Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε μία ευνομούμενη κοινωνία τα της γής και περιουσίας ρυθμίζονται από την έννομον τάξη..

δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αν κάποιο παιδί αγρότη γίνει μεγαλογιατρός ή μεγαλοδικηγόρος τότε την γή που κατέχει θα πρέπει να την παρατήσει ή να την δωρήσει σε ακτήμονες? ετσι έχει κάνει και σύ με την περιουσία που έχεις?

όσο για τον αν μπορείς να γαμίσεις ή όχι, ή αν σε αρέσει να σε γαμάνε αφήνω να μιλήσουνε  κάποια "κορίτσια" από δώ μέσα που επισκέπτεσαι τακτικά
1..ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΟΥΝΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μωρη πουσταρα..
2..ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ & ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ..
3..το ποιος σαλιαριζει επι σειρα ετων με οτι τραβελι εχει σκασει εδω μεσα,ειναι τοις πασοι γνωστο,οπως εξαλλου & ποιος τον τρωει αβερτα-κουβερτα..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μικρη χοντρομπαλου λογιστρια..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
:o

πω ρε πουστη ολοι εχετε απλυτα εδω μεσα

μπααααα... συνήθως άπλυτα έχουν αυτοί που φωνασκούν εναντίον των άλλων προσπαθώντας να καλύψουν τις δικές τους "ατασθαλίες".. ειδικά ο εν λόγω λόγω ιδεολογίας είναι της γκαιμπελικής σχολής "πες πες όλο και κάτι μένει"

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
1..ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΟΥΝΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μωρη πουσταρα..
καλά καλά.. όλο έτσι λέτε οι αναρχικοί του σαλονιού και όλο πούτσα τρώτε από τον Μιχαλάκη
2..ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ & ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ..
οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
οπως εξαλλου & ποιος τον τρωει αβερτα-κουβερτα..
ναι είναι γνωστο σε όλους ... ΕΣΥ

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εσεις τωρα, για πλακα βριζεστε ή υπαρχει μια ελξη μεταξυ σας και αντι να χαλαρωσετε και να την απολαυσετε, σας βγαινει ετσι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσεις τωρα, για πλακα βριζεστε ή υπαρχει μια ελξη μεταξυ σας και αντι να χαλαρωσετε και να την απολαυσετε, σας βγαινει ετσι?

μαλλον ο ενας ειχε πιο χοντρα δαχτυλα απο τον αλλον, οποτε θεωρήθηκε κλεψιά η συμφωνία  :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

οχι καθόλου πλάκα δεν είναι .. όσο για την έλξη δεν ξέρω τι να πώ.. μπορεί ο συγκεκριμένος που είναι γνωστό σε όλους ότι είναι λάτρης του πέους να έχει... εγώ πάντως όχι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στα αγροτικά τωρα,. αυτο που βλέπω ειναι οτι κανεις δεν θελει να δουλέψει. Αυτοί που θέλουν κονομανε χοντρα. Ξέρετε ποιοί ειναι? Αυτοί που καλλιεργούν κρόκο κοζάνης, φτιάχνουν χειροποιητα πούρα, καλιεργούν φακές (90% των οσπριων εισάγεται!!!!!) και αρκετοί αλλοι που με διαφοροποιημενες καλλιέργεις, δουλειά και μυαλο πηγαινουν εμπρος.

Ποιός καλλιεργεί φακές;;;

Πάμε καλά;;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
υπαρχει εστω & ενας δημοσιος υπαλληλος που να μην τα παιρνει απ' ολους & μαλιστα ατιμωρητα???
Ο πυροσβέστης π.χ. που θα έρθει να σου βάλει τη μάνικα στο φλεγόμενο κώλο σου νομίζω ότι δεν τα παίρνει από κανένα.
Διαφωνείς;!; Λέω μήπως τους δίνεις και κατιτίς.

ποσο μαλακας εισαι???
Λιγότερο από εσένα που δεν μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου μωρή πουστάρα του ελέους - εγώ δεν σε έβρισα! Μούσχαρε, ε μούσχαρε!

συνεχισε μαλακακο..
Συνέχισε μαλακάρα...
:2funny:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
συνεχισε μαλακακο..
Συνέχισε μαλακάρα...

το 100% των καταστηματων εχουν μουφα χαρτια πυρασφαλειας..
Τα χαρτιά αυτά δεν στα βγάζει ο πυροσβέστης που ανέφερα ότι θα έρθει να σου βάλει τη μάνικα στο φλεγόμενο κώλο σου.
Απάντησε με ένα ναι ή ένα όχι αντί να υπεκφεύγεις μωρή πούστρα!

ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
Που το είδες το πουστράκι πίσω από το PC σου; Γυαλίζει πολύ η οθόνη σου.

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Από όλες τις υπογραφές που έχω δει στο site, αυτή (που χρησιμοποιείς σχεδόν παντού) είναι η ποιο μαλακία (πάει με τον δημιουργό βλέπεις).

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μα, χωρίς πλάκα, κάνε ένα search στα ποστ του και θα δεις ότι είναι σχεδόν πάντα η υπογραφή του - για να μην πω ότι είναι και όλο το ποστ!
Το άτομο πρέπει να έχει IQ φρυγανιάς!
Θα είναι κανά κακομαθημένο που του πήρανε οι γονείς PC για να μαλακίζεται φθηνότερα.

Επισκέπτης
βρηκε ο γυφτος την γενια του..
συνεχιστε να με διασκεδαζετε πουστρακια..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
μπραβο, μπραβο, πηγαινε γλυψε τωρα στην ιπποκρατους να σου πεταξουν να γλυψεις κανα κοκκαλο...
Αν αυτή είναι η απάντησή σου στα επιχειρήματά μου να πας εσύ να γλύψεις (απ'ότι φαίνεται έχεις και πείρα) γιατί προφανώς λεφτά με το μυαλό σου δεν θα βγάλεις οπότε πρέπει να ζήσης και εσύ!

Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά τότε διάβασε:
ο αγροτης πληρωνει μονος του την ασφαλεια του που ειναι 800ε το χρονο περιπου, πληρωνει  απο τα 20 και παιρνει συνταξη υποχρεωτικα στα 65, αν ζησει να την παρει, και θα παρει 550ε,
Εγώ στα σημεία που απαρίθμησα είπα πουθενά για ασφάλειες;

ενας μεσος αγροτης πληρωνει πανω απο 3.000 για λιπασματα και φυτοφαρμακα, σε ολα πληρωνει φ.π.α, οι αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες εισπρατουν το φ.π.α και το καταβαλουν αν το καταβαλουν στο κρατος, πληρωνει πανω απο 1500ε σε καυσιμα, πληρωνει μεροκαματα για συγκομιδη[ π.χ 2.000] για μαζεμα ελιων],
Αυτά που λες φίλε είναι λειτουργικά κόστη που λέμε. ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις τα έχουν - άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα.

τις επιδοτησεις τις πληρωνει η ε.ε 10 μηνες πριν φτασουν στα χερια των αγροτων, 10 μηνε ποιος και γιατι διαχειριζεται αυτα τα χρηματα;
Άλλο πάλι και τούτο! Όταν τα παίρνουνε είναι καλά!, επειδή περιμένουνε 10 μήνες τους χαλάει;
Δώσε μου εμένα επιδότηση και δώστη μετά από 1 χρόνο δεν με πειράζει.

Για αυτά που έβγαλα σαν συμπεράσματα έχεις να πεις κάτι ή θα πιάνουμε θέματα και θα τα αφήνουμε όπως μας βολεύει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom