You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν κανα μηνα που ειχα περασει εγω ειχα δει αυτο το ονομα και ειχα ρωτησει εδω στο φορουμ αν την ξερει κανεις αλλα δεν πηρα απαντηση. Τωρα μαλλον πως εχει φυγει.Ειναι 2 καινουριες παντως που εγω δεν τις εχω δει. Η Ευα και η Ντανιελα νομιζω ειναι το ονομα(στην γωνια που παλια ηταν η ρενα το τραβελι)Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια με το όνομα Μανταλένα στη Μίνοως??????
Επισκέπτης
Πήγα σήμερα παρασκευή στιν μινοος κατα τισ 7 αλλα η κορίνα η τσεχα καθως και η περίφημη ανίτα έλειπαν.Τα σπιτια τους ηταν κλειστά!πως και ετσι?
Επισκέπτης
Η Ανιτα είναι 'ολα τα λεφτα. Σου κάνει ότι στάσεις τις ζητήσεις και στο τέλος αν θέλεις τελειώνεις και στο στόμα της . Μετά αν είσαι τυχερός ξαπλώνει και αράζει στο πλάι σου και κουβεντιάζετε . Ούτε γκόμενα μου να ήταν .
lol?Ελεος...άμα έχει άλλους πελάτες κάθετε κ κουβεντίαζει μαζί σου?
Είναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν. Δυστυχώς απο οτι μου είπε θα φύγει για Αθήνα.Παιδιά πήγα ΑΝΙΤΑ.Καλή ήταν.Αξίζει να την δοκιμάσεις
Η μία αγγελία είναι Χανιά, η άλλη που είναι 25 ετών πηγαινοέρχεται Χανιά-Ηράκλειο.....τα υπόλοιπα ψάξτε τα! ;)
Αγαπητοί φίλοι, πήγα με την Αννα. (Ευχαριστώ, sonyp900!). Εχει καπως βαρύ σώμα, αλλά είναι πολύ θερμή, φιλότιμη και έμπειρη. Εμεινα πολύ ευχαριστημένος, παρά τα 80 Ευρουλάκια σύν το ξενοδοχείο. Μου είπε πως είναι απο Θεσ/νίκη και θα μείνει στα Χανιά μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη. Για όσους ενδιαφέρονται, η αγγελία της στις "Κρητικές Αγγελίες" αρχίζει: Κυρία εμφανίσιμη ζητά γνωριμία με κύριο αξιόλογο και εχέμυθο,... και το κινητό τηλέφωνο τελειώνει σε 731.
giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Επειδή θα είμαι Χανιά αρχές Νοεμβρη αν μπορείς στείλε ένα τηλ με Pm. Οταν λές βαρύ σώμα εννοείς χοντρή? Αν θές δώσε ένα αναλυτικό review.Αγαπητοί φίλοι, πήγα με την Αννα. (Ευχαριστώ, sonyp900!). Εχει καπως βαρύ σώμα, αλλά είναι πολύ θερμή, φιλότιμη και έμπειρη. Εμεινα πολύ ευχαριστημένος, παρά τα 80 Ευρουλάκια σύν το ξενοδοχείο. Μου είπε πως είναι απο Θεσ/νίκη και θα μείνει στα Χανιά μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη. Για όσους ενδιαφέρονται, η αγγελία της στις "Κρητικές Αγγελίες" αρχίζει: Κυρία εμφανίσιμη ζητά γνωριμία με κύριο αξιόλογο και εχέμυθο,... και το κινητό τηλέφωνο τελειώνει σε 731.
Επισκέπτης
Η Ανίτα είναι ακόμα Χανία η έφυγε οπως είχε ακουστεί σε ενα προηγούμενο ποστ?
ydroxoos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια τι γινεται εχουμε τιποτα νεο απο μινοως μερια???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις