Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω
Τι ηλικια ειναι η Σουζι τυπε στο περιπου?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Ρε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!:mati:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ρε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!:mati:
Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Γιατι?γιατι η λιζα ειχε 1 ωρα προγραμμα .γιατι στο γωνιακο διολα απο βιλα ενω μπηκα πρωτος η τσατσα εβαλε αυτοςν που μπηκε μετα απο μενα και μου ειπε αχ δεν σε ειδα...ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΔΑ της ειοα κι εφυγα αν και εχασα καλο μουνι...δεν μετανιωσα γιατι πιστευω δεν θα μου εδινε ακομα μια εμπειρια μιλφ και τοσο δυνατη περιποιηση ωρα με απλο εκει κατω....χαχαχα μονη ξεκιναει αρχιδορουφιγμα.μου επαιρνε συνεχεια το δεξι και της λεω εεε παρε και τ αλλο

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλα
χαχα, καλά έκανες @Ψηλοπουτανος28.
Έχω προσπάθήση και γω να την πάρω κάποιες φορές, την βάζω στο μυαλό μου, αλλά μόλις μπαίνω και την βλέπω, χαλιέμαι, δε μπορώ.
Anyway...

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ειναι καλυτερη στην παρουσιαση με λυμενα μαλλια...

Ο τσατσος απαραδεχτος.ειοα να μου φερει τα ρεστα η κοπελα και μολις ειχα ξεντυθει και μπηκα για ντουζςκι ανοιξε την πορτα και γυρησε το κεφαλι εκει που ημουν.

2ο νερο παγομενο.

3 ανυπαρκτα μαντιλακια.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
1\1\2022 θα δουλεύουν τα σπιτακια? Ξέρει κανείς?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
27 Δεκέμβρη έκανα μια μικρή, απογευματινή βόλτα και με έπιασε απογοήτευση...
Τελικά κατέληξα στην Πέτρου Ερημίτη 3Β στη Φραντζέσκα. Αξιότιμη επιλογή για την ώρα, αν και μετά από μένα έκλεισαν... Κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο.

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά να ρωτήσω από Σόνια Αλιόνα Βικτώρια του blue dream ποια θα προτιμούσατε?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Αθηνά παλι στο πόστο τής

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ξέρει κανεις που βρίσκεται τώρα μια πανυψηλη( μελαχρινη, ρωσίδα/Ουκρανίδα) Κατερίνα που δούλευε πριν 2-3 Χρόνια στο γωνιακό Κωλέττη με ν ουρανού;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.
Εσύ ήσουν με τζακουζι κατά τις 9....

Αφου βρήκα σονια σε πρόγραμμα πήγα σε στο Belarus έτσι για να χάσω χρόνο και τελικά 1η βασικά 2η φορά μετά τη ριτα στην περσινή κατάντια παράνομα η τσατσά είχε δίκιο. Ήταν μια ροσσιδα Τανια 21 νέα προταρα η τσα2 είπε κανείς ότι θέλεις με 50αρικο έδωσα 60 για ντουζάκι που δεν ήταν βολικό αλλά ήταν γκαυλα με φιλιά και στο κρεβάτι ήταν υπέροχη σαν την γκόμενα στο σεχ και πρώτη φορά εχησα σύντομα πάρα τα όσα ήπια, πιπα δεν έφτασε και δεν έκανε ούτε το ζήτησα αλλά ήταν γκαματη μετά κάτσαμε και μιλούσαμε για διάφορα κάνα εικοσάλεπτο, έκατσα μέσα 40 λεπτά τουλάχιστον μέχρι χτύπησε πόρτα η τσα2. Θα ξαναπάω σίγουρα γιατί δεν θα κάτσει πολλή

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Το Belarus δεν είναι μέσα πος ανεβάζεις κριτική??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
5-6 σπίτια ανοιχτά απόψε όλα κι όλα αν και πίστευα ότι θα γινόταν χαμός απόψε με κλειστή τη διασκέδαση. Τελικά δε γινόταν...παρόμοια εικόνα νέκρας και στη Γιαννιτσών

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Πολύ ανώτερη σε εξωτερική εμφάνιση από την τσαρινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom