Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
κολοκυνθους στο 63 πριν κανα μηνα, ειχε μια κοπελα πρωινη βαρδια τζουλια ή τζουλιανα, δεν θυμαμε ακριβως που εδινε κωλο με 20 ευρο. περναω λοιπον, πρωτη εντυπωση αρνητικη πολυ χαλια το δωματιο. δεν βεριεσε λεω θα γαμησω κωλαρακι. ερχετε η κοπελα, ωραιος κωλος σφιχτος, αλλα εκει που τη γαμουσα μου σκαει ενα κλανιδι, βρωμισε το δωματιο. ξενερωσα και δε μου σηκωνοτανε με τιποτα. τελικα τον επεξα κι εχυσα. τσαμπα το 20ευρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κολοκυνθους στο 63 πριν κανα μηνα, ειχε μια κοπελα πρωινη βαρδια τζουλια ή τζουλιανα, δεν θυμαμε ακριβως που εδινε κωλο με 20 ευρο. περναω λοιπον, πρωτη εντυπωση αρνητικη πολυ χαλια το δωματιο. δεν βεριεσε λεω θα γαμησω κωλαρακι. ερχετε η κοπελα, ωραιος κωλος σφιχτος, αλλα εκει που τη γαμουσα μου σκαει ενα κλανιδι, βρωμισε το δωματιο. ξενερωσα και δε μου σηκωνοτανε με τιποτα. τελικα τον επεξα κι εχυσα. τσαμπα το 20ευρο
αφου δεν σου πεταξε και καμια μερεντα μην μιλας τυπε :2funny:
μια χαρα την εβγαλες :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αλλη φορα να βρισκεις πιο χαλαρους κολους τυπε :2funny:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εμενα μου την σπαει που δεν κρατανε και τα προσ χυματα και τρωνε μεσα στο μπουρδελο πιτσεσ σουβλακια και φασολακια :zfuck: :zfuck:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Τη γαμας και κλανει και παιδια δεν κανει τυπε

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τη μιλενα την εχει πετυχει κανεις τελευταια?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εμενα μου την σπαει που δεν κρατανε και τα προσ χυματα και τρωνε μεσα στο μπουρδελο πιτσεσ σουβλακια και φασολακια :zfuck: :zfuck:

Σε μπουρδελο δουλεύουν τι περίμενες να τρώνε;;;; φουαγκρα;;;;;;;; ή χαβιάρι;;;;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.002
Πόντοι
12.056
Νεο καταστημα στον χωρο  :zfuck: :zfuck:

URL]]

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ντροπή ρε παιδιά.
Ένάμησι μήνα έχει να γραφεί πληροφορία για το κουλούρι....
Και αναγκαζόμαστε γέροι άνθρωποι να κάνουμε εμείς το σκάουτινγκ.
Λοιπόν βρέθηκε ένα κουλούρι στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο, από milf, αλλά δεν με έπεισε οτι αξίζει, γιασ ξεπέτα την έκοψα.
Η γνωστή Δημτρα από Αχιλλέως 40 και Λεωνιδου&Ιάσωνος εθεάθει στην Κολοκυνθούς 63 πλήρως σουρωμένη.
Τα υπόλοιπα κουλούρια σε Αχιλλέως και Κολοκυνθούς δεν έλεγαν τίποτα το ιδιαίτερο σε βραδινές πάντα βάρδιες που πηγαίνω.

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ντροπή ρε παιδιά.
Ένάμησι μήνα έχει να γραφεί πληροφορία για το κουλούρι....
Και αναγκαζόμαστε γέροι άνθρωποι να κάνουμε εμείς το σκάουτινγκ.
Λοιπόν βρέθηκε ένα κουλούρι στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο, από milf, αλλά δεν με έπεισε οτι αξίζει, γιασ ξεπέτα την έκοψα.
Η γνωστή Δημτρα από Αχιλλέως 40 και Λεωνιδου&Ιάσωνος εθεάθει στην Κολοκυνθούς 63 πλήρως σουρωμένη.
Τα υπόλοιπα κουλούρια σε Αχιλλέως και Κολοκυνθούς δεν έλεγαν τίποτα το ιδιαίτερο σε βραδινές πάντα βάρδιες που πηγαίνω.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΥ !!!!!!!! ΧΑΡΜΑΝΙΑΣΑΜΕ !

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο το thread με χαλαει λιγο,ολα μπουρδελα ειναι οποτε γιατι τα διαχωριζουμε...??
αυτα που γραφονται εδω δηλαδη δεν προσφερουν μουνι? ενας που γαμαει κωλο δε γαμαει μουνι? περιεργο...
εγω οτι ειναι να γραψω περι του θεματος (κωλου) το γραφω στην ημερησια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο το thread με χαλαει λιγο,ολα μπουρδελα ειναι οποτε γιατι τα διαχωριζουμε...??
αυτα που γραφονται εδω δηλαδη δεν προσφερουν μουνι? ενας που γαμαει κωλο δε γαμαει μουνι? περιεργο...
τυπε υπαρχει ρατσισμος σε αυτο το θεμα

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Η διαφορά είναι:
Αυτές που προσφέρουν κολο, προσφέρουν και μουνί. Αυτές που προσφέρουν μουνί, δεν προσφέρουν απαραίτητα και κόλο.
Αφού δεν υπάρχει λογική αντιστροφή, δημιουργείτε μια διαφορά την οποία και αποτυπωνουμε σε αυτο το θέμα.
Αυτό δεν είναι ρατσιστικό, αλλά συμπλήρωση κενού στην ενημέρωση.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
δωσε κωλο στο λαο !!!!!!!!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κανενα μπουρδελο δε προσφερει αποκλειστικα και παντα πρωκτικο,εχει τυχει ακομα και στη
κολοκυνθους να μην παρεχονται αυτες οι υπηρεσιες,οπως και στην αχιλλεως,οπως και στο φυλης 40...η σωστη διατυπωση ειναι "μπουρδελα που ισως παρεχουν και πρωκτικο"

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
σήμερα το πρωί στο Κολοκυνθούς 38 το κάτω δούλευε η Ιωάννα.
την είχα ξαναδεί και δεν μπορώ να πω πως είναι αδιάφορη για τις υπηρεσίες της (κωλαράκι). σήμερα είπα να περάσω? έρχεται στο δώμα, πάει με ένα διπλωμένο χαρτομάντιλο να με καθαρίσει, αλλά της ζήτησα το ... λαστιχάκι. πίπα άχαρη, δεν δέχεται να κρατάς το κεφάλι της!, μετά της λέω θέλω κώλο και γυρνάει βαριεστημένα. δεν στήθηκε καλά για να με δυσκολέψει και καθυστερούσε. λόγω και της άχαρης πίπας άρχισε να πέφτει, οπότε την γυρνάω πάλι για πίπα χωρίς να δοκιμάσω το κουλούρι της. σκεπτόμενος την άγαρμπη στάση της βγάζω το λάστιχο και τον παίζω στις βυζάρες της. της λέω θα σε χύσω στο στόμα, λέει όχι έτσι γιατί ήταν ξαπλωμένη, σηκώνομαι όρθιος, ήθελε να τον πάρει στο στόμα, λέω όχι, και ενώ πάει να φύγει τα τρώει στην μάπα από απόσταση, πάει προς τον νιπτήρα, την σημαδεύω και της τα ρίχνω στην πλάτη. από την τσατίλα της έβριζε στην γλώσσα της και αφού σκουπίστηκε έφυγε τρέχοντας από το δώμα.
αφού έσκασα το 20άρι της άξιζε της μούφας!!!   

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
και ενώ πάει να φύγει τα τρώει στην μάπα από απόσταση, πάει προς τον νιπτήρα, την σημαδεύω και της τα ρίχνω στην πλάτη. από την τσατίλα της έβριζε στην γλώσσα της και αφού σκουπίστηκε έφυγε τρέχοντας από το δώμα.
αφού έσκασα το 20άρι της άξιζε της μούφας!!!   

αχαχαχαχα ελευθερος σκοπευτης ο δικος σου  :rockon: :rockon:

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
μονο ο γιασου ξερει να τις χυνει στην μαπα και μετα να του λενε εφκαριστω...ολοι οι αλλοι απλα ερασιτεχνες....

που ειναι ο τιτανοτεραστιος μπαι δε φακιν γουει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom