Παιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μονοκατοικία για συνάντηση swingers
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.089
- Πόντοι
- 12.056
περιμενε λιγο μολις σε παρουν χαμπαρι τα σαινια του φορουμ θα προχωρησει σιγουραΠαιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.979
- Πόντοι
- 2.606
τυπε βαλε και ενα προτζεκτορα με ενα πανι μεγαλο στο σαλονι αμα δεν πιασει το εγχειρημα το γυρνας σε τσοντοσινεμαΠαιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.912
- Πόντοι
- 3.506
Είστε κι εσείς swingers;;; Τι επαφές έχετε με την κοινότητα των swingers;;;Παιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
Γιατί στοχεύσατε σε συγκεκριμένο target group και όχι σε όλους όσους θέλουν να μισθώσουν ένα τέτοιο κατάλυμα;;;
Υπάρχει διακριτικό parking για αρκετά ΙΧ;;;
Τι περιοχή είναι;;;
Υπάρχει σχετική ασφάλεια ή θα παλεύουν με Ρομά;;;
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί με τα εκατοντάδες παρόμοια ακίνητα που ήδη είναι διαθέσιμα.
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 10.118
- Πόντοι
- 2.046
@dimigoallΠαιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
@professor x
@Νίπλης
@Nubic
@athinaios44
Θεματάρα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.776
- Πόντοι
- 12.756
περιοχη ;;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.359
- Πόντοι
- 25.467
Καλύβια Θορικού.περιοχη ;;![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.776
- Πόντοι
- 12.756
Καλύβια Θορικού.
Σεπόλια μαν , το Μανχαταν της Αττικης
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.501
- Πόντοι
- 3.556
Μπαναλ περιοχή τύπεΣτα σεπολια... Κοντά στο μετρό
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.776
- Πόντοι
- 12.756
Μπαναλ περιοχή τύπε
αμα το κάνει γιάφκα νομιζω εμπορικά θα εχει μεγαλυτερη επιτυχία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισως να πρεπει να μπει σε κανα βιβλίο ρεκορ αυτο , το πρωτο σπιτι με πισινα στα Σεπολια
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.501
- Πόντοι
- 3.556
Πισίνα από τα τζάμπο πλαστικήαμα το κάνει γιάφκα νομιζω εμπορικά θα εχει μεγαλυτερη επιτυχία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισως να πρεπει να μπει σε κανα βιβλίο ρεκορ αυτο , το πρωτο σπιτι με πισινα στα Σεπολια![]()
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 7.141
- Πόντοι
- 3.446
Όποιος ξέρει αγοράζει σεπόλια, μεταξουργείο...
Ο τύπος έχει μέλλον, εξάλλου τα μέλη του μπου είναι μέσα στο σουίνγκινγκ με τα μπούνια, ή στη χειρότερη στις παρυφές...
Ο τύπος έχει μέλλον, εξάλλου τα μέλη του μπου είναι μέσα στο σουίνγκινγκ με τα μπούνια, ή στη χειρότερη στις παρυφές...
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.406
- Πόντοι
- 456
Τύπε κάνε διαγραφή το ποστ και πόσταρε ξανά Κυριακή πρωί πρωί πριν τις 7. Να προλάβεις τα καθολικά μέλη του μπουΠαιδιά καλησπέρα, εχω μια μονοκατοικία που την ανακαινίζω για να την μισθώνω ως Airbnb... Η ανακαίνιση προχωράει και θέλω να την εχω έτοιμη μέχρι τέλη Μαΐου... Στον αυλειο χώρο θα τοποθετήσω και μια μικρή πισίνα διαστάσεων 3,20 Χ 5,50 μέτρα.... Η μονοκατοικία είναι 110 τετραγωνικά.... Οι γείτονες δεν έχουν οπτική επαφή με την αυλή που θα είναι η πισίνα.. Σκέφτομαι να την μισθώνω σε swinger's για πάρτυ... 4 ζευγάρια τα χωράει άνετα... Θα προχωρήσει κάτι τέτοιο?? Θα έχω θέμα.?? Έχω προβληματιστει... Αν έχει γνώση κάποιος ας βοηθήσει
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 29.099
- Πόντοι
- 11.096
Πανουλη ό μέντορας έχει κλείσει ήδη μονοκατοικία κοντά στο Σούνιο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.378
- Πόντοι
- 12.756
ενδιαφερομαι να το νοικιασω![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 36.591
- Πόντοι
- 22.936
Θα δουλέψεις μπαλαντέζα μαν ?ενδιαφερομαι να το νοικιασω![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.089
- Πόντοι
- 12.056
απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι εχει πολλους κλεφτοκοταδες και κλεφτοκαλτσαδες οποτε διατρεχεις αμεσο κινδυνοΕίστε κι εσείς swingers;;; Τι επαφές έχετε με την κοινότητα των swingers;;;
Γιατί στοχεύσατε σε συγκεκριμένο target group και όχι σε όλους όσους θέλουν να μισθώσουν ένα τέτοιο κατάλυμα;;;
Υπάρχει διακριτικό parking για αρκετά ΙΧ;;;
Τι περιοχή είναι;;;
Υπάρχει σχετική ασφάλεια ή θα παλεύουν με Ρομά;;;
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί με τα εκατοντάδες παρόμοια ακίνητα που ήδη είναι διαθέσιμα.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 36.591
- Πόντοι
- 22.936
Σώπα ρε μλκ θα με κάψειςΠανουλη ό μέντορας έχει κλείσει ήδη μονοκατοικία κοντά στο Σούνιο![]()
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
Μόνο για την τσικνοπέμπτη την έχω κλείσει μαν
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)