Χμμμ γύρισε η Ντενιζ που μήνες ζητούσα κα έψαχνα αλλά δε με έκανε το κλικ! Μη μπερδευτούμε, η ξανθιά που βγάζει κάτι χωριάτικο, όχι η νυν εσκορτ και παλιά πρωην ταναπου!
Θα τιμηθεί για το γήινο σενάριο της!
Απέναντι από αυτά η Ρεμπέκα κλασικά στο αριστερά με την κακια πεθερά Τσατσα και δίπλα μια αδιάφορη που μύριζε όλο το σύμπαν εκεί μέσα ποδαριλα και βγηκα τρέχοντας. Έλεος

Από πίσω Νικηφόρου ουρανού 26 στο της ειρήνης κλασικά μια Ρουμάνα επίσης μέτρια ψιλό καβλιαρα μελαχρινή και αριστερά δε θυμάμαι όνομα μια ψηλή με περίεργο κωλο που κουνιόταν και χόρευε αλλά δε Μ βγάλε κάτι!
Στον ίδιο δρόμο γωνία με χαλίκια, μια μέτρια αλλά με παταρα κοπέλα θα τιμηθεί γιατί μου βγαζε κάτι παρόλο τη μέτρια διάθεση της. Ίσως και να μετάνιωσα που δεν πήγα ξεκινούσε από 30 κιόλας.
Free house Ανια δεξιά και Λιλιανα αριστερά κλασικά. Η δεύτερη είχε πρόγραμμα , την άλλη την πήρα τις προαλες!
Αυτά παιδιά!

Γιαννιτσων τα ίδια με πολύ πολύ αστυνομία! Όπως και Δίας σε στενά του μύλου, δάφνης διχάλα ΚΤΕΛ

Το νου σας

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Πέρασμα μόλις με Αρινα στο βίλα πριβε
Πολύ ωραία πιπα, με θέληση, κωλαρα όνειρο, βυζι πολύ καλό! 27 μου είπε ότι ήταν δεν παίρνω κ όρκο. Πολύ ωραίο στενό γλυκό μουνακι που δε σε σκάει αλλά δεν το νιώθεις πηγάδι. Έκανε ότι της ζήτησα ήταν ευγενική όπως επίσης και η μελαχρινή Τσατσα Κατερίνα. Το μόνο αρνητικό στο τέλος στο «χύνω χύνω» ενώ μ είπε να χύσω στα κωλομεριά της, την είπα να αλλάξουμε θέση για να μου χαϊδεύει/μπιγει τα αρχιδια με τα νύχια της, τραβήχτηκε και έχυσα πετσέτα!
Όποτε 7/10.

Σε αλλά νέα τέλος η Αμπερ από hot lady, ήταν μια αδιάφορη μελαχρινή Κολομβίας ντεμεκ. Μαριζα νταρντανα αλιθωρα βυζια στο light, μια ανάλατη τελείως στο night, μια χοντρούλα στο δεξιά της μέδουσας, Αμαλία κλασικά αριστερά δεν αγγίζουμε, στη μέση όμως στο μεδουσα…. Χμμμ γύρισε η Ντενιζ που μήνες ζητούσα κα έψαχνα αλλά δε με έκανε το κλικ! Μη μπερδευτούμε, η ξανθιά που βγάζει κάτι χωριάτικο, όχι η νυν εσκορτ και παλιά πρωην ταναπου!
Θα τιμηθεί για το γήινο σενάριο της!
Απέναντι από αυτά η Ρεμπέκα κλασικά στο αριστερά με την κακια πεθερά Τσατσα και δίπλα μια αδιάφορη που μύριζε όλο το σύμπαν εκεί μέσα ποδαριλα και βγηκα τρέχοντας. Έλεος

Από πίσω Νικηφόρου ουρανού 26 στο της ειρήνης κλασικά μια Ρουμάνα επίσης μέτρια ψιλό καβλιαρα μελαχρινή και αριστερά δε θυμάμαι όνομα μια ψηλή με περίεργο κωλο που κουνιόταν και χόρευε αλλά δε Μ βγάλε κάτι!
Στον ίδιο δρόμο γωνία με χαλίκια, μια μέτρια αλλά με παταρα κοπέλα θα τιμηθεί γιατί μου βγαζε κάτι παρόλο τη μέτρια διάθεση της. Ίσως και να μετάνιωσα που δεν πήγα ξεκινούσε από 30 κιόλας.
Free house Ανια δεξιά και Λιλιανα αριστερά κλασικά. Η δεύτερη είχε πρόγραμμα , την άλλη την πήρα τις προαλες!
Αυτά παιδιά!

Γιαννιτσων τα ίδια με πολύ πολύ αστυνομία! Όπως και Δίας σε στενά του μύλου, δάφνης διχάλα ΚΤΕΛ

Το νου σας
Φίλε μου σε ποιο μαγαζί ήταν η Ντένις; Πρωινή βαρδια ή βράδυ; θυμάμαι περνούσα καλά μαζί της πριν 3 χρόνια.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Είναι η Έλενα στα τρίδυμα! Είναι λίγο κομοδίνο αλλά κάθετε και τον τρώει! Είναι πιπινάκι φρέσκο!
Πιπινακι φρεσκο.... αλλα δεν θα ξαναπατησω εγω προσωπικα. Γιατι ειναι αδικαιολογητα ξινη σε εμενα τουλαχιστον που προσπαθησα να πιασω μαζι της μια καλη πελατειακη σχεση... Αν ειναι ξινη σε εμενα που τα εχωνα και και... δεν παει να χεστει λεω εγω? Δηλαδη με τιποτα περιεργους πελατες... τι θα κανει; Ουτε ξερω και ουτε πλεον με ενδιαφερει. Οριστικο Χ πλεον.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πιπινακι φρεσκο.... αλλα δεν θα ξαναπατησω εγω προσωπικα. Γιατι ειναι αδικαιολογητα ξινη σε εμενα τουλαχιστον που προσπαθησα να πιασω μαζι της μια καλη πελατειακη σχεση... Αν ειναι ξινη σε εμενα που τα εχωνα και και... δεν παει να χεστει λεω εγω? Δηλαδη με τιποτα περιεργους πελατες... τι θα κανει; Ουτε ξερω και ουτε πλεον με ενδιαφερει. Οριστικο Χ πλεον.
Στο ειπα είναι κομοδίνο! Είναι για μια φορά το χρόνο να πας και να σε και φωρτομενος!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αυτά παιδιά!
Εσύ τις έχεις πάρει όλες τις προάλλες σύμφωνα με τα γραφόμενα σου αλλά έχεις γράψει μόνο μία κριτική για την Ειρήνη σύμφωνα με την οποία πήρες τζακουζι μαζί της ενώ η Ειρήνη δεν κάνει τζακουζι όπως επιμένει και επειδή διάβασε την κριτική σου λέει ότι είναι μία ψεύτικη κριτική....
Ποιον να πιστέψουμε τελικά, εσένα ή την Ειρήνη που στο κάτω κάτω την ξέρουμε και 12 χρόνια τώρα?

Ρωτάς σε πμ για κάποιες πολύ στάνταρ κοπέλες αλλά τελικά πας στην Αμαλία πχ η οποία έχει τα απόλυτα αρνητικά σχόλια μια δυο μέρες πριν...
Να μην επεκταθώ τώρα και στις μαλακίες που με έχεις ρωτήσει στα πμ που ξεφεύγουν από τα όρια της ανταλλαγής πληροφοριών και αγγίζουν την απόλυτη αδιακρισία ...

Μήπως τελικά δε μας τα λες καλά φιλαράκο??

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
καλησπέρα , συναντηση χθες με ρεμπεκα ( λογικα ετσι την λενε ) απεναντι απο το medusa που ειναι .
Μπορω να πω οτι η τυπισσα έδωσε σεμιναριο σεξ και ηταν απο τα πιο worth it λεφτα που εχω δώσει τοσα χρονια .
πιπα χωρις χερι με μπολικη γλωσσα και dt και στο sex τα εδωσε ολα.
το μονο αρνητικο οτι αφου περασε το 10λεπτο υπολογιζω στα 12-13λεπτα ενω ειχαμε τελειωσε και μολις εφευγε η κοπελα η μουσικη δυναμωσε αποτομα για ευνοοητους λογους προφανως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.012
Πόντοι
9.297
καλησπέρα , συναντηση χθες με ρεμπεκα ( λογικα ετσι την λενε ) απεναντι απο το medusa που ειναι .
Μπορω να πω οτι η τυπισσα έδωσε σεμιναριο σεξ και ηταν απο τα πιο worth it λεφτα που εχω δώσει τοσα χρονια .
πιπα χωρις χερι με μπολικη γλωσσα και dt και στο sex τα εδωσε ολα.
το μονο αρνητικο οτι αφου περασε το 10λεπτο υπολογιζω στα 12-13λεπτα ενω ειχαμε τελειωσε και μολις εφευγε η κοπελα η μουσικη δυναμωσε αποτομα για ευνοοητους λογους προφανως.
Θυμάμαι περίπτωση όπου μια κοπέλα είχε δυσανασχετήσει σφόδρα με την αύξηση εντάσεως της μουσικής...προφανώς περνούσε πολύ καλά μαζί μου...μου εδωσε παράταση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom