Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Πρέπει να είναι στο AQΔουλεύει εκεί η diamond απο το golden Queens?
Πρέπει να είναι στο AQΔουλεύει εκεί η diamond απο το golden Queens?
50 ευρωΚαλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς ποιά είναι η διαφορά στα πριβέ μεταξύ 50 και 100 ευρώ;
Στα 50 απλά γδύνεται τελείως και πιάνεις περισσότερο. Δεν αξίζει.Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς ποιά είναι η διαφορά στα πριβέ μεταξύ 50 και 100 ευρώ;
Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση.50 ευρω
Ευχαριστώ φίλε, καλή επιτυχία στο κύπελλοΣτα 50 απλά γδύνεται τελείως και πιάνεις περισσότερο. Δεν αξίζει.
Σε κάποια μαγαζιά, κάποιες κοπέλες στα 100 πάνε all the way για 25-30 λεπτά, μπορεί και λίγο παραπάνω αν σε κάνει και λίγο κέφι η γκόμενα ή το μαγαζί δεν έχει κόσμο.
To ποιες είναι θέλει ψάξιμο και έχει και ρίσκο γιατί μπορεί να σου τα γυρίσει μέσα (σπάνιο αλλά γίνεται).
Αντικειμενικά ούτε αυτό αξίζει πολύ γιατί με 20-50 ευρώ ακόμα παίρνεις call-girl για μια ώρα και είσαι άνετος σε hotel ή το σπίτι σου αλλά πάνω στη φάση μπορεί και να περάσεις καλά. Γενικά όπως έχουν γίνει τα στριπ είναι η μεγάλο πριβέ ή απλά μια μπύρα για μάτι, απλοί χοροί και μικρό πριβέ δεν αξίζουν.
Προσυπογράφω. Είναι η πιο ρεαλιστική, απλή και σταράτη κουβέντα που έχω διαβάσει τους τελευταίους δώδεκα μήνες εδώ μέσα. Μόνη ένσταση τα 100 ευρώ, γιατί σε κάποια μέρη ισχύουν και σε κάποια άλλα είναι 150.Στα 50 απλά γδύνεται τελείως και πιάνεις περισσότερο. Δεν αξίζει.
Σε κάποια μαγαζιά, κάποιες κοπέλες στα 100 πάνε all the way για 25-30 λεπτά, μπορεί και λίγο παραπάνω αν σε κάνει και λίγο κέφι η γκόμενα ή το μαγαζί δεν έχει κόσμο.
To ποιες είναι θέλει ψάξιμο και έχει και ρίσκο γιατί μπορεί να σου τα γυρίσει μέσα (σπάνιο αλλά γίνεται).
Αντικειμενικά ούτε αυτό αξίζει πολύ γιατί με 20-50 ευρώ ακόμα παίρνεις call-girl για μια ώρα και είσαι άνετος σε hotel ή το σπίτι σου αλλά πάνω στη φάση μπορεί και να περάσεις καλά. Γενικά όπως έχουν γίνει τα στριπ είναι η μεγάλο πριβέ ή απλά μια μπύρα για μάτι, απλοί χοροί και μικρό πριβέ δεν αξίζουν.
Thanks man, μου έχουν ζητήσει και 200, απλά το παιδί ρώτησε για το 100ρι, γι αυτό του έδωσα τον κανόνα. Πάνω από 100 μου φαίνεται τελείως φάουλ να δώσεις [αν και το έχω κάνει], φέρνεις ένα ωραίο CG στο σπίτι και βγάζεις γούστα.Προσυπογράφω. Είναι η πιο ρεαλιστική, απλή και σταράτη κουβέντα που έχω διαβάσει τους τελευταίους δώδεκα μήνες εδώ μέσα. Μόνη ένσταση τα 100 ευρώ, γιατί σε κάποια μέρη ισχύουν και σε κάποια άλλα είναι 150.
δηλαδή από την προηγούμενη εβδομάδα που ρώταγες για το ρόστερ, έχεις πάει ήδη τουλάχιστον δυό φορές...Παιδιά τις προάλλες που πήγα μουσσες για 2η φορά μεσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν πέτυχα μια ουκρανή μελαχρινη 20αρα θα έλεγα μικρή με ωραίο σώμα.Πρεπει να είχε ρεπό την μέρα που πήγα...
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μου πει όνομα?
Ναι και μπορεί να πάω και 13 λογαριασμό θα δώσω?δηλαδή από την προηγούμενη εβδομάδα που ρώταγες για το ρόστερ, έχεις πάει ήδη τουλάχιστον δυό φορές...
χμ... μάλιστα...
όχι απλά καταλάβαμε πως απλά ποστάρεις για να δημιουργείς κίνηση στο νήμα του μαγαζιού...Ναι και μπορεί να πάω και 13 λογαριασμό θα δώσω?
Λάθος κατάλαβες τυπε...όχι απλά καταλάβαμε πως απλά ποστάρεις για να δημιουργείς κίνηση στο νήμα του μαγαζιού...
την προηγούμενη Τρίτη ρώταγεςΠήγε κανένας στο συγκεκριμένο στριπ τελευταία?
Αξίζει το ρόστερ?
Φίλε μάλλον με μπερδεύεις για κάποιον άλλοντην προηγούμενη Τρίτη ρώταγες
σήμερα Δευτέρα πρωί έχεις πάει ήδη μία φορά, γνω΄ρισες την κοπέλα ξαναπήγες δεν την βρήκες αλλά ξέχασες το όνομά της? και όλα σου τα πόστ είναι για μαγαζιά της ίδιας ιδιοκτησίας...
κάνε μας την χάρη, δεν είμαστε χθεσινοί...