Νέα

Μπας και όντως μας ψεκάζουν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Επερωτηση στη βουλη κατεθεσε βουλευτης για τα αυξημενα επιπεδα αρσενικου στην ατμοσφαιρα της Αθηνας
Πριν καποιους μηνες ειχα συζητηση με ενα ταριφα .Στην διαδρομη ετυχε και πηρε μια μεγαλη ωραια ντυμενη σοβαρη κυρια η οποια ακουσε την συζητηση μας και επιβεβαιωσε τα περι ψεκασμου μιας και ο γιος της οπως μας ειπε πεταει με αυτα τα αεροπλανα.Τα συμπερασματα δικα σας!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εδω παντως στην Θεσσαλια σιγουρα μας ψεκαζουν...εχουμε χασει τα μυαλα μας.... 0:) *P *P *P

Doberman.gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γι αυτο εχουμε γινει και προβατα

Συνημμένα

• aeropsekasmoi.jpg
    aeropsekasmoi.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 18

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν ή όχι αλλά ρίχτε μια μάτια εδώ ένα ντοκυμαντέρι...
:sunglasses: :sunglasses:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΡΧΙΔΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Θέλω κι εγώ να με ψεκάζουν
στο πούτσο μου με πατσουλιά
θέλω τ΄αρχίδια να θηλάζουν
δύο Ουκρανέζικα μουνιά !

ΝΑ τα γαμώ και να βελάζουν
πήδα μουρό μου να μου λένε
το μπούτσο μου να τον κοιτάζουν
και τα λεφτά μου να μη θένε !

Ομως ψεκάζουν για τ΄αρχίδια
που μένουν απλυτα καιρό
να σκοτωθούν τα βακτηρίδια
να ξεβρωμίσουνε θαρρώ !

:grin:

Footoholic

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι, μας ψεκαζουν για να ψοφησουμε σαν κατσαριδες.

Ειμαστε ενας ιος πανω στον πλανητη που πρεπει να εξολοθρευσουν... :thefinge:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάτε καλά ρε; δάκο έχετε και σας ψεκάζουν;
άμα ήθελαν να σας γαμήσουν ή να σας εξαφανίσουν θα πέταγαν το χαπάκι στο νερό και θα σας ξεπάτωναν κατά χιλιάδες.
ξεκάζουν μόνο όταν θέλουν να ελέγξουν τις καιρικές συνθήκες
στην αθήνα δεν χρειάζεται να σας ψεκάσουν ούτε με αρσενικό αλλά ούτε και με πούστικο. θα ψοφήσετε σαν τα ποντίκια από την ασφυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα αυτοκίνητα, οι λέβητες και τα εργοστάσια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Xωρίς πλάκα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι κάνουν, μας ψεκάζουν :think: ή κάτι άλλο.

Πάντος, πολύ υπνοι έχουμε γίνει,σαν να ειμαστε σε καταστολή

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
Φιλουνάδα έγω θέλω νά μέ ψεκάση ή δεσποινις Τζούλια......

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
δειτε το video -ποση αληθεια αντεχεις- και θα καταλαβετε πολλα , και για τους ψεκασμους.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μερικους εδω στο σαιτ τους ψεκαζουν σιγουρα παντως.....δεν εξηγειται αλλιως....

επισης ψεκασμενος πρεπει να ειναι και ο γιωργακης τελευταια....τωρα αν τον ψεκαζει ο βενιζελος δεν ξερω :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
μερικους εδω στο σαιτ τους ψεκαζουν σιγουρα παντως.....δεν εξηγειται αλλιως....

επισης ψεκασμενος πρεπει να ειναι και ο γιωργακης τελευταια....τωρα αν τον ψεκαζει ο βενιζελος δεν ξερω :grin:

γιά πές , γιά πές  :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες σοβαρά μιλάω, όσο σοβαρά μπορει να μιλήσει κάποιος σε μπουρδλοσαιτ :helpplea:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
Επερωτηση στη βουλη κατεθεσε βουλευτης για τα αυξημενα επιπεδα αρσενικου στην ατμοσφαιρα της Αθηνας
Πριν καποιους μηνες ειχα συζητηση με ενα ταριφα .Στην διαδρομη ετυχε και πηρε μια μεγαλη ωραια ντυμενη σοβαρη κυρια η οποια ακουσε την συζητηση μας και επιβεβαιωσε τα περι ψεκασμου μιας και ο γιος της οπως μας ειπε πεταει με αυτα τα αεροπλανα.Τα συμπερασματα δικα σας!
ρε συ λαγουλη ,μπας και σας γουσταρε η κυρια για κανα τριο και σας τα λεγε αυτα τα ακυρα,για να την ψεκασετε εσεις? :2on1: :2on1: :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω θελω να με ψεκασει η ηλεκτρα.... :cum:

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1.Ναι γινονται ψεκασμοι, τους εκαναν οι σοβιετικοι και οι αμερικανοι, αλλα ηταν ψεκασμοι αλουμινιου για να προκαλεσουν βροχη σε αποξηραμενες περιοχες και αλλες φορες, οπως τοτε με το Τσερνομπιλ, που οι ρωσοι ψεκασαν πανω απο ραδιενεργα σύννεφα για να μην βρεξει πανω απ τη Μοσχα (και τελικα εβρεξε στην Λευκορωσια οπου μολυνθηκαν χιλιαδες ανθρωποι)
2.Δεν εχει υπαρξει επιβεβαιωση αεροψεκασμων αρσενικου...Κατι τετοιο θα ηταν μαλακια γιατι το αρσενικο ειναι δηλητηριο και θα ειχαμε πεθανει ολοι τωρα...Το μονο που επιβεβαιωμενα συμβαινει ειναι η περιπτωση 1 που ανεφερα πιο πανω
3.Μην ακους σοβαρα ντυμενες κυριες γιατι λενε ολο μαλακιες...Ο ασπρος καπνος που βγαζει το αεροπλανο οταν πεταει, ειναι το αποτελεσμα της ψυξης των θερμων αεριων που βγαζει ο κινητηρας...Εδω στη μοναδα που ειναι ο πατερας μου, μια φορα ειχε ερθει η μανα ενος χειριστη που πετουσε με Phantom F-4 και του λεει "Να προσεχεις παιδι μου...Να πηγαινεις σιγα σιγα και χαμηλα..." :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom