argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Δεν λέει την ηλικία της μάν...Nikol 50+ Casa d amore Θ.Τσουκαλα 8 τα γνωστά τρίδυμα που λένε.
Δεν λέει την ηλικία της μάν...Nikol 50+ Casa d amore Θ.Τσουκαλα 8 τα γνωστά τρίδυμα που λένε.
ΣυγνώμηΓύρνα το στα ελληνικά,είναι απίστευτα ενοχλητικά τα γκρηκλις/ βαρβαροελληνικα.
Δεν επιασα το νοημα του ποστ σου.Δεν λέει την ηλικία της μάν...
Η Νικόλ δεν λέει την ηλικία της...άρα οι εκτιμήσεις μας για την ηλικία της είναι ουσιαστικά αυθαίρετες.Αλλοι την βγάζουν γύρω στα 50 ,άλλοι γύρω στα60(!)...ποιον να πιστέψω;Δεν επιασα το νοημα του ποστ σου.
Αρα συμφωνουμε οτι ειναι 50+ !Η Νικόλ δεν λέει την ηλικία της...άρα οι εκτιμήσεις μας για την ηλικία της είναι ουσιαστικά αυθαίρετες.Αλλοι την βγάζουν γύρω στα 50 ,άλλοι γύρω στα60(!)...ποιον να πιστέψω;
Νομίζω ότι είναι το πιο πιθανό....απλώς η ίδια μας κρατάει στο σκοτάδι...δικαίωμα της βέβαια.Αρα συμφωνουμε οτι ειναι 50+ !
Η τσαρινα λεει ειναι 28 παντως.Νομίζω ότι είναι το πιο πιθανό....απλώς η ίδια μας κρατάει στο σκοτάδι...δικαίωμα της βέβαια.
Αρα συμφωνουμε οτι ειναι 50+ !
Την Νικολ ασχημαντρα ουτε την γνωριζο αν θες να ξες. Σταματα να ασχολεισαι με την παρτυ μου. Σιγα ρε δικαστη Dredd, κατουρα και λιγο. Το ηπιες το τσαγακι σου?Από τα πλάνα για ντουο με ακριβοβίζιτες στις 60αρες στα δέλα. Μετά κλαις που σε δικάζω.
Που τη θυμήθηκες αυτή; Ακόμα πριβέ δουλεύει;Η τσαρινα λεει ειναι 28 παντως.
Γύρω στα 28 πρέπει να ήταν όταν την γνώρισα τις πρώτες μνημονιακές μέρες....Η τσαρινα λεει ειναι 28 παντως.
Κοίτα στα στούντιο δε πάω με τρομερές προσδοκίες απλά θέλω δυνατή εμφάνιση να μπει στο παλμαρέ. Άλλωστε σε 10 λεπτά τι γούστα να βγάλεις. Βράδυ δουλεύει;Ξεπετα είναι η Ελένη.Μην πας με μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς.Διαβασε κριτικές.
Τι να κανουμε γαμαμε που και που με 50ε και αυτες. Να σκασει απο την ζηλεια του ο τζομακα που παει χωνει μονο 200αρια σε κατι τριτοδευτεραντζες. Και ναι δουλευει σε κλειστο κυκλο.Που τη θυμήθηκες αυτή; Ακόμα πριβέ δουλεύει;
Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.Κοίτα στα στούντιο δε πάω με τρομερές προσδοκίες απλά θέλω δυνατή εμφάνιση να μπει στο παλμαρέ. Άλλωστε σε 10 λεπτά τι γούστα να βγάλεις. Βράδυ δουλεύει;
Την Στέλλα την πήρα 2-3 φορές είχαμε και καλή χημεία μεταξύ μας. Τη Λάρα την είχα πάρει μια φορά στα πολύ πρώτα της όταν ήταν στο έρως 16, μιλάμε προϊστορία. Τώρα σε ποιο δουλεύει;Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.
Αυτόν τι μας τον κουβαλησες εδώ;! Σκιά σου έχει γίνει..Την Νικολ ασχημαντρα ουτε την γνωριζο αν θες να ξες. Σταματα να ασχολεισαι με την παρτυ μου. Σιγα ρε δικαστη Dredd, κατουρα και λιγο. Το ηπιες το τσαγακι σου?
στελλα δυσκολα. λενε οτι εφυγε μπρο.Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.
Οι περισσότερες φεύγουν , τελευταία που πήγα Χριστίνα Ουγγαρέζα και Ρίτα τα ίδια .στελλα δυσκολα. λενε οτι εφυγε μπρο.