kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν παραπανω απο μια κοπελα σε καθε βαρδια????imaginas,μην ανησιχεις οι κοπελες μας ειναι κανονικες κοπελες
ευχαριστω
υπαρχουν παραπανω απο μια κοπελα σε καθε βαρδια????imaginas,μην ανησιχεις οι κοπελες μας ειναι κανονικες κοπελες
ειπα κι εγωαυτη στην φωτο ποια ειναι?
ειπα κι εγω
ντιανα η αλεξανδρα η μπαλαρινα τι ωρες δουλευει?
θελει να ερθει ο zero tolerance
που ηταν απτην μολδαβια τυπε?Η Όλγα ,μακρυμαλικο μελαχρινό ψηλό πιπίνι δουλευει ακόμη?
Αν ναι ποιες ώρες η που αλλού παίζει
Έχω έρθει κούκλα μου.Και τώρα και πριν από εσάς με την προηγούμενη ιδιοκτησία του οίκου ως μπουρδέλο.jockerx,απαδω σ αυτα που εχεις ρωτησει.Εχουμε πολυ ευγενικη υπερησια,δεν χτυπανε πορτες,δεν φωναζουνε,ουτε ακουνε επειδη το δωματιο που βρισκονται ειναι μακρια απ το σαλονι και δεν ενοχλει κανεις.Κατι αλλο δεν εχω να σου πω,απλως να ερθεις,να δεις πως ειναι,να δοκιμασεις και μετα να πεις αν εισαι ευχαριστιμενος με μας.
Τι τα θες τα φρικοπουρά εσύ;Ντιάννα κανα καλό φρικοπουρό έχετε σε κάποια βάρδυα (περα απο την γνωστη Αλεξάνδρα... )
Η 'Ολγα εργαζόταν εκεί επί προηγούμενης ιδιοκτησίας του οίκου ως μπουρδέλο.Μου είχε πει τότε οτι εργάστηκε και Λιοσίων 76.Η Όλγα ,μακρυμαλικο μελαχρινό ψηλό πιπίνι δουλευει ακόμη?
Αν ναι ποιες ώρες η που αλλού παίζει
και μαλιστα με χαμηλες τημες.
Καλησπερα σε ολους!