Νέα

Μπουρδέλα Θεσσαλονίκης (πολύ ακριβά!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν κανω εγς την αρχη δεν την κανει κανεις,ειναι δυνατον κα κατεβαινω αθηνα για τσαρκα και να ακοθω τρελεσ τιμες οπωσ 15  20  30 εθρω και στην πολη μασ να ξεκιναει απο 30-35 ευρω? και με γκομενεσ χαλια ποθ ειναι ολο οι ιδιες και οι ιδιες?ειναι αδικο.τα λεω καλα φιλοι συμπολιτες?

Επισκέπτης
Τα κατάφερες , καλώς ήλθες.
Το έχω ακούσει και από φίλο ότι είστε ακριβοί και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω καταλάβει , δεδομένου ότι οι "επίμαχες" χώρες είναι σχετικά κοντά και μάλλον πρέπει να τους τιμωρήσετε και να πηγαίνετε ταξιδάκια δίπλα ( αν φυσικά γίνεται ) .

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε.και αυτο ποθ προτινεις γινεται .πηγα με 2 φιλουσ βουλγαρια.σαντανσκι.1 ωρα 50 εθρω και 3 ωρες 60. αλλα παλι ακριβα ειναι αν βαλεισ και την βενζυνη.το θεμα ειναι οτι εδω εχει λιγα και δεν τουσ νοιαζει και πολυ γιατι σκεφτονται οτι " που θα μανε...σε εμας θαερθουν παλι."δεν εχουμε πολλες επιλογες και μασ βαρανε στις τιμες.ενς κατω εχετε πολλα.εχω ερθει εκει και εχω επισκεφτει πολλα.και εβγαλα τελα γουστα με ζανα....βικυ και κατι αλλεσ.εσυ?μου προτινεισ κατι καλο απο αθηνα? ονοματα και που ειναι πες αν θες.κατι διαβασα για μια κατερινα στην κολωνου.τοσο καλη ειναι?

Επισκέπτης
ευχαριστω φιλε.και αυτο ποθ προτινεις γινεται .πηγα με 2 φιλουσ βουλγαρια.σαντανσκι.1 ωρα 50 εθρω και 3 ωρες 60. αλλα παλι ακριβα ειναι αν βαλεισ και την βενζυνη.το θεμα ειναι οτι εδω εχει λιγα και δεν τουσ νοιαζει και πολυ γιατι σκεφτονται οτι " που θα μανε...σε εμας θαερθουν παλι."δεν εχουμε πολλες επιλογες και μασ βαρανε στις τιμες.ενς κατω εχετε πολλα.εχω ερθει εκει και εχω επισκεφτει πολλα.και εβγαλα τελα γουστα με ζανα....βικυ και κατι αλλεσ.εσυ?μου προτινεισ κατι καλο απο αθηνα? ονοματα και που ειναι πες αν θες.κατι διαβασα για μια κατερινα στην κολωνου.τοσο καλη ειναι?
Αν έρθεις δοκίμασε Δροσοπούλου , Φρατζή και Λέλας Καραγιάννη (Αν πάς στην επιλογή ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ θα δείς).
Η άποψή μου πάντως είναι ότι καλύτερα να πηγαίνεις 1 φορά και να το ευχαριστιέσαι παρά 5 με φτηνοπούτανα. Εγώ θα γίνόμουν μόνιμος στην Βουλγαρία.
Την Κατερίνα δεν την ξέρω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια εδώ.

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε.αυτα που μθ προτινες τα επισκεφτηκα ηδη.....ειμαι μεγαλη λερα ε?απλα εγω σου λεω για τα 30αρια που πληρωνω εδς και εσυ με στελνεισ στα 50αρια και τα 40αρια.τοσα τηελει στη δροσοπουλου και στη λελασ.

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝ ξερει κανεισ για καμια καλη σε αθηνα 'η θεσσαλονικη ασ μου πει .που να αξιζει ομως. με λεφτα  μεχρι 30 ευρω,ασ στειλει ενα pm

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
σε πρωτη αναγνωση το νικ σου ειναι εμετικο
σε δευτερη ειναι για λυπηση...
σε τριτη μια χαρα πηγαινει στα μπουρδελα
κιπ ποστονγκ

Μπράβο ρε φίλε που καλοσορίζεις έτσι όμορφα τα καινούρια μέλη και τους δίνεις την καλύτερη εικόνα για το site, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζεις διαφορετική ομάδα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
που σαι χαμενος εσυ ρε σπορε...καιρο εχω να σε δω να τριγυρνας εδω γυρω...

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Μπράβο ρε φίλε που καλοσορίζεις έτσι όμορφα τα καινούρια μέλη και τους δίνεις την καλύτερη εικόνα για το site, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζεις διαφορετική ομάδα.
καλα πως κανεις ετσι?
δεν ειμαι και επι της υποδοχης...
απο την αλλη τι νικ ειναι αυτο?
πρωι πρωι το ειδα και αναγουλιασα
εσυ τι ομαδα εισαι παρεπιπτοντως?
Πλακα κανω...

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε amanaman
σε πρωτη αναγνωση αν εισαι συμπολιτης.....δε μπορεισ να μου κοθνηθεις οτι και αν εισαι
σε δευτερη δε θα καθησω να μαλωσω μαζι σου για ομαδες εδω μεσα
σε τριτη κατι τετοιοι σαν εσενα χαλανε την πιατσα....χουβαρντα

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
φιλε μου με το αηδιαστικο νικ,
συμπολιτης σου δεν ειμαι
Αρειανος ειμαι...
ουτε εγω θα μιλησω για ομαδες γιατι ειμαστε οφ τοπικ
την τιμη στα μπουρδελα τη βλεπω παντα σε συναρτηση με τις παρεχομενες υπηρεσιες
αν η υπηρεσια μ αρεσει τοτε θα πληρωσω
αν μιλας για τις συνηθεις υπηρεσιες τοτε ναι εχεις δικαιο ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
warnpmod.gif
 Δεν[/URL] επιτρέπονται χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] επιτρέπονται χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη

Επισκέπτης
γι αυτο να πηγαινετε στην τουμπα με 20 ευρω  που συμφερει και τα κανουν ολα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε δε μπορει να δινουμε ενα μεροκαματο για να πηδηξουμε.
και δεν κερδιζεις τπτ μρ το να λες οτι ειναι καλες οι τιμες.
εκτος και αν εισαι ιδιοκτητης  κανενος τετοιου μαγαζιου....

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
φιλε δε μπορει να δινουμε ενα μεροκαματο για να πηδηξουμε.
και δεν κερδιζεις τπτ μρ το να λες οτι ειναι καλες οι τιμες.
εκτος και αν εισαι ιδιοκτητης  κανενος τετοιου μαγαζιου....
αν αναφερεσαι σε μενα, εγω δε λεω αν πρεπει να δωσεις ενα μεροκαματο. Εγω λεω οτι αν οι υπηρεσιες ειναι αυτες που θελω τοτε να πληρωσω, αν ειναι η γνωστη ξεπετα τοτε ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Εναν απλο συσχετισμο τιμης - υπηρεσιας εκανα. Τωρα για το αν ειμαι ιδιοκτητης τι να σου πω?
μακαρι να ημουνα....

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αντι να κατεβαινουν , ανεβαινουν οι τιμες.
περασα σημερα μια βολτα απο το καινουριο πισω απο βιλκα και μου ειπε 35.
ακοθσον ακουσον.
δλδ. την πολυτελη διακοσμηση με τουσ πολιελαιουσ και τα περσικα χαλια στο σαλονι εγς θα τα πληρωσω?ασε που την τσατσα την πετυχα και σε ενα μαγαζι στην αθηνα.
α!και μην νομιζουν οι σθναγωνιστες τυχεροι αθηναιοι οτι εχουμε τα πολλα μπουρδελα στην πολη μας.7-8 μαγαζια ειναι.ακομα και εδς πισω ειμαστε.....
ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.................

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Nαι φιλε οντως οι τιμες εχουν ανεβει απαραδεκτα.Αν το κανουν για αποσβεση της κατασκευης του χωρου που κοστισε αρκετα τι να πω...
Θα προτιμουσα ερειπιο χωρο αλλα καλο μουνι και χαμηλοτερες τιμες φυσικα.
Οσον αφορα τα σπιτια οχι και 7-8.5 ειναι μονο στην περιοχη του φιξ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
μηπως ειναι αλλου η αιτια του κακου και δεν παιζουν πολλα μπουρδελα?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε larousse.Διαβαζωντας παλι το προηγουμενο ποστ μου φαινεται σαν να λεω οτι υπαρχουν μονο 5.Εννοουσα οτι μονο 5 υπαρχουν στην περιοχη του φιξ και οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερα αν αναλογιστει κανεις οτι υπαρχει και βαραδαρης κλπ.Υπολογιζω καμια 15αρια?Ισως και παραπανω.

Οσον αφορα τις τιμες σιγουρα μπαινουν πολλα ερωτηματικα γιατι τοσο υψηλες.Φταιει η πολιτικη κατασταση της θεσ/νικης?Συγκρουομενα συμφεροντα καποιον?.Δεν ξερω τι να πω.
Επισης δεν θα εβλαπτε αν υπηρχε και λιγο καλυτερη ποιοτητα.

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε  blastbeat ουτε 15 ειναι ολα ολα μαζι με του βαρδαρη.
τισ τιμες λογικα τις ανεβασαν επειδη ανοιξαν οι ιδιοι τα μαγαζια στο φιξ με τισ τηλεορασεισ τισ πλασμα και τουσ δερνατινουσ καναπεδες.
εμεις θα πληρωσοθμε δλδ τισ πολθτελειες τους? στα @@ τα ακριβα και πολυτελη σαλονια.
ρωτησα μια τσατσα γιατι ανεβασαν τισ τιμες και μου ειπε οτι θα ανεβουν και αλλο στα 35-40 ευρω στο βαρδαρη!!!!!!!!!!!!
οχι στο φιξ.στο φιξ οι τιμες ειναι ηδη 35-ΤΙΜΗ ΦΙΞ.(ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ)  Φ  Ι  Ξ .
και να μην αναφερω την πληρη κοροιδια με τα (και καλα)παραπανω προγραμμτα που ειναι μουφες.κατι για πρςκτικο,ακαποτο,ντοθσ με την κοπελα και τετοιεσ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ειναι πολυ πολυ ακριβα τα 30ε  για θεσσαλονικη και δη για βαρδαρη.
ριξτε τις τιμες
ριξτε τις.ακομα και στο μεταξουργειο που λενε οι φιλοι οι απο αθηνα...που ειναι δευτερης 'η και τριτησ επιλογησ.....ειναι πολυ καλυτερα απο το βαρδαρη σε τιμες και φυσικα σε κοπελες...
Ασε που κανετε καιρο να αλλαξετε τις ηδη βαρετεσ νςχελικεσ και αποκρουστικεσ κοπελες.ασε που δεν εχουμε πολλεσ επιλογες.οπςσ ,  milf ,κοντουλεσ ,η ακομα και μαυρες.
παλι καλα που δεν μασ φερατε και τραβελια.αχρηστοι.ε αχρηστοι.
εγς ηδη εκοψα τελειωσ το φιξ και σιγα σιγα και τον  βαρδαρη.....αφου βρηκα mia ....amateur  κοπελιτσα εκτοσ απο την μονιμη σχεση μου.αρα......τηα παρετε τα παπαρια μου ιδιοκτητες των οικων ανοχης της συσμπροτευουσας.
και ηδη σας κανω σαμποταζ και σε φιλουσ με πολυ καλα αποτελεσματα.
αντιθετως.......η πρωτεουσσ ασ ετοιμαστει για μια 3ημερη επιδρομη μου στουσ δρομουσ της αμαρτιασ σε λιγοτερο απο 1 μηνα.ηδη εχω ετοιμασει τις επιλογες μου με την πολυτιμη βοηθεια των συναδελφων αθηναιων...ευχαριστω πολυ παιδια.
ε ποσσεσ να καταφερω να παρω σε 3 μερεσ? 6-7?  μου φτανουν.....
καλα να περνατε φιλτατα φιλαρακια ιδιοκτητες οικων ανοχης της θεσσαλονικης.σκεφτητε ποσα λεφτα χασατε μονο απο εμενα.......με τα .... 30αρια σας....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom