Τώρα που αναφέρθηκε ο" Περικλής "στην Νάσια, θυμάμαι όταν πρωτοήρθε η Νάσια ,επειδη ήταν μουνάρα στα δικά μου μάτια μαυρομάλα νομίζω ίσιο μαλλι μέχρι τους ώμους στην αρχή ,άσπρη ψηλή σχετικά με μικρό βυζί αλλα κωλάρα...αχλαδοκώλα θα έλεγα και την δοκίμασα κοντα στα χριστούγεννα σε εκείνο το μαγαζί δίπλα απο το Πλάτινουμ,ηταν ντημένη αγιοβασιλίτσα .....
Τότε δεν μιλούσε λέξη ελληνικά, πέρασα ψιλοχάλια....γιατί η κοπέλα ηταν κακή σε συμπεριφορά.....ψιλοκρύα
Ξαναπέρασα μαζί της στο αλουμινάτο όπου πάλι τα ίδια, απλά τότε είχε γίνει καλύτερη ,αλλά πάλι κοιτούσε να σε ξεπετάξει, αφού όλη την ώρα ηταν "αχ ουχ σκίσε με με την ψωλάρα σου" ,βαλέ μου τη γλωσσίτσα σου και άλλα τέτοια.........Λες και ημουν κανένας πορνοσταρ.
Όπως είπα μερικές γυναίκες μας αρέσουν αν και δεν έχουν καλή συμπεριφορά ελπίζεις πως μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν πιο...αγαπησιάρες η έστω πιο καλές σε αυτο που κάνουν......
Την πήρα κι άλλες φορές ,ως που κάποια στιγμη την πέτυχα στο στούντιο Αφροδίτη" στην Κεφαλληνίας¨.
Ηταν η τελευταία φορά που την πήρα, την είχα πάρει με 50 η 60 για 69 με γυμνό.........
τι γλωσσόφιλα πέσαν,τι τσιμπούκια,γλειψίματα προκαταρκτικά......Μιλάμε ηταν έρωτας κανονικός.
Ημουν λες και ειχα δαγκώσει την Λαμαρίνα ,μετα δεν την ξαναβρήκα.........
To γράφω σε αντίθεση με το πόσο χάλια πέρασε ο Αλ ,όσο μπορώ να θυμηθώ εκείνη την κριτική στο Αλουμινάτο.....
Ήταν απο τα τυχερά στην μπουρδελοκατασταση......
Σίγουρα έχει καμιά δεκαετία η ιστορία ....
To γράφω σε αντίθεση με το πόσο χάλια πέρασε ο Αλ Πατσίνο ,όσο μπορώ να θυμηθώ εκείνη την κριτική στο Αλουμινάτο.....
Γενικά το είχα με κάποιες που θεωρούνταν κακές στη δουλειά τους,η άλλη αγαπημένη ηταν η Αντριάννα ...Ακα Κομοδινοπούλου που όταν πήγε στις βίλλες λες και μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο.........