Νέα

Μορφολογία γυναικείων οπισθίων. Σχήματα, τύποι θηλυκού κώλου, και κατηγορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιοι τύποι γυναικείου κώλου σας αρέσουν περισσότερο και γιατί;

• Τύπος Η (ο τετράγωνος). Κατηγορία: Άκωλες, ή, σερνικοκώλες.

Ψήφοι: 1 1,0%
  • Τύπος 0 (ο στρογγυλός). Κατηγορία: Τσουποκώλες, ή, τουρλοκώλες.

Ψήφοι: 46 46,9%
  • Τύπος Α (ο καρδιόσχημος). Κατηγορία: Αχλαδοκώλες, ή, χαμηλοκώλες

Ψήφοι: 16 16,3%
  • Τύπος V (ο τρίγωνος). Κατηγορία: Στραβοκώλες, ή, σαπιοκώλες.

Ψήφοι: 1 1,0%
  • Τύπος -/ (το ανάποδο Α). Κατηγορία: Ψηλοκάπουλες, ή ,περηφανοκώλες.

Ψήφοι: 47 48,0%
  • Tύπος ω (ο Παλινδρομών Λατινοαμερικανικός). Κατηγορία: Λατινοκώλες, ή, Κωλάρες για twerk.

Ψήφοι: 36 36,7%
  • Τύπος Ο! (ο αυθάδης αφρικανικός). Κατηγορία: Αφρικανοκώλες, ή, αραπαδοκώλες.

Ψήφοι: 6 6,1%
  • Τύπος ΟΟ (ο τεράστιος). Κατηγορία: Χοντροκώλες, ή, φακλανοκώλες.

Ψήφοι: 6 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
Συνεχίζοντας την εντρύφηση των γυναικείων οπισθίων, αυτή την φορά θα μας απασχολήσει η μορφή και το σχήμα ολόκληρου του γυναικείου κώλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρωπολόγους, αλλά και τους κατασκευαστές γυναικείων εσωρούχων, το σχήμα των γυναικείων οπισθίων χωρίζεται σε πέντε βασικούς τύπους, από τους οποίους μας προκύπτουν οι εξής πέντε αδρές κατηγορίες:

i) Τύπος Η (ο τετράγωνος).  Κατηγορία: Άκωλες, ή, σερνικοκώλες.
379.png

ii) Τύπος 0 (ο στρογγυλός). Κατηγορία: Τσουποκώλες, ή, τουρλοκώλες.
677.png

iii) Τύπος Α (ο καρδιόσχημος). Κατηγορία: Αχλαδοκώλες, ή, χαμηλοκώλες
563.png

iv) Τύπος V (ο τρίγωνος). Κατηγορία: Στραβοκώλες, ή, σαπιοκώλες.
472.png

Και τέλος

v) Τύπος -/ (το ανάποδο Α). Κατηγορία: Ψηλοκάπουλες, ή, περηφανοκώλες.
762.png

Σε αυτό το σημείο και βάσει  της πλούσιας προσωπικής μου εμπειρίας στον τομέα αυτό, θεωρώ ότι η ανωτέρω κατηγοριοποίηση είναι ελλιπής, και θα ήθελα να προσθέσω  τουλάχιστον τρεις ακόμα τύπους, που ίσως μεν αποτελούν υποκατηγορία κάποιου από τους παραπάνω τύπους, αλλά που τείνουν δε να δημιουργήσουν ξεχωριστές κατηγορίες. Έτσι λοιπόν έχουμε:

vi) Tύπος ω (ο παλινδρομών Λατινοαμερικανικός). Κατηγορία: Λατινοκώλες, ή, Κωλάρες για twerk.

Κύρια εκπρόσωπος: Jennifer Lopez
https://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2016/10/Screen-Shot-2016-10-20-at-1.33.38-PM-640x583.jpg[/img[/URL]]

vii) Τύπος Ο! (ο αυθάδης αφρικανικός). Κατηγορία: Αφρικανοκώλες, ή, αραπαδοκώλες.

Κύρια εκπρόσωπος: Naomi Campel
[img]https://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/article/2017/01/31/338946-704967.jpg[/img[/URL]]

viii) Τύπος ΟΟ (ο τεράστιος). Κατηγορία: Χοντροκώλες, ή, φακλανοκώλες.

Κύρια εκπρόσωπος: Κim Kardashian
[img]https://[URL unfurl="true"]www.witszen.com/wp-content/uploads/2019/04/kim-kardashian-ass.jpg[/img[/URL]]

Εσάς ποιος -ή, ποιοι- τύποι γυναικείων οπισθίων σας ελκύουν περισσότερο, και για ποιους λόγους;

Με την βεβαιότητα ότι η συνδρομή σας στο παρόν νήμα θα είναι σημαντική, αναμένω με χαρά τις απόψεις σας.

Υ.Γ. Στην περίπτωση που η κατηγοριοποίηση σας φαίνεται ελλιπής, παρακαλώ μην διστάσετε να προτείνετε τον τύπο του γυναικείου κώλου που κρίνετε ότι λείπει.

Ευχαριστώ :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.736
Πόντοι
19.795
[size=30pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΕΜΑΤΑΡΑ[/size]. :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056
τον κωλο πολυεργαλειο δεν ειχαμε σημερα?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Ο κωλος της Μαγκυς πριν 15 χρονια που ανηκει. Αυτός.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θεματάρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Κ.Αγιε τεινετε να γινετε ο βασιλιας των Κυριακατικων κωλο-θεματων :kneel: :rockon: :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.736
Πόντοι
19.795
Αρχισαμε τις φιλοσοφιες. Κανα κωλο θα δουμε; :tickedoff:
Cl4ZgOaXIAAQI-T.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μεταφέρω ένα από τα μεγαλύτερα πονήματα που έχουν γραφτεί στην Ελληνική γλώσσα! Αν και μιλάει μόνο για ουκρανίδες είναι χαρακτηριστικό --->

Δοκίμιον περί  Ουκρανικού κώλου...
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολόγου

Αγαπητά μου παιδιά, καθώς γράφω αυτές τις αράδες, ευρίσκομαι καθήμενος εις το εμπορικόν κέντρον «Χρυσή Πόλις»  παρακολουθώντας τους απίθανους Ουκρανικούς κώλους να πηγαινοέρχονται δεξιά – αριστερά. Ο καλός ουκρανικός κώλος κατ’εμέ, αποτελεί  μέγιστον δείγμα αρχιτεκτονικής τελειότητος και επείδηξη της σοφίας του πανάγαθου στην πλάσιν..

Γενικώς οι γκόμενες εις την Ουκρανία διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Γκόμενες με μικρό τσουπωτό, κομψό κώλο και γκόμενες με κωλάθρες αλλά Ελλάδα και Ιταλία.
Η πρώτη κατηγορία τύπου Α περιλαμβάνει τις μοντελέ τύπου γκόμενες, συνήθως ψηλές αλλά όχι απαραίτητα και η δεύτερη διάφορα μπάζα.
Στην πρώτη κατηγορία Α ο κώλος είναι πανέμορφος και στητός. Στο σημείον ενώσεως γλουτών-μηρών δεν σχηματίζεται πτυχή σαν γιαρτοσακούλα ενώ στα πλάγια δεν ευρίσκονται ψωμάκια. Στην δεύτερη κατηγορία ο κώλος πέφτει προς τα κάτω από την επίδραση της βαρύτητος σαν κακοχυμένος λουκουμάς. Για να φανταστείτε φορέστε ένα ωραίο κουστούμι, δείτε το σώμα σας στον καθρέπτη χωρίς τίποτα στις τσέπες του παντελονιού τι ωραία που σας πέφτει και μετά αρχίστε και βάντε στις τσέπες κέρματα, κινητό , κλειδιά το θέαμα γίνεται πλέον του κώλου! Έχετε ξεφύγει από την φυσική φόρμα...Κάπως έτσι είναι και οι κώλοι της Β κατηγορίας. Συνήθως τον έχουν τάπες αυτόν τον κώλο αλλά εγώ έχω δει και σε ντερέκια 1.80μ εδώ με τέτοιο κώλο. Εννοείται ότι ο κώλος αυτός είναι γεμάτος κυτταρίτιδα και πλαδαρός στο πιάσιμο, ενώ της πρώτης κατηγορίας μπορεί να έχει λίγο κυτταρίτιδα μπορεί και καθόλου. Στην Ελλάδα υπάρχει συνήθως ο κώλος κατηγορίας Β. Τετοιος κώλος συνοδεύεται κι από βύζους. Στον κώλο Α απαντάται στην Ουκραίνα και μια αβυζία μιλάμε σουτιέν 1 ΄η 2 (στα αρχίδια σας! Πάτε και κάνετε μια σιλικόνη, εδώ οι γιατροί είναι εξπέρ σε τέτοια και δεν σας πιάνουν τον κώλο!). Οι μουνάρες κατηγορίας Α όταν αρχίζουν και χλαπακιάζουν παίρνουν το βάρος όχι στους κώλους αλλά στην κοιλίτσα. Το τοιούτον όταν είναι εντός ορίων το θεωρώ και καβλωτικό. Οι Β τύπου παίρνουν όλο το βάρος στην κωλάθρα και στα ψωμάκιαα.
Ενδιάμεσα υπάρχει στην Ουκραίνα και μία Τρίτη κατηγορία Γ.  Είναι ο πλατύς έπίπεδος κώλος. Αυτός ο κώλος αγαπητά μου παιδιά είναι λίγο δύσκολο να τον φανταστείται διότι στην Ελλάδα δεν απαντάται. Είναι φαρδύς φανταστείται σαν τραπέζι αλλά δεν πέφτει προς τα κάτω σαν γιαρτοσακούλα όπως ο Β, είναι λεπτός σχετικά κώλος αλλά όχι φυσικά όπως ο κώλος Α. Μπορείς να βάνεις την γκόμενα στα 4 και συ να ακουμπήσεις στην κωλάρα της το τσάι ή τον καφέ σου. Φρονώ ότι πρόκειται περί αντιαισθητικού κώλου λόγω του φάρδους του. Οι ουκρανίδες που έχουν αυτό τον κώλο δεν έχουν και μέση. Πάνε δηλαδή μονοκόματες προς τα πάνω. Συνήθως συνοδεύεται κι από ένα ζευγάρι βύζων αλλά μπορεί να υπάρχει και αβυζία σχετική. Ο κώλος κατηγορίας Γ έχει κυτταρίτιδα που εντοπίζεται συνήθως όχι στους γλουτούς αυτούς καθ’ αυτούς αλλά  στην ένωση γλουτών-μηρών. Επίσης εμφανίζονται ραγάδες στα μπούτια.. Γενικώς τέτοια γκόμενα λόγω του μονοκόμματου έχει ένα αν φάς  ορθογωνίου κουτιού. Φανταστείτε σαν κούτα από ψυγείο. Η γυναικεία σιλιουέτα παραμορφώνεται διότι υπάρχει κάτι το τετράγωνο.

Καθώς γράφω όλα αυτά τύπτομαι και ενδρέπομαι διότι γνωρίζω, ότι καθ’όσον χρόνον εγώ σαλιαρίζω βλέποντας τους κώλους, ο μικρός Cho Stachii εγγονός  του σεβάσμιου Mecho Tachii, ξαγρυπνά στο υπουργείο των εξωτερικών όπου έχει τοποθετηθεί για έναν ψωρομισθό δίπλα στην μαμά του, για να μπορώ εγώ ο ασεβής γέρος να παρακολουθώ απερίσκεπτα τους κώλους στην Ουκραίνα. Ευχαριστώ παιδί μου για την θυσία σου... Συγκινούμαι διότι θυμάμαι ότι πολύ πριν από αυτόν επάσχιζε για μένα, ο μικρός Gheorghi Σταυρόπουλος από το ίδιο πόστο (καλά μικρός ο τρόπος που λέγει, ο άνθρωπος είναι ολόκληρος Νταρλαλάς αλλά του το κολλήσανε...)

Εν κατακλείδι οι γκόμενες κώλου Α είναι ψιλόλιγνες. Ορισμένες έχουν το μειονέκτημα ότι πολλές φορές συνοδεύονται κι από ένα ζευγάρι πόδια σαν καλαμάκια! Φανταστείτε πόδια πελεκάνου.  Για όσους κάτι σκαμπάζουν από βιολογία και μπορούν να το καταλάβουν θα αναφέρω ότι είναι Σκανδιναυικού φαινοτύπου. Μπορεί να είναι ξανθιές ή καστανές (εδώ συνήθως τα βάφουν κορακί). Γενικά ο τύπος αυτός αρχικά ήταν ξανθός αλλά ως γνωστόν το επικρατές γονίδιον είναι το καστανόν γι’αυτό κατά την επιμιξεία προέκυψε και το καστανό. Όλες μα όλες ανεξάρτητα ύψους (γιατί έχει και κοντές τέτοιες Α) έχουν άσπρο ροδαλό δέρμα.
Οι γκόμενες κώλου Β συνήθως είναι κάτι κοντόμουνα. Όπως είπα όμως έχει και ντερέκια. Το χρώμα του δέρματος παίζει από άσπρο ροδαλό μέχρι σταρένιο. Οι ροδαλές κάπως παίζουν στα νιάτα τους μετά όμως όταν πάνε 30-40 γίνονται σαν πολικές αρκούδες. Φανταστείτε μιαν πολική άρκτο με βαμένο ξανθό μαλλί. Τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα...Εννοείται ότι κώλοι – βύζοι έχουνε πέσει προ πολλού και χρειάζεται ο Κωλοτράβα με τα συρματόσκοινα του Ολυμπιακού Σταδιού για να τα ισώσει. Κάποτε πριν καμιά 12/ αριά χρόνια είχα ένα τέτοιο γκομενάκι, αλλά ήταν 17 ! Έκτοτε το φρούτον αυτό δεν το έχω ξαναφάει...
Οι γκόμενες κατηγορίας Γ αποτελούν και την πιο άχαρη κατά την γνώμη μου. Άντε στην Β να χαζεύεις τους βύζους αλλά το τετράγωνον πάντοτε αρχιτεκτονικώς μου προκαλούσε απαίχθεια. Λοιπόν θυμήθηκα που είχα δει τέτοιου τύπου γκόμενα στην Ελλάδα: Πρόκειται για την κόρη γνωστού παλαβιάρη ιατρού, ο οποίος πριν από σαράντα χρόνια ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε αεροπειρατεία για να πάει στην Αλβανία! Όλοι κάνανε αμάν και πως να φύγουν από την Αλβανία αυτός ήθελε να μπει μέσα! Ε λοιπόν οι παρανοικοί Χοτζικοί δεν ήθελαν να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος έχανε λάδια, τον τουλουμιάσαν για κάνα εξάμηνο στο ξύλο, μέχρις που η γυναίκα του παρακαλώντας λυτούς και δεμένους στην Ελλάδα πέτυχε και τον απελευθέρωσαν και ξαναγύρισε πίσω! Μυαλό φυσικά δεν έβανε και το 1977 ανεκύρηξε ανεξάρτητο κράτος το διαμερισμά του! Τον σκοτώσανε τα ΜΑΤ προσφορά στον πολιτισμό του κ. Ali Cara. Ο κ. Ali Cara ίδρυσε ειδικό κλάδο στην αστυνομία με αποστολή τον ξυλοδαρμό των πολιτών. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Ή κάποιος είναι ένοχος και συλλαμβάνεται ή είναι αθώος και κάνει την δουλειά του. Τον δέρνουμε και τον αφήνουμε αυτό δεν το σκεφτήκανε ούτε οι απαίσιοι φασίστες δικτάτορες πόσον μάλλον ο μεγάλος δημοκράτης κ. Ali.  Τι Αλέξη και παπαριές...Εντάξει ο συμπαθής τρέλιακας ήθελε ίσως κάποιον ζουρλομανδύα αλλά αυτοί το παρατραβήξανε...Πάντως ότι έχανε λάδια , έχανε...Τώρα την ιστορία αυτή άντε να την καταλάβει ο Voltaire κι άλλος ένας μου διαφεύγει τ’ονομά του...
Τέλος Πάντων! Εκείνο επίσης που έχω παρατηρήσει και ακούγεται περίεργο, είναι ότι οι γκόμενες κώλου Γ είναι και τσαούσες! Τώρα τι σχέση έχει ο κώλος με τον χαρακτήρα του ατόμου, εγώ βάνω το λιθαράκι μου σε αυτό το θέμα που η σύγχρονη επιστήμη κάποτε θα διερευνήσει ενώ καλού κακού για ψάχτε και ποιος ήταν ο Τσαούς Αντών, καλό θα σας κάνει...

Γενικά αυτά τα ολίγα είχα περί Ουκρανικών κώλων
Συγχωρήστε με για την πενία και πεζότητα των γραπτών μου λόγων...
Με τιμή
Ιωσήφ Μπλάσκος

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.905
Πόντοι
2.846
  Ευγε  στον   Αγιο  !!!  Θ Ε Μ Α Τ Α Ρ Α  :dancing: :dancing: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Δεν ξέρω από κατηγορίες, εγώ απλά αφήνω αυτό εδώ παίρνοντας την άδεια από εκλεκτό συναγωνιστή μεγάλο μύστη.....

index.php

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Κυριακηηη οεοεοεοεοε!!!!Ψηλοκαπουλες ψηφιζωωωω!!!!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Αυτές οι κατηγορίες κώλου υπήρχαν μια φορά και έναν καιρό. Την τελευταία δεκαετία μια είναι η κατηγορία κώλου που κάνει "θραύση" τουλάχιστον στο 90% των γυναικών που τον "μοστραρουν" στα social media : ο πλαστικοκωλος.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Μια κατηγορια μονη της

Συνημμένα

• 5x17uz42lsvo.jpg
    5x17uz42lsvo.jpg