You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 586
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε παιδια με τρελανατε θα παω μαλλον αυριο απογευμα ποια να παρω τελικα ?
ειναι και σκ ανοιχτα?
κυριακή όχι ανοικτά.Ποιά να πάρεις?χμμμμμ...........δύσκολη απόφαση....εγώ θα έπαιρνα ή μάρσυ ή μαρίνα ή βικυ ή χριστίνα ή άντζελα!
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
...ή ολες μαζι!!!κυριακή όχι ανοικτά.Ποιά να πάρεις?χμμμμμ...........δύσκολη απόφαση....εγώ θα έπαιρνα ή μάρσυ ή μαρίνα ή βικυ ή χριστίνα ή άντζελα!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Μάρσυ, έχουν αρχίσει να της βγαίνουν τα μητρικά ένστικτα
----
Χμμμ...Aγαπητέ Josex , τι εννοείτε ακριβώς με αυτό ?!
----
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 4.365
Αντί για χαλαρή συζυτησούλα πριν το γεύμα μου έλεγε για κάτι φρουτόκρεμες και παμπερς και διέκρινα μια ψιλοβαρεμάρα που δεν την είχε γενικά. Μπορεί να έτυχα βέβαια και στη φάση..Μάρσυ, έχουν αρχίσει να της βγαίνουν τα μητρικά ένστικτα
----
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτό το ξέκωλο το Χριστινάκι λέει τίποτα?
όντως...αυτό το χριστινάκι τί λέει?
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
λεει λεει αλλα ειναι fragileόντως...αυτό το χριστινάκι τί λέει?
θελει ειδικη μεταχειριση...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτό το ξέκωλο το Χριστινάκι λέει τίποτα?
μάπα το καρπούζι.Άμα ακούς τσιμπουκτί με πότα....μακρυά...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 4.365
+1000 θα πάω σε άλλη καρπουζερίμάπα το καρπούζι.Άμα ακούς τσιμπουκτί με πότα....μακρυά...
Πήγα κι εγώ για συνεδρία στο εν λόγω μαγαζί. Πήρα Μάρσυ με προοπτική για λοκο-μόσιον. Μπήκαμε μέσα μου έκανε ένα μασάζ ικανοποιητικό, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Όταν άρχισε το ψητό ψηνόμουν και για λοκο-μόσιον και πήγα να βάλω δάχτυλο. Με ψιλοάφησε αλλά το πήρε μετά και μου λέει θα έρθει η ώρα του. Εγώ νόμιζα μετά αλλά περνούσε η ώρα. Ξαναρωτάω και μου λέει άστο για την επόμενη φορά. Αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρία, ρώτησα αν το δίνει τελικά και μου απανταει διπλωματικά πως έλα την επόμενη φορά να τα πούμε καλύτερα. Δίνω 6 στα 10 για την εμφάνιση της κοπέλας και τα υπόλοιπα. Χαλάστηκα με το τελευταίο και ένοιωσα σα να με τρενάρουν για να πηγαίνω συνέχεια μιας και με είδαν νιούφη. Την άλλη φορά θα μου πει πάρε κολόρι αλλά μην το βάλεις όλο. Μόνο κεφαλάκι. Την επόμενη φορά μέχρι τη μέση και στην 3η συνεδρία όλο. Ίσως το επιχειρήσω άλλη φορά. Προς το παρόν είμαι λίγο κάστανο με την όλη φάση.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Την άλλη φορά θα μου πει πάρε [size=10pt]κολόρι[/size] αλλά μην το βάλεις όλο. Μόνο κεφαλάκι
όχι ΝΤΑΙΝΙΖ.....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Προς το παρόν είμαι λίγο [size=11pt]κάστανο[/size] με την όλη φάση.
μαρον γλασε ??
Αντί για χαλαρή συζυτησούλα πριν το γεύμα μου έλεγε για κάτι φρουτόκρεμες και παμπερς και διέκρινα μια ψιλοβαρεμάρα που δεν την είχε γενικά. Μπορεί να έτυχα βέβαια και στη φάση..
Εγώ πάντως, που την πήρα πρόσφατα, δεν διέκρινα αλλαγή στην όλη συμπεριφορά της. Ηταν η γνωστή Μάρσυ που ξέρω: πολύ ωραία γυναίκα, μέτριο μασάζ, καλές οι άλλες υπηρεσίες, με μια υποψία ξεπέτας συνολικά (για το τελευταίο βέβαια έγκριτοι συνάδελφοι έχουν άλλη άποψη).
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εγώ πάντως, που την πήρα πρόσφατα, δεν διέκρινα αλλαγή στην όλη συμπεριφορά της. Ηταν η γνωστή Μάρσυ που ξέρω: πολύ ωραία γυναίκα, μέτριο μασάζ, καλές οι άλλες υπηρεσίες, με μια υποψία ξεπέτας συνολικά (για το τελευταίο βέβαια έγκριτοι συνάδελφοι έχουν άλλη άποψη).
έτσι ακριβώς..απλά σε διορθώνω(σόρρυ ) στο ότι δεν πρόκειται για πολύ ωραία γυναίκα,απλά για μιά πάνω του μετρίου(με τα σημερινά δεδόμενα του χώρου των ινστιτούτων)σε εμφάνιση κοπέλα.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 4.365
Δύο καινούριες που ήρθαν, η μία ήταν κοντή, χοντρή και άσχημη και η άλλη ψηλή, αγγουρόσωμα και ξενερόφατσα. Ελπίζω η Ζωή που λες να είναι άλλο τεμάχιο..μια καλή πρόταση ειναι η Ζωή......καινουργια στο μαγαζύ και πολύ καλή στο δωμάτιο.....
η μαρσυ την εκανε;;;τισ προαλες δε την ειδα...
Πριν μια βδομάδα περίπου που πέρασα η Μάρσυ ήταν εκεί. Θα ήταν απώλεια η αποχώρησή της από τη massage scene. Αλλά μήπως συνάδελφε το ότι δεν την είδες σημαίνει κάτι άλλο; (π.χ. να ήταν απασχολημένη με άλλο πελάτη, να είχε περίοδο ή απλά ρεπό...).
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 967
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 345
- Εμφανίσεις