η εσδα είναι υποχρέωση ή διακριτική ευχέρεια?
Αν δεν αποτελούσε διακριτική ευχέρεια μάλλον θα είχαμε ¨Turkish¨ ενώσεις
η εσδα είναι υποχρέωση ή διακριτική ευχέρεια?
And by the way, δε σε έχω δει να υπερασπίζεται το δικαίωμα της χώρας στα 12 μίλια, ενάντια στο casus beli των πατριωτών κάποιων μειονοτικών
Αν δεν αποτελούσε διακριτική ευχέρεια μάλλον θα είχαμε ¨Turkish¨ ενώσεις
έναντι ποίου να το υπερασπισθώ?
μην εφαρμόζεις γραμμή μιχαλοβλάκα...
επειδή αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ έχουμε ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ από το ΕΔΔΑ
και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ υπό την εποπτεία του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
πάλι δε διάβασες τις παραθέσεις μου.
θυμάσαι λάθος.
έλεγε τόσοι μη ανταλλάξιμοι εδώ, τόσοι εκεί.
το "όσοι" είναι στη φαντασία σου.
Η αναγνώριση δικαιωμάτων υπό casus beli δεν ξέρω πόσο βοηθά.
Γραμμή μιχαλόβλακα είναι το δικαίωμα της χώρας για επέκταση στα 12 μίλια;
Η άποψη των πολιτών της χώρας, μουσουλμανικού θρησκεύματος, ποια είναι;
Τις δίαβασα, αλλά είναι de facto διακριτική ευχέρεια. Οπως κάτι Κυπριακά, Διωγμοι το 55
η γραμμή μιχαλοβλάκα είναι η μπάλα στην εξέδρα.
define pls
το ΠαΠακι, εκμεταλλευομενο την απουσια του ισιου και την δικη μου απαξιωση στα νηματα που συμμετεχει, καθως εχει αποδειχθει πολλακις πως δεν υπαρχει νοημα να προσπαθεις να πεισεις με ντοκουμεντα και επιχειρημματα εναν πληρωμενο κομματικο εντεταλμενο και πιθανον πρακτορα ξενης χωρας που εχει ως σκοπο του να κανει αντεθνικη προπαγανδα
το ΠαΠακι, εκμεταλλευομενο την απουσια του ισιου και την δικη μου απαξιωση στα νηματα που συμμετεχει, καθως εχει αποδειχθει πολλακις πως δεν υπαρχει νοημα να προσπαθεις να πεισεις με ντοκουμεντα και επιχειρημματα εναν πληρωμενο κομματικο εντεταλμενο και πιθανον πρακτορα ξενης χωρας που εχει ως σκοπο του να κανει αντεθνικη προπαγανδα, ξεχνα τα ξεβρακωματα και τα ξεφρυλισματα τα προηγουμενα χρονια και επαναφερει ενα θεμα, οι απαντησεις για το οποιο εχουν δοθει και τεκμηριωθει, ευελπιστωντας να ψαρεψει κανα καινουριο θυμα.....
οι απαντησεις ειναι ολες στις προηγουμενες σελιδες, οποιος θελει να μαθει την αληθεια ας μπει στον κοπο να τις διαβασει, πασα συνεχιση της κουβεντας με ενα πληρωμενο τουρκοσοπιανο εθνικι,ειναι σα να προσπαθεις να πεις στον τοιχο να παει παρα περα....
το παρον νημα πρεπει κανονικα να κλειδωθει
οχι εσυ να μας πεις τι θα φαει το εσδα για να μας κλασει τα αρχιδια....έλα να μας πεις για την tourkiki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι νομικές κυρωσεις του Εσδα τι μορφή έχουν;
τα δικαιώματα που έχουν οι μειονότητες παντού στον πολιτισμένο κόσμο...
φοβάσαι τραβατρόμπα?
αληθές.
που οδηγεί αυτό, ως προς την τούρκικη μειονότητα στη θράκη?