Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
εγω στις κρατησεις του ΝΑΤ γιατι πληρωνω και ΟΓΑ?
για να παιρνει ο αλλος JOHN DEERE και να το μοστραρει στο μπλοκο?
Όχι για αυτόν, για την αλανιάρα την πουτάνα του!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου....

ειπα εγω ρε συνδικαλιστη της πλακας οτι εκανα μοναδα τυποποιησης για να δωσω τοσα λεφτα? :idiot: :idiot: :idiot:
μαθετε να διαβαζετε ρεεεε! το ειπα και σε αλλον...ο Ριζοσπαστης τυφλωνει!!! :jerking: :jerking: :jerking:
δεν ειμαι αγροτης για να ειμαι συνδικαλιστης, δεν διαβαζω ριζοσπαστη γιατι δεν ειμαι αριστερος, αυτο ακριβως ειπες, οτι εκανες μονος σου τυποποιηση,,, και στο ξαναλεω οι τιμες που λες  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
εγω στις κρατησεις του ΝΑΤ γιατι πληρωνω και ΟΓΑ?
για να παιρνει ο αλλος JOHN DEERE και να το μοστραρει στο μπλοκο?
Άσε το ρώτησα και εγώ αλλά δεν πήρα απάντηση, για τους δικηγόρους μου άρχισε...
Λες και το ένα κακό δικαιώνει το άλλο!
Λογική να σου πετύχει!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και η στρεματική ενίσχυση που πέρνατε αρχίδια ήτανε ε;
Κατάλαβα: από πείρα μιλούσες τώση ώρα, ρε καλά σε κράζανε!
Μπα, πληρωμένα είναι...
Δεν μου λες, ο σιδεράς π.χ. αν δεν παράξει θα πάρει κάτι παραπάνω;

Και που σαι; Φόρο πληρώνουνε;
καλα παρε τηλεφωνο το πολιτικο συμβουλιο του κομματος πριν μιλησεις.....οσο εχω δουλεψει στα χωραφια δεν θα δουλεψεις εσυ για 10 ζωες, οτι δουλεια και να κανεις...μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Άσε το ρώτησα και εγώ αλλά δεν πήρα απάντηση, για τους δικηγόρους μου άρχισε...
Λες και το ένα κακό δικαιώνει το άλλο!
Λογική να σου πετύχει!
πληρωνεις χαρτημο υπερ ογα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:, οπως και με το ταμειο νομικων, αλλα :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:... και με τα δυο χερια...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Έλεγα ότι θα απαντήσεις με επιχειρήματα αλλά τελικά διάλεξες τα επιφωνήματα.
Κρίμα (το περίμενα βέβαια) αλλά αφού το θες:

καλα παρε τηλεφωνο το πολιτικο συμβουλιο του κομματος πριν μιλησεις.....οσο εχω δουλεψει στα χωραφια δεν θα δουλεψεις εσυ για 10 ζωες, οτι δουλεια και να κανεις...μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..

Εγώ γιατί, εσύ Τ'ΑΥΤΙ-ΣΟΥ με την κλαδική!

Και όσο έχω δουλέψει εγώ εκτός χωραφιών δεν θα δουλέψεις εσύ για 15 ζωές, ότι δουλειά και να κάνεις...μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..

Δεν μπορείς να πεις, σου απάντησα με επιχειρήματα το ίδιο τεκμηριωμένα!
Σε έσκισα!

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμαι αγροτης για να ειμαι συνδικαλιστης, δεν διαβαζω ριζοσπαστη γιατι δεν ειμαι αριστερος, αυτο ακριβως ειπες, οτι εκανες μονος σου τυποποιηση,,, και στο ξαναλεω οι τιμες που λες  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ε τοτε εισαι δεξιο φασιστομουτρο....τρεις χειροτερα ακομα!!!!!!!!
οσο για το περι τυποποιησης...ειπα οτι πουλησα το λαδι μου τυποποιημενο,δεν εκανα δικη μου μοναδα τυποποιησης....
οσο για τις τιμες, αφου δεν εισαι αγροτης ουτε και συνδικαλιστης, πως και "ξερεις" τοσα για τις τιμες???
χωμενος σε κανενα συναιτερισμο εισαι ή εισαι κανας χονδρεμπορος???????
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :....αντε γεια!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Γενάρη παίδες , δεν έχουν δουλειά οι αγρότες.
Οπότε όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι , ζητούν αυξήσεις και προνόμια.
Γιατί οι αγρότες στην Ελλάδα είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Απλά αντί για 14 μισθούν , παίρνουν έναν ετήσιο , την επιδότηση.
Και βέβαια δεν πληρώνουν 1 φόρους.
Και για ασφάλεια πληρώνουν @@.

Για ποιών άλλων επαγγελματιών την ασφάλεια πληρώνουν όλοι;
Αν σε τρακ'αρει περιπολικό (!) , από την αποζημίωση που βγαίνει (δεν έχουν ασφάλεια)
σου κρατάνε 20% (από τη ζημιά σου) για ... ΟΓΑ !!!!
Άι στο διάολο ........

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Απάντησες με επιχειρήματα όμως, της  :bigdick:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μάγκες όντας χωρίς απάντηση μέχρι τώρα έχω καταλήξει στα εξής:

1) Ο αγροτικός τομέας συνεισφέρει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ στην οικονομία
2) Δεν πληρώνουν φόρους
3) ΑΠΑΙΤΟΥΝ να έχουν εγγυημένη απόδοση της επένδυσής τους (δηλαδή συμπεριφέρονται ποιο άπληστα και από τις τράπεζες)
4) Σε καλές χρονιές δεν είδα ποτέ να επιστρέφουν χρήματα από παλαιότερες αποζημιώσεις
<Όσοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγρότες ξέρουν ότι αν μια χρονιά πάει καλά βγάζεις παραπάνω από τα σπασμένα μιας κακής χρονιάς>
5) Έχουν πάρει χρήματα ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ τα οποία κατασπατάλησαν χωρίς να σκεφτούνε μακροπρόθεσμα και τώρα σκούζουνε που θα κοιμηθούν εκεί που έστρωσαν.
6) Το χειρότερο για εμένα είναι ότι ενεργούν εκβιαστικά κατά των ΠΑΝΤΩΝ όταν τα ανωτέρω συμφέροντά τους απειληθούν (συμπεριφορά που κρίνω εγκληματική)

Κλείνω λέγοντας ότι επιχειρήματα του στυλ ετούτοι και εκείνοι κάνουνε αυτά και εκείνα και δεν φωνάζετε κλπ είναι ΓΤΠ για δυο λόγους:

1) Ποτέ ένα κακό δεν πρέπει να δικαιώνει ένα άλλο.

2) Δεν νομίζω ότι σαν λαός βλέπαμε με μεγαλύτερη συμπάθεια τους λιμενικούς π.χ. όταν έκλειναν το λιμάνι ή τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας όταν είχαν κλείσει το αεροδρόμιο, ή τους "ενδιάμεσους" που φροντίζουνε να έχουμε π.χ. πανάκριβα είδη πρώτης ανάγκης.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως εγώ στην θέση της Μπατζελή θα έκανα το εξής απλό..

Θα έβαζα τις υπηρεσίες να βρούνε από το 1981 μέχρι σήμερα τι λεφτά έχουνε πεσει υπό μορφή επιδοτήσεων, ενισχύσεων, αναδιαρθρώσεων καλλιεργειών, αναδασμών, εγγείων βελτιώσεων, δηλαδή σε παντός είδους ενισχύσεις και επενδύσεις αγροτικού τομέα σε τρία χωριά από αυτά που σήμερα είναι στους δρόμους. Επίσης θα εβρισκα από το 1981 μέχρι σήμερα τον αριθμό και την αξία των αυτοκινήτων που αγοράστηκαν, των σπιτιών που χτίστηκαν και των λοιπών καταναλωτικών δαπανών που έγιναν από τους κατοίκους των χωριών αυτών. Τα νούμερα ανηγμένα σε σημερινές τιμές απλά θα τα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑ...

Επισκέπτης
Άμα κοιτάξεις κανά στατιστικό θα δεις ότι είστε τα παράσιτα της οικονομίας - χειρότεροι από δημοσίους υπαλλήλους.
Τουλάχιστον σε αυτούς δεν χαρίσανε ποτέ χρέη ούτε εγγυήθηκαν εισόδημα και τα επιδόματα που παίρνουνε μπροστά στα δικά σας είναι "ψιλές ελιές".
ποσο μαλακας εισαι???
υπαρχει εστω & ενας δημοσιος υπαλληλος που να μην τα παιρνει απ' ολους & μαλιστα ατιμωρητα???
συνεχισε μαλακακο..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οσοι λενε το μακρυ τους και το κοντο τους για το οτι πληρωνουν ΟΓΑ, να ξεκαθαρισουμε μερικα πραματα.
Οι αγροτες πληρωνουν καθε χρονο, ασφαλεια ΟΓΑ. Και οι αλλοδαποι εργατες βεβαιως που δουλευουν στα κτηματα. Τα λεφτα που πληρωνετε εσεις και λενε ΟΓΑ, το οποιο φτανει στον συνταξιουχο σαν 300 περιπου ευρω το μηνα, ειναι η ατυπη ελαχιστη συνταξη, κατι το οποιο πανε να περασουν ντε και καλα νομοσχεδιο τωρα. Ο καθενας μπορει να παρει αυτη τη συνταξη ΟΓΑ, και ας μην εχει φυγει ουτε ωρα απο το κολωνακι ας πουμε. Αρκει μια δηλωση οτι εχεις εργαστει καποια χρονια σε αγροτικες εργασιες, 2-3 υπογραφες απο προεδρο κοιοτητας νομιζω και κατι αλλες δηλωσεις, που ο καθενας τις κανει. Ποιος αλλωστε δε θα υπεγραφε για να παρει καποιος τετοια γελοια συνταξη?
Οι αγροτες τα τελευταια χρονια πια, τους δινετε η δυνατοτητα να επιλεξουν σε ποιο προγραμμα θα μπουν, για να παρουν τα αντιστοιχα παραπανω απο τα 300. Ας πουμε οτι ειναι ενα μεταβατικο σταδιο του κρατους στο να δωσει ενα ελαχιστο ποσο να τα φερουν βολτα οι αγροτες αλλα και ολοι οι αποροι που ζουν στην Ελλαδα.
Αξιο αναφορας ειναι το σκηνικο που πεζει τις δυο πρωτες μερες του μηνα στα καφενεια των χωριων.
Φτανει ο ταχυδρομος με τις επιταγες. ΜΕρικες γριες τα λενε "τσεκ" ακομα. (Ενα αλλο καταλοιπο τις "αμερικανικης βοηθειας" των μεταναστων που εστελναν επιταγες στα σπιτια τους). Ο ταχυδρομος απλωνει στη μεση του τσοχινου στρογγυλου τραπεζιου που το βραδυ παιζουν χαρτια 'η κολιτσινα, τα ψιλα. Στο τσαντακι του διπλα εχει τα χοντρα. Επανω στο τραπεζι βαζει το πακο με τα τσεκ και αρχιζει με αλφαβητικη σειρα να διαβαζει ονοματα και να πληρωνει. Υπογραφουν, δινει τα χοντρα, και μετα δινει και τα ψιλα, οπου ΟΛΟΙ αφηνουν το κατιτις στον ταχυδρομο και στο τελος της πληρωμης, η χουφτα με τα ψιλα εχει γινει βουναλακι. Οσοι δε πληρωθουν γιατι δεν εφτασαν τα λεφτα, περιμενουν την αυριανη μερα, οπου και θα πανε στο καφενειο μιση ωρα πριν φτασει ο ταχυδρομος.
Και ολα αυτα για 300 ευρω, για να τα φερουν βολτα το μηνα, και τους φτανουν για να δινουν και στον ταχυδρομο, ο οποιος βγαζει μισθο μονο απο αυτες τις μερες.

Και κατι αλλο ρε λεβεντες. Αφου οι αργοτες περνανε ζωη και κοτα, τους ταιζετε, αλλο ελληνικο παραδοξο αυτο, αυτοι να παραγουν τροφη, εσεις να τους ταιζετε, γιατι στα χωρια βλεπεις ολο ανυπαντρους? οχι φυσικα απο αποψη, οπως το κανετε εσεις.

Επισκέπτης
Και ολα αυτα για 300 ευρω, για να τα φερουν βολτα το μηνα, και τους φτανουν για να δινουν και στον ταχυδρομο, ο οποιος βγαζει μισθο μονο απο αυτες τις μερες.
ασε που απο αυτα δινουν & στα μουνοπανα που κλαψομουνιαζουν,συν τα κοτοπουλα-αυγα-αρνια-ελιες-λαδια,συν το εξοχικο οποτε τους καυλωσει..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ασε που απο αυτα δινουν & στα μουνοπανα που κλαψομουνιαζουν,συν τα κοτοπουλα-αυγα-αρνια-ελιες-λαδια,συν το εξοχικο οποτε τους καυλωσει..

Καλα, το τι γινετε στις γιορτες....
το χριστουγεννα στη πολη και πασχα στο χωριο, δεν υπαρχει.
Χριστουγεννα, πασχα, διακοπες, ολα στο χωριο να λαδωσει το εντερο μας και να παρουμε προμηθειες για την Αθηνα.
Γεμιζουμε καλογυαλισμενα ανεξοφλητα αυτοκινητα με λιγουρια που δουλευουν ολη μερα στις εταιριες που μοιραζουν τιτλους, αλλα οχι λεφτα. Και λενε μετα οι δικοι τους. Αυτος, ειναι σε αυτη την εταιρια και σε αυτη τη θεση.
χαχαχαχαχαχαχα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω οταν γυριζω απο το χωριο το αυτοκινητο ειναι σαν να κανει σουζα
οι μπροστινες ροδες δεν πατανε στο εδαφος απο το βαρος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
Γεμιζουμε καλογυαλισμενα ανεξοφλητα αυτοκινητα με λιγουρια που δουλευουν ολη μερα στις εταιριες που μοιραζουν τιτλους, αλλα οχι λεφτα. Και λενε μετα οι δικοι τους. Αυτος, ειναι σε αυτη την εταιρια και σε αυτη τη θεση.
χαχαχαχαχαχαχα

γάματα φιλε gobr...

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχα
σαν την διαφημιση με το σκοντα(???)που περιμενουν οι γριες τον εργοστασιαρχη λεφτα & σκαει ο χλιμιντζουρας(ντεμεκ λεφτας) με το καβουρντιστηρι..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom