Νέα

Μου αρέσει να χέζω στη θάλασσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο μικρος μου αρεσε να χεζω στη θαλασσα.ωραιο πραγμα.βεβαια θελει προσοχη να μην φας το σκατο στην πλατη!πολλες φορες οταν χεζω στη θαλασσα βλεπω να μαζευονται ψαρια και να τρωνε τα σκατα μου!θυμαμαι οταν ημουνα μικρος εχεσα στη θαλασσα στο Λαγονησι και κοντα ηταν η γιαγια μου το κυμα της εφερε το σκατο!βγηκε εντρομη εξω και απο τοτε δεν ξαναπηγε εκει για μπανιο και πηγαινε 10 χλμ στην Ανναβυσο!ελεγε οτι ριχνουνε τα σκατα απο το ξενοδοχειο το Λαγονησι στη θαλασσα(εκει που ριχνουν τα σκατα απο το ξενοδοχειο που εχει βιολογικο καθαρισμο ειναι 3-4 χλμ απο το μερος οπου καναμε μπανιο!οποτε ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ).θυμαμαι παλια καλοκαιρι σχεδον καθε μερα Εχεζα στη θαλασσα!ειδηκα αν εχει δυσκηλια ειναι μια απολαυση το χεσιμο στη θαλασσα.και σκουπιζεσαι και ωραια με το νερακι.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το χεζω 1.περσι εχεσα στο μπανιο στο Νοβγκοροντ [youtube=425,350]ccZrSSHV-Kw[/youtube]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλε Μήτσο αν θες τροποποίησε τον τίτλο διότι σύμφωνα με τους κανόνες του forum:  

15. Παρακαλούμε να γράφετε τα θέματα των δημοσιεύσεων (Τίτλος) με μικρά γράμματα εκτός του πρώτου (π.χ. "Νέο σπίτι στην Φώκαιας")

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φίλε Μήτσο αν θες τροποποίησε τον τίτλο διότι σύμφωνα με τους κανόνες του forum:  

15. Παρακαλούμε να γράφετε τα θέματα των δημοσιεύσεων (Τίτλος) με μικρά γράμματα εκτός του πρώτου (π.χ. "Νέο σπίτι στην Φώκαιας")

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κουφάλα κάνεις προυπηρεσία  για μοντ... έτσι?

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χεζω 2 περσι στο μπανιο στην Αγια Πετρουπολη ακουγεται και η κλανια    [youtube=425,350]g4j6RwMjAV0[/youtube]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Από το πολύ γέλιο έχω χεστεί πάνω μου να ούμε .  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά τι σκατά είναι αυτά.... σαν κετσαπ μοιάζουν. δεν θυμάμαι να έχω κάνει ποτέ τέτοια.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα τα βιντεακια τα ειχα γυρισει για να τα βαλω να τα δει ο πατερας μου οταν τρωε'ι'.παλια του ειχα βαλει να δει μια φωτο με σκατα και ειχε ξερασει!αλλα τωρα δεν του εκανε καμια εντυπωση γιατι εχει συνηθισει πια!οταν παω Ελλαδα τον Οκτωβριο αν χεσω στη θαλασσα θα το γυτισω βιντεακι οπωσδηποτε!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλά τι σκατά είναι αυτά.... σαν κετσαπ μοιάζουν. δεν θυμάμαι να έχω κάνει ποτέ τέτοια.
στο πρωτο βιντεακι ειναι απο το φαγητο του Νοβγκοροντ!εκει μαγηρευουνε με ενα λαδι μη ραφηναρισμενο και αν δεν εχεις συνηθισει μετα απο κανα μισαωρο χεζεις σκατα λασπατα προς ευκηλια!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δημητράκη και της δυο φορές που έχεσες τα σκατά σου ήταν αραιά μήπως είχε φάει κάτι εκεί σε κανέναν εστιατόριο και σε πήγε κατευθείαν ?

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενας πραγματικα δεν υπαρχει να μαζεψει την μαλακια του καθενοσ???υποβαθμιζεται το σαιτ.Ξυπνηστε τι αλλο θα γραψετε ποια???Ενασ δεν υπαρχει να τα σβησει αυτα???Θα μπεισ καποιοσ επισκεπτησ στο σαιτ και θα παει στο φορουμ και θα δει χεζς συη θαλασσα, στο νιπτηρα,πανω μου, κατω μου την μανα μου την γιαγια μου. Ειστε ελλεηνοι.Τι καθεστε και του απαντατε???για να φτιαχνει και αλλα τετοια θρεαντ???Συγχαρητηρια.Θα ειναι η πρωτη σελιδα στο γκουγκλ οταν καποιοσ αναζηταει θεμα "το χεσιμο στην σημερινη ζωη" :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στο ίδιο θρεντ πάει νομίζω και η σκατόφατσα του μουχτάρ του μαλάκα
[youtube=425,350]kM6k0tDc_PQ&feature=user[/youtube]
να τον δει ο κόσμος τον αγάμητο

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτα τα βιντεακια τα ειχα γυρισει για να τα βαλω να τα δει ο πατερας μου οταν τρωε'ι'.παλια του ειχα βαλει να δει μια φωτο με σκατα και ειχε ξερασει!αλλα τωρα δεν του εκανε καμια εντυπωση γιατι εχει συνηθισει πια!οταν παω Ελλαδα τον Οκτωβριο αν χεσω στη θαλασσα θα το γυτισω βιντεακι οπωσδηποτε!

μην το ξεχασεισ θα περιμενω εε???θα σου δωσω και το μαιλ μου να το στειλεισ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενας πραγματικα δεν υπαρχει να μαζεψει την μαλακια του καθενοσ???υποβαθμιζεται το σαιτ.Ξυπνηστε τι αλλο θα γραψετε ποια???Ενασ δεν υπαρχει να τα σβησει αυτα???Θα μπεισ καποιοσ επισκεπτησ στο σαιτ και θα παει στο φορουμ και θα δει χεζς συη θαλασσα, στο νιπτηρα,πανω μου, κατω μου την μανα μου την γιαγια μου. Ειστε ελλεηνοι.Τι καθεστε και του απαντατε???για να φτιαχνει και αλλα τετοια θρεαντ???Συγχαρητηρια.Θα ειναι η πρωτη σελιδα στο γκουγκλ οταν καποιοσ αναζηταει θεμα "το χεσιμο στην σημερινη ζωη" :jerking:
είσαι ένα μήνα και δεν έχεις δει τις υπέρτατες μαλακίες του στυλ
"απο που κλάνει το μπαρμπούνι"
" ...σουπερμαν..." δεν θυμάμαι τον τίτλο κάπως έτσι είναι πάντως με τον σούπερμαν μέσα.
γύρνα και λίγο στο γκει χόρο του σαιτ να δεις μαργαριτάρια
βύζο επανέφερε σε παράκαλώ την τάξη σαν μελλοντικός μοντ και πάρε την δεσποινίς και συμόρφωσέ την κατα τσατ μεριά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε μαλάκες έχω χεστεί στο τάλιρο εδώ και πολύ ώρα . Γκιουζέλ τώρα είναι η ώρα που λείπουν η μοντ μόλις εμφανιστούν θα τα σβήσουν μην αγχώνεσαι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom