Αδελφέ το αδικείς το κατάστημα χαρακτηρίζοντάς το "μιλφογκιλφάδικο". Μάλλον ήσουν άτυχος όταν πήγες και δεν είδες το πλήρες ρόστερ. Το κατάστημα διαθέτει σχεδόν καθημερινά 3 κοπέλες που είναι νεαρές (~25) και ωραίες : Μαριάννα, Καρολίνα & Έρρικα. Ο κανόνας στα μασατζίδικα φίλε μου είναι να έχουν (αν έχουν) μία άντε το πολύ δύο κοπέλες κάτω των 30. Εδώ έχουμε 3, άρα να μην παραπονιόμαστε... Το βασικό μείον για μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι η μεγάλη αναμονή και η ελάχιστη διακριτικότητα, από κοπέλες μια χαρά είναι... Για την όρεξη που λες πιθανώς να κρίνεις από το άγχος της πολυκοσμίας. Μέσα όλα τα κορίτσια είναι μια χαρά και ορεξάτα, τουλάχιστον η μικρή μου εμπειρία αυτό έχει δείξει...
να συμπληρώσω κι εγω κάτι,αν μου επιτρέπεις.......
ο νεαρός φίλος μας,αν κρινω από το ψευδώνυμό του,χαρακτηρίζει μιλφ η γκίλφ οποιαδήποτε γυναίκα έχει περάσει τα 35........μα τότε είναι η "σωστή" ηλικία για μια γυναίκα,τότε είναι που έχει την εμπειρία να χειριστεί σωστά και να ευχαριστήσει έναν αντρα.......και το κατάστημα αυτό,διαθέτει,κατά την ταπεινή μου γνώμη,2 από τις καλύτερες κοπέλλες που δουλευουν σε μασατζίδικα σήμερα.Τόσο η Χαρά,όσο και η Ελένη,κάνουν εξαιρετικό μασαζ,είναι πάντοτε ευχάριστες και με καλή διάθεση,το δε σώμα τους,είναι τόσο καλοδιατηρημένο και γυμνασμένο που άνετα βαζει κάτω πολύ νεώτερες.....
Όπως ξερετε έχω αρκετή εμπειρία από τέτοια μαγαζιά και εχω συναντήσει κοπέλλες όλων των ηλικιών και σωματότυπων......θα πω λοιπόν ότι υπάρχουν πιτσιρίκες που είναι μοντέλλα,αλλά υπάρχουν και πολλές που έχουν οση κυταρριτιδα έχει μια 50αρα,και από μασαζ ξέρουν όσα εγώ....από αστροφυσική........
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το συγκεκριμένο μαγαζί θα έπρεπε να εχει περισσότερους χωρους και να παρεχει μεγαλύτερη διακριτικότητα,σύμφωνα με την κίνηση που καθημερινά έχει,αλλά αυτό είναι θέμα των ιδιοκτητών του......Σε κάθε περίπτωση,αν δεν θελεις να σε δούνε,η να δεις άλλους,η Ολγα ξερει να χειριστεί την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.......