Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Μαγκες επιστρεφει η ειρηνη η μιλφ στο νικηφορου?? αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελιδες κ λεω μηπως εχουμε καμια ενημερωση
Αυτή είναι μια με πολύ κοντό μαλλί?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βόλτα σήμερα το μεσημέρι...

Αρχικά πήγα Λας Βέγκας πρώτο δεξιά για να θυμηθώ τη Βάσω γιατί μια διαστροφή γυρνουσε στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό. Βγήκε γυμνή μπροστά μου... Ε τι να σχολιάσω, δεν υπήρχε περίπτωση

Ερημιτη 5 στην καψούρα μου Νάταλι δεν υπήρχε περίπτωση. Πήγα τρεις φορές, μόνιμα στο δωμάτιο με άλλο ένα δωμάτιο να περιμένει και άλλους 4 στο σαλόνι

Δίπλα Ερημιτη 3 Βερόνικα Ρουμανα νταξει καλό κορμί και συμπαθητική φάτσα

Απέναντι Ερημιτη 2 Μεδουσα η Λορετα ξανθιά, κάτασπρη σαν γάλα και πολύ αδύνατη

Δίπλα η κούκλα Ελενα Ρουμανα με το διχτυωτο της και τη ρωγα να προεξέχει από μέσα. Τι μάτια... Τι επιδερμίδα...Τι καμπύλες. Γυναικάρα είναι η Έλενα

Νικ.ουρανου 28 ξανθιά μιλφ Ειρήνη πάνω από 50 σίγουρα, πολύ πουτανιαρικο στυλ και με 30 ευρώ γυμνό τσιμπουκι

Venus δύο κοπέλες Ρόζα νεαρή και Αννα πιο ώριμη με μεγάλα βυζια αλλά κρεμαστα. Ασχημουλες και οι δύο αδιάφορες για μένα

Villa erotica η αγαπημένη μας μιλφ Σουζανα που είναι σταθερή αξία πλέον

Και στα Τριδυμα είδα έξω το αμάξι της θείας Νικόλ οπότε ήταν εκεί. Εμένα με έχει ξεκοψει από χρόνια οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να μπω στο σαλόνι

Η Ρίτα γύρω στα μέσα Μαρτίου μου είπαν....
Πολύς κόσμος που εγώ δεν περίμενα, λέω Κυριακή μεσημέρι θα γαμησω τη Ναταλιτσα μου με την ησυχία μου αλλά δεν έγινε τρόπος.
Βέβαια μπορεί να γαμησα αλλού αλλά αυτό θα φανεί σε μερικές μέρες στην επόμενη κριτική?

Και πολύ επενδυτές βέβαια γύρω από το Venus εκεί παραδίπλα στο οικόπεδο έχουν στήσει κάτι σαν καντινα ένα λυωμενο ας πούμε. Σήμερα τι είδα πρώτη μέρα...

Ααα και τα freehouse ήταν κλειστά αλλά στις 6 άναψαν φώτα και τα δύο

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
582
Πόντοι
281
γιασμιν ειχαμε..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Εχει μια ΜΚΟ εκει που τους ταιζει και οτι αλλο τους προσφερει + οτι ερχεται αυτο το οχημα και στυνεται εξω απο το βενους

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εγω παντως ψιλο απεχω απο το αθλημα εχω να κατεβω καιρο, δεν βρισκω λογω να κατεβω γιατι δεν μενω κεντρικα. Περναω αψογα με Ναταλι παρομοια γουστα με τον Αλ. Αλλα μια δευτερη για εναλλακτικη δεν εχω πετυχει ακομα. Τα ιδια και τα ιδια και στις αλλες 2 σελιδες των μαγαζιων. Τα ιδια σκατα φυσικα ειναι και στο κομματι εσκορτ μπαινω kanesex/lovelist και σε κανα δυο ακομα τα ιδια χαλια.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Την δοκιμασες φιλε; Λεει τπτ μεσα;
Φίλε τη δοκίμασα με 40 ευρό δεν παίρνω γενικά μεγάλα προγράμματα. Καλή είναι δε νομίζω και να ξενερωσεις αξίζει μια δοκιμή και αυτή και η βερονικα λόγω και εμφάνισης.....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Την πηρα πριν ενα μηνα και ειναι οπως ηταν πριν 4 χρονια οταν την πηρα πρωτη φορα ειναι γαματη οτι την λες στο κανει, εχει φυγει βεβαια απτο λας βεγκας τωρα λιγο πιο πισω απτο στουντιο paradise ειναι... Νεο στανταρακι πλεον αφου Μαρια Μολδαβεζα και Αγγελικη μας χαιρετησαν δυστηχως
Φίλε σου είπα για την Ντόνα. Έχω να την πάρω απ το λάφαμ. Δεν την ξέρω τώρα. Τοτε περνούσα καλά.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Ειναι σ αυτό που είναι κολλητα με το βεγκας. Το 3β συγκεκριμένα έτσι γράφει απ έξω. Μια φορά πέρασα. Δεν μπορώ να πω ότι έπραξα κακώς.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Αν λες για την Ντόνα. Όχι τελείωμα στο στόμα δεν κάνει. Δεν έκανε τότε ταλαχιστον

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Νομίζω δουλεύει χωρίς τσατσά. Ρώτησε την στο σαλόνι μη κολονεις

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Ρε συ τόσο καλά περασες; Μπορείς να πεις λεπτομέρειες; Μπορεί να την ξαναδοκιμάσω......

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Σ'αυτο που δουλευει τωρα ειναι με εναν τσατσο που ηταν στο λας βεγκας, στο λας βεγκας ναι θυμαμαι μονη της ητανε
Δεν το ήξερα. Γνώμη μου είναι ότι δεν κάνει. Μη ρωτήσεις καν....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Απτην στιγμη που σου κανει οτι της πεις και ξερει να στο κανει πολυ καλα,δεν βιαζεται και δεν σου κανει τπτ περιεργα μη το ενα μη το αλλο και το καλυτερο στο τελος δεν κλαις το 30αρι δεν ειναι και λιγα ολα αυτα
Και με 30αρι μια χαρά μου ακούγεται. Για να λες καλή περίπτωση. Εγώ για τώρα δεν έχω γνωμη

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

Αρχικά πήγα Λας Βέγκας πρώτο δεξιά για να θυμηθώ τη Βάσω γιατί μια διαστροφή γυρνουσε στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό. Βγήκε γυμνή μπροστά μου... Ε τι να σχολιάσω, δεν υπήρχε περίπτωση

Ερημιτη 5 στην καψούρα μου Νάταλι δεν υπήρχε περίπτωση. Πήγα τρεις φορές, μόνιμα στο δωμάτιο με άλλο ένα δωμάτιο να περιμένει και άλλους 4 στο σαλόνι

Δίπλα η κούκλα Ελενα Ρουμανα με το διχτυωτο της και τη ρωγα να προεξέχει από μέσα. Τι μάτια... Τι επιδερμίδα...Τι καμπύλες. Γυναικάρα είναι η Έλενα

Νικ.ουρανου 28 ξανθιά μιλφ Ειρήνη πάνω από 50 σίγουρα, πολύ πουτανιαρικο στυλ και με 30 ευρώ γυμνό τσιμπουκι

Venus δύο κοπέλες Ρόζα νεαρή και Αννα πιο ώριμη με μεγάλα βυζια αλλά κρεμαστα. Ασχημουλες και οι δύο αδιάφορες για μένα

Και στα Τριδυμα είδα έξω το αμάξι της θείας Νικόλ οπότε ήταν εκεί. Εμένα με έχει ξεκοψει από χρόνια οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να μπω στο σαλόνι

Πολύς κόσμος που εγώ δεν περίμενα, λέω Κυριακή μεσημέρι θα γαμησω τη Ναταλιτσα μου με την ησυχία μου αλλά δεν έγινε τρόπος.
Βέβαια μπορεί να γαμησα αλλού αλλά αυτό θα φανεί σε μερικές μέρες στην επόμενη κριτική?

Και πολύ επενδυτές βέβαια γύρω από το Venus εκεί παραδίπλα στο οικόπεδο έχουν στήσει κάτι σαν καντινα ένα λυωμενο ας πούμε. Σήμερα τι είδα πρώτη μέρα...

Αν θες φίλε κάνε μια περιγραφή για Σουζάνα και πες μας καμία λεπτομέρεια γιατί από τότε που έφυγε η Βλαντα την γλυκοκοιτάζω ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Για τη Σουζανα που ρωτάς είναι πολύ ψηλή αδύνατη,χαλαρό βυζι και κώλο, όμορφο πρόσωπο με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, γλυκιά φυσιογνωμία και ευγενική πάντα. Έχει φωτογραφίες της στο άλλο σάιτ.. Νταξει η Βλαντα είναι πιο μαστόρισσα να πούμε την αλήθεια

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Για τη Σουζανα που ρωτάς είναι πολύ ψηλή αδύνατη,χαλαρό βυζι και κώλο, όμορφο πρόσωπο με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, γλυκιά φυσιογνωμία και ευγενική πάντα. Έχει φωτογραφίες της στο άλλο σάιτ.. Νταξει η Βλαντα είναι πιο μαστόρισσα να πούμε την αλήθεια
Ναι και γώ με την βλαντα έκανα ωραία γαμησια! Απλά επειδή τον τελευταίο καιρό έχω όρεξη για μιλφ κατάσταση λέω να την δοκιμάσω και αυτήν! Πιστεύω θα περάσω καλά για αυτό που είπες ότι είναι γλυκιά και ευγενική που για μενα είναι μεγάλο συν! Όταν γίνει η πράξη θα γράψω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom