Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ελενη η Ερρικα η Χαρα η Δημητρα και η Μαριαννα!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;), ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: φιλακια στα μουτρακια σας !!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα την Παρασκευή.
Τα δωμάτια γεμάτα.
Πρόλαβα και είδα την Σαμπρίνα, την Δήμητρα, την Ελένη και την Μαριάννα κατά την έξοδο...
Τα κορίτσια δε μου φάνηκαν και πολύ ορεξάτα...
Αφήστε ρε παιδιά που το μαγαζί (με εξαίρεση την Μαριάννα που από υπηρεσίες δεν ξέρω) είναι μιλφογκιλφάδικο...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Αδελφέ το αδικείς το κατάστημα χαρακτηρίζοντάς το "μιλφογκιλφάδικο". Μάλλον ήσουν άτυχος όταν πήγες και δεν είδες το πλήρες ρόστερ. Το κατάστημα διαθέτει  σχεδόν καθημερινά 3 κοπέλες που είναι νεαρές (~25) και ωραίες : Μαριάννα, Καρολίνα & Έρρικα. Ο κανόνας στα μασατζίδικα φίλε μου είναι να έχουν (αν έχουν) μία άντε το πολύ δύο κοπέλες κάτω των 30. Εδώ έχουμε 3, άρα να μην παραπονιόμαστε... Το βασικό μείον για μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι η μεγάλη αναμονή και η ελάχιστη διακριτικότητα, από κοπέλες μια χαρά είναι... Για την όρεξη που λες πιθανώς να κρίνεις από το άγχος της πολυκοσμίας. Μέσα όλα τα κορίτσια είναι μια χαρά και ορεξάτα, τουλάχιστον η μικρή μου εμπειρία αυτό έχει δείξει...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αδελφέ το αδικείς το κατάστημα χαρακτηρίζοντάς το "μιλφογκιλφάδικο". Μάλλον ήσουν άτυχος όταν πήγες και δεν είδες το πλήρες ρόστερ. Το κατάστημα διαθέτει  σχεδόν καθημερινά 3 κοπέλες που είναι νεαρές (~25) και ωραίες : Μαριάννα, Καρολίνα & Έρρικα. Ο κανόνας στα μασατζίδικα φίλε μου είναι να έχουν (αν έχουν) μία άντε το πολύ δύο κοπέλες κάτω των 30. Εδώ έχουμε 3, άρα να μην παραπονιόμαστε... Το βασικό μείον για μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι η μεγάλη αναμονή και η ελάχιστη διακριτικότητα, από κοπέλες μια χαρά είναι... Για την όρεξη που λες πιθανώς να κρίνεις από το άγχος της πολυκοσμίας. Μέσα όλα τα κορίτσια είναι μια χαρά και ορεξάτα, τουλάχιστον η μικρή μου εμπειρία αυτό έχει δείξει...

να συμπληρώσω κι εγω κάτι,αν μου επιτρέπεις.......
ο νεαρός φίλος μας,αν κρινω από το ψευδώνυμό του,χαρακτηρίζει μιλφ η γκίλφ οποιαδήποτε γυναίκα έχει περάσει τα 35........μα τότε είναι η "σωστή" ηλικία για μια γυναίκα,τότε είναι που έχει την εμπειρία να χειριστεί σωστά και να ευχαριστήσει έναν αντρα.......και το κατάστημα αυτό,διαθέτει,κατά την ταπεινή μου γνώμη,2 από τις καλύτερες κοπέλλες που δουλευουν σε μασατζίδικα σήμερα.Τόσο η Χαρά,όσο και η Ελένη,κάνουν εξαιρετικό μασαζ,είναι πάντοτε ευχάριστες και με καλή διάθεση,το δε σώμα τους,είναι τόσο καλοδιατηρημένο και γυμνασμένο που άνετα βαζει κάτω πολύ νεώτερες.....

Όπως ξερετε έχω αρκετή εμπειρία από τέτοια μαγαζιά και εχω συναντήσει κοπέλλες όλων των ηλικιών και σωματότυπων......θα πω λοιπόν ότι υπάρχουν πιτσιρίκες που είναι μοντέλλα,αλλά υπάρχουν και πολλές που έχουν οση κυταρριτιδα έχει μια 50αρα,και από μασαζ ξέρουν όσα εγώ....από αστροφυσική........ :rockon:

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το συγκεκριμένο μαγαζί θα έπρεπε να εχει περισσότερους χωρους και να παρεχει μεγαλύτερη διακριτικότητα,σύμφωνα με την κίνηση που καθημερινά έχει,αλλά αυτό είναι θέμα των ιδιοκτητών του......Σε κάθε περίπτωση,αν δεν θελεις να σε δούνε,η να δεις άλλους,η Ολγα ξερει να χειριστεί την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.......

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Δημητρα η Μαριαννα και η Ελενη , θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;). φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Δημητρα η Μαριαννα και η Ελενη , θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;). φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
αχ αυτη η καρολινα

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
Έχει και σοκολατόπιπες  :pipa2:  που μπορούν να φάνε και αυτοί που έχουν ζάχαρο  :hi:

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους σας!!!!!!!!! :) :) :) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ερρικα η Δημητρα η Μαριαννα  Χαρα και η Ελενη, ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ σας περιμενουμε με πολυ αγαπη,!!!!!!!!! ;) ;) ;) φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπερα σε ολους σας!!!!!!!!! :) :) :) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ερρικα η Δημητρα η Μαριαννα  Χαρα και η Ελενη, ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ σας περιμενουμε με πολυ αγαπη,!!!!!!!!! ;) ;) ;) φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

Καλο μεσημερι σε ολες σας!!!

Πολλα  :-* :-* :-*

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595

Με αφορμη την τελευταια κριτικη του συναγωνιστη, θα πιαστω απο κατι που εγραψε στην αρχη και θα το γραψω εδω, γιατι η Ολγα, απο οσο την γνωρισα, εχει καποι αντιληψη σε αντιθεση με αλλες "υπευθυνες" μασατζιδικων. Λοιπον :
η εικονα που δινουν μερικα κοριτσια με το να σαλοναρουν βαριεστημενα και μετα να μη βλεπουν την ωρα να αραξουν σε σαλονακια,κουζινακια και μπαλκονακια με το κινητο στο χερι, ειναι το απολυτο ξενερωμα και για μενα και για πολλους απο οσο καταλαβαινω.

Εχω επιλεξει μασατζου σε καταστημα, οχι επειδη ηταν η πιο νεα ή η ομορφοτερη, αλλα επειδη εκατσε μαζι μου οσο περιμενα και μου μιλουσε, ρωτουσε για μενα, χωρις υπερβολες και ψευτικα κοπλιμεντα. Ακομη και αυτο το "ψευτικο" ενδιαφερον το εχουμε αναγκη σε ενα καταστημα , και θελω να πω οτι τα κοριτσια σιγουρα χανουν πελατες ετσι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Solidarity,
Καλυτερα να μη μιλανε , τι να πεις με τις βλαχαρες, μιλα μ ενα φιλο καλυτερα, η με τη φιλη σου, αυτες καλυτερα να μη λενε ουτε γεια, μονο να κανουν στα μουγγα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Solidarity,
Καλυτερα να μη μιλανε , τι να πεις με τις βλαχαρες, μιλα μ ενα φιλο καλυτερα, η με τη φιλη σου, αυτες καλυτερα να μη λενε ουτε γεια, μονο να κανουν στα μουγγα

Δεν ειναι ολες ετσι ρε συ, σιγουρα ειναι πολλες που δεν εχουν τιποτα να πουν, αλλα ακομα κι αυτες, ας δειξουν ενα προσποιητο ενδιαφερον για σενα, πελατης εισαι στο κατω κατω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εμένα καμμία κοπέλλα δεν μου έχει δόσει τέτοια εντύπωση........
Αντίθετα,μου εχει κανει κακή εντύπωση σε αλλα μαγαζιά,όπου οι κοπέλλες φτάνουν μέχρι την πόρτα του δωματίου,απαξιούν να μπούν μέσα,πετάνε ένα ονομα από την πόρτα και φευγουν.Δεν προλαβαίνεις να τις δεις καθόλου....

Φίλε solidarity,πολλοί πελάτες δεν θέλουν να καθησουν στο σαλόνι και να πιασουν κουβέντα,είτε γιατι δεν αισθάνονται ανετα,είτε γιατι δεν θελουν να τους δουν οι αλλοι......νομίζω η Ολγα έχει δόσει σαφείς οδηγίες για το πως να φερονται τα κορίτσια.Απο κει και πέρα,είναι και θέμα του καθενός πως θα χειρισθεί την κατάσταση.........

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Εμένα καμμία κοπέλλα δεν μου έχει δόσει τέτοια εντύπωση........
Αντίθετα,μου εχει κανει κακή εντύπωση σε αλλα μαγαζιά,όπου οι κοπέλλες φτάνουν μέχρι την πόρτα του δωματίου,απαξιούν να μπούν μέσα,πετάνε ένα ονομα από την πόρτα και φευγουν.Δεν προλαβαίνεις να τις δεις καθόλου....

Φίλε solidarity,πολλοί πελάτες δεν θέλουν να καθησουν στο σαλόνι και να πιασουν κουβέντα,είτε γιατι δεν αισθάνονται ανετα,είτε γιατι δεν θελουν να τους δουν οι αλλοι......νομίζω η Ολγα έχει δόσει σαφείς οδηγίες για το πως να φερονται τα κορίτσια.Απο κει και πέρα,είναι και θέμα του καθενός πως θα χειρισθεί την κατάσταση.........

Χαιρω πολυ ρε συ Αντυ, δε λεω να καθομαστε στο σαλονι σαν μια μεγαλη παρεα, απλα τις  φορες που σε ενα μαγαζι (δεν μιλαω μονο για το Μπακνανα που εχει κινηση) βαρανε μυγες ή τυχει να σε "κρυψουν" σε κανα κουζινακι με κοπελες μαζι, οταν η αλλη ασχολειται με το κινητο της βαριεστημενα, ειναι ασχημο.
Εννοειται πως και αυτο που κανουν με την πορτα, ειναι ασχημο, πολυ κιολας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαιρω πολυ ρε συ Αντυ, δε λεω να καθομαστε στο σαλονι σαν μια μεγαλη παρεα, απλα τις  φορες που σε ενα μαγαζι (δεν μιλαω μονο για το Μπακνανα που εχει κινηση) βαρανε μυγες ή τυχει να σε "κρυψουν" σε κανα κουζινακι με κοπελες μαζι, οταν η αλλη ασχολειται με το κινητο της βαριεστημενα, ειναι ασχημο.
Εννοειται πως και αυτο που κανουν με την πορτα, ειναι ασχημο, πολυ κιολας.

το καλύτερό μου...... :2funny: :2funny: ανοίγω ψυγείο και ότι υπάρχει μέσα κατάσχεται........ :rockon: :rockon: την τελευταία φορά έπεσα πάνω σε σοκολατένιες κρέπες με μπανάνες και εγινε μακελειό!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Περιγράφεις, δηλαδή, την κατάσταση που υπήρχε στο Αχιλλέως και Βενιζέλου...

εκεί ήταν πιο στριμωχτά........θυμάμαι ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ,με καμμια 20αρια πελάτες και 10 κοπέλλες.........κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον αλλον.......μεγάλες στιγμές!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
επειδη εχω περασει απο τον εν λογω καταστημα ..πολακις
θα αναφερω τα εξης ...
εχει ενδιαφερον καθε μια κοπελα ξεχωρθιστα για αυτα που παρεχει
μεσα στο δωματιο..
τωρα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις απο τα γραφομενα
με ποια κοπελα θα εχεις καλυτερη χημεια μεσα σο δωματιο
η τουλαχιστον τα γραφομενα θα σε βοηθησουν εν μερει να σχηματισεις μια αποψη
ποια κοπελα πλησιαζει αυτα που εσυ ζητας....η τα γραφομενα να σε κανουν να σχηματισεις μια
λανθασμενη αποψη ..αφου δεν εχεις δοκιμασει ...και δεν ξερεις και τα γουστα αυτου που αποτυπωσε τις
εμπειριες του σε γραφομενα
αυτο ισχυει για ολα τα ιδρυματα παρομοιων παροχων

για το συγκεκριμενο παροτι δεν τις εχω δοκιμασει ολες
θα ηθελα να ευχαριστησω την χαρα  την ερρικα και την καρολινα
για τις ομορφες στιγμες που μου εχουν προσφερει

και επιφυλασομαι για τις υπολοιπες μολις δοκιμασω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
εκεί ήταν πιο στριμωχτά........θυμάμαι ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ,με καμμια 20αρια πελάτες και 10 κοπέλλες.........κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον αλλον.......μεγάλες στιγμές!

μεγαλες στιγμες με τα κορίτσια να είναι στο ποδι από τις 11.00 και να είναι αναγκασμένες να κανουν και υπεριωρια για χασκογελάνε μεχρι αργα το βραδυ  :(

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom