Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Έχω πετύχει 4 μια φόρα αλλά ναι στο άλλο site με τις ώρες που έχει λέει για 5-6 την ίδια στιγμή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν ήταν Ρίτα θα έμπαινα Γι τρίο αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τσόντα φάση

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Έχω πετύχει 4 μια φόρα αλλά ναι στο άλλο site με τις ώρες που έχει λέει για 5-6 την ίδια στιγμή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν ήταν Ρίτα θα έμπαινα Γι τρίο αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τσόντα φάση
Έχει αναφερθεί και ένα περιστατικό ότι δεν τις φανερώνουν με την μια! Αν δεν μπεις με την πρώτη και την δεύτερη θα σου βγάλει μια ακόμα μπας και πάρει το μεροκάματο! Ίσως λοιπόν μα είχες 4-5 αλλά να μην έχει τύχει να τις βγάλει όλες! Δεν είναι σίγουρο μια σκέψη λέω με βάση τους προλαλήσαντες.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Είδα και μια Φρίντα ρε παιδιά στο άλλο σάιτ! Που με θυμίζει μια παλιά γνώριμη από μπελά Ντόνα! Αν την δει κανείς μέχρι να κάνω επίσκεψη ας δώσει καμία πληροφορία!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Καλησπέρα, είδε κανένας μια κοπέλα με το όνομα Κλεοπάτρα, δίπλα από το Βένους? Στο άσπρο σπιτάκι

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Πέρασμα πριν μερικές μέρες από Venus με Σουζάνα. Ξεκίνημα από 30 το απλό 40 ακαποτο κτλ. Αν κάποιος είναι στη φάση των milf τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (αν και οριακά την λες και cougar). Σαν παρουσία για την ηλικία της είναι ωραία, το μόνο που μπορεί να χαλάσει κάποιους ειναι το χαλαρό στήθος. Κατά τα αλλά είναι λαμπάδα η τυπισσα. Στο κρεβάτι ανοιχτή και δεκτική καλό social μετά και σε γενικές γραμμές θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά (αρκεί να μην είσαι καφρος και περίεργος). Όπως είπα και παραπάνω αν η φάση milf/cougar ψήνει κάποιον, είναι μια καλή επιλογή που σίγουρα δε θα κλάψεις τα λεφτά σου.

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Μια Τζούλια στην Φρίξου, δίπλα από το blue dreams (13β η 15),μελαχρινή λέει; αξίζει;
Ναι για μια φορα καλη ειναι-βυζαρου και ωραια ποδια,φατσα λιγο γυφτε, Ρουμανακι, δεν θυμαμαι και πολλα, αλλα δεν δεχεται φιλακια-με ειχε αφησει να της τον βιδωσω γερα πισωκολητα, δεν δινει κωλο. Περασα καλα αλλα και δεν ξαναπηγα

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Σημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως. Το εχει.
Στα ποσο ειναι η Ναρυ;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
40 απλό,60 γυμνό μπουκι.
Για πιο λόγο απαντάς; Μόλις λίγες σελίδες πίσω μπορεί να το βρει. Πρόσφατα έχει αναφερθεί. Επίσης έχουν γραφθεί 5 κριτικές για τη συγκεκριμένη, από άτομα τα οποία και χρόνο ξόδεψαν και χρήμα για να ενημερώσουν. και ο άλλος δε μπαίνει καν στον κόπο να πάει στις κριτικές. :headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Για πιο λόγο απαντάς; Μόλις λίγες σελίδες πίσω μπορεί να το βρει. Πρόσφατα έχει αναφερθεί. Επίσης έχουν γραφθεί 5 κριτικές για τη συγκεκριμένη, από άτομα τα οποία και χρόνο ξόδεψαν και χρήμα για να ενημερώσουν. και ο άλλος δε μπαίνει καν στον κόπο να πάει στις κριτικές. :headbang:
Δεν μου κάνει κόπο.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Ρίτα σήμερα;

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Δίπλα στο villa erotica
Γεια σου φιλε μου μια ερωτηση θελω να κανω για ενα φιλαρακι απο βουλγαρια που ψαχνει σαν τρελο μια γκομενα απο το belarus studio. Μηπως ξες τις κοπελες που δουλευουν σε αυτο το στουντιο διοτι θελει απεγνοσμενα να ψαξει για μια συγκερκιμενη που δουλευει εκει.

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Δεν μου κάνει κόπο.
Φιλε καλησπερα μηπως ξερεις τις κοπελες που δουλευουν στο belarus studio εννοω ονοματα κτλπ διοτι εχω ενα φιλαρακι απο βουλγαρια που πηγε μια φορα και εφαγε κολλημα με μια απο εκει. Το θεμα ειναι δεν υπαρχει αυτο το στουντιο σε καποιο σαιτ ωστε να ψαχναμε την κοπελα και για αυτο ρωταω αμα ξερεις τιποτα?

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Η Λαρα χωρισε εμαθα :coffee:
Καλησπερα φιλε μου αυτη η λαρα που δουελυει και την χαρακτηριστικα εχει γιατι ψαχνουμε μια με αυτο το ονομα και θελουμε να μαθουμε αν ειναι αυτη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες και καλησπερα εγω με ενα φιλαρακι ψαχνουμε πληροφοριες για το belarus studio οπου δουλευαν οταν πηγαμε δυο κοπελες η μια ξανθια νομιζω αλεξανδρα στο ονομα και μια αλλη [αυτη που ψαχνουμε ] μαυρομαλλα ρωσιδα γυρω στα 22 που δεν θυμομαστε ονομα. Μηπως ξερει κανεις ποιες κοπελες δουλευουνε στο belarus studio ή καποιο τηλεφωνο του στουντιο η να μας πει καμια πληροφορια. Ευχαριστω!!!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Περασα αριστα σημερα νωρις απογευμα με την καινουργια Φριντα στο βενους.Νταρτανογυναικαρα ,βυζαρες, τελειο ισπανικο τελειωμα,μαστορισα της πιπας,με εφτιαξε απιστευτα.Βεβαιως και θα τηνεπισκεφθω παλι.Καθολου τουπε α ρκετα προκαταρκτικα στο ορθιο,χορτασα χουφτωμα και βυζορουφηγματα,υστερα με εσπρωξε στο κρεβατι οπου επαιξε αριστοτεχνικη πιπα με αλλαγη ρυθμου και ισπανικο τελειωμα.Εφυγα αλλος.30 απλο,40ακα .

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.062
Πόντοι
201
Περασα αριστα σημερα νωρις απογευμα με την καινουργια Φριντα στο βενους.Νταρτανογυναικαρα ,βυζαρες, τελειο ισπανικο τελειωμα,μαστορισα της πιπας,με εφτιαξε απιστευτα.Βεβαιως και θα τηνεπισκεφθω παλι.Καθολου τουπε α ρκετα προκαταρκτικα στο ορθιο,χορτασα χουφτωμα και βυζορουφηγματα,υστερα με εσπρωξε στο κρεβατι οπου επαιξε αριστοτεχνικη πιπα με αλλαγη ρυθμου και ισπανικο τελειωμα.Εφυγα αλλος.30 απλο,40ακα .
Μόλις γύρισα κι εγώ από φριντα.
Καταπληκτική σε όλα.
Προκαταρκτικά που στα δύο λεπτά είναι ικανή να σε τελειώσει. Στο σεξ καλύτερη στάση στα 4 και το ισπανικό.
Τελείωμα στο στόμα και δεν αφήνει σταγόνα εκτός
Εννοείται όταν έρθει ξανά θα πάω

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πριν από λίγο πέρασα και εγώ από το Βένους, είδα την Φρίντα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά και έτσι κατέληξα πάλι στην Λιλιάνα, ήταν πολύ γκαυλομενη σήμερα, με τέντωσε. Επίσης είδα και την Κλεοπάτρα στο άσπρο δίπλα από το Βένους και ξαναρωτάω...την έχει πάρει κανείς; Εντυπώσεις; Κάπου την έχω ξαναδεί...αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Λοιπόν συνάδελφοι δείτε την βραδινή βόλτα μου σήμερα και πάρτε πληροφορίες! Πήγα Φρίντα άλλη περίμενα άλλη ήταν! Στα οριακά εκτός του γούστου μου γιατί μου αρεσουν οι αφράτες! Αξίζει να την δεις αν έχεις τέτοια γούστα γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιον! Επόμενη στάση βίλα πριβέ στον μύλο, καινούριο πιπίνι αρνάκι άσπρο άσπρο του γάλακτος! Ίσως την πηδήξω σε κάποια άλλη βόλτα! Τρίτη στάση Καμιλα στο poison! Όμορφο μωρό με ωραίο κωλο και σώμα αλλά βγήκε κάπως βαριεστημένη! Τετάρτη στάση στα τρίδυμα στην Έλενα την μικρή! Την είχα ξαναπάρει πριν κανα δίμηνο και πέρασα οκ! Και την είδα που βγήκε με τα ωραία βυζακια της όμορφα και μπήκα, αλλά στο δωμάτιο ενώ πλήρωσα 40 ακα με ειπε οχι γυμνό τσιμπουκι και πήρα τα 40 πίσω και έφυγα! Ξενέρωσα και θα έφευγα αλλά έκανα μια τελευταία στάση,σε ενα πράσινο μπουρδελο στο τέρμα Νικ Ουρανού και πέτυχα μια παλιά γνωστή την Έλενα από βενους! Είχα κάνει ωραία γαμησια μαζί της και όρμησα με το 40αρι πάλι! Πολύ τίμια κατάθεση! Έβαλε και βυζια! Αφού έπαιξε απίστευτο κλαρίνο με καβάλησε με squat και ίσια και ανάποδα, κρατήθηκα με το ζόρι να μην πυροβολήσω! Μετα στα τέσσερα που ανέβασα ρυθμό και ύστερα ιεραποστολικό με τα πόδια τέρμα πάνω όπου έριξα γερό κάρφωμα και έχυσα! Αυτά μάγκες μου! Ελπίζω να βοήθησα! Καλά γαμησια να χούμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom