Πέρασμα μόλις με Αρινα στο βίλα πριβε
Πολύ ωραία πιπα, με θέληση, κωλαρα όνειρο, βυζι πολύ καλό! 27 μου είπε ότι ήταν δεν παίρνω κ όρκο. Πολύ ωραίο στενό γλυκό μουνακι που δε σε σκάει αλλά δεν το νιώθεις πηγάδι. Έκανε ότι της ζήτησα ήταν ευγενική όπως επίσης και η μελαχρινή Τσατσα Κατερίνα. Το μόνο αρνητικό στο τέλος στο «χύνω χύνω» ενώ μ είπε να χύσω στα κωλομεριά της, την είπα να αλλάξουμε θέση για να μου χαϊδεύει/μπιγει τα αρχιδια με τα νύχια της, τραβήχτηκε και έχυσα πετσέτα!
Όποτε 7/10.
Σε αλλά νέα τέλος η Αμπερ από hot lady, ήταν μια αδιάφορη μελαχρινή Κολομβίας ντεμεκ. Μαριζα νταρντανα αλιθωρα βυζια στο light, μια ανάλατη τελείως στο night, μια χοντρούλα στο δεξιά της μέδουσας, Αμαλία κλασικά αριστερά δεν αγγίζουμε, στη μέση όμως στο μεδουσα…. Χμμμ γύρισε η Ντενιζ που μήνες ζητούσα κα έψαχνα αλλά δε με έκανε το κλικ! Μη μπερδευτούμε, η ξανθιά που βγάζει κάτι χωριάτικο, όχι η νυν εσκορτ και παλιά πρωην ταναπου!
Θα τιμηθεί για το γήινο σενάριο της!
Απέναντι από αυτά η Ρεμπέκα κλασικά στο αριστερά με την κακια πεθερά Τσατσα και δίπλα μια αδιάφορη που μύριζε όλο το σύμπαν εκεί μέσα ποδαριλα και βγηκα τρέχοντας. Έλεος
Από πίσω Νικηφόρου ουρανού 26 στο της ειρήνης κλασικά μια Ρουμάνα επίσης μέτρια ψιλό καβλιαρα μελαχρινή και αριστερά δε θυμάμαι όνομα μια ψηλή με περίεργο κωλο που κουνιόταν και χόρευε αλλά δε Μ βγάλε κάτι!
Στον ίδιο δρόμο γωνία με χαλίκια, μια μέτρια αλλά με παταρα κοπέλα θα τιμηθεί γιατί μου βγαζε κάτι παρόλο τη μέτρια διάθεση της. Ίσως και να μετάνιωσα που δεν πήγα ξεκινούσε από 30 κιόλας.
Free house Ανια δεξιά και Λιλιανα αριστερά κλασικά. Η δεύτερη είχε πρόγραμμα , την άλλη την πήρα τις προαλες!
Αυτά παιδιά!
Γιαννιτσων τα ίδια με πολύ πολύ αστυνομία! Όπως και Δίας σε στενά του μύλου, δάφνης διχάλα ΚΤΕΛ
Το νου σας