Νέα

Μονικα μιλφαρα απο την Λεκκα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RED AND WHITE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Επειδη προσπαθησα να την βρω και δεν μπορεσα,πολλους ρωτησα και μηνυματα εστειλα,και επειδη πλεον αποχωρησε απο την ενεργο δραση,ανοιγω θεμα για να τιμησουμε την παρουσια της στον χωρο.Πανω απο δεκα και βαλε χρονια πηγαινα στην Λεκκα κυριως πριν παρακμασει αυτο το μαγαζι και επαιρνα την Μονικα,ασχετα με το εαν πηγαινα και σε πολλα αλλα ιδρυματα.Εκει ομως δεν σταματησα.Αυτη η μιλφαρα για πολλους λογους ηταν must.Οι υπηρεσιες της τελειες και χωρις περιορισμους.Οποιος θελει,ολες οι γνωμες και ενδιαφερουσες προσωπικες ιστοριες καβλας μαζι της ας γραφτουν εδω.Για τα μπρος της,τα...πισω της,και τα αλλα της.Σε ευχαριστουμε για ολα Μονικα!

Επισκέπτης
Το μόνο μείον
για το οποιο έφταιγε το μαγαζί όχι η συγκεκριμένη
ήταν ότι έπρεπε να παίρνεις μαζί σου την καπότα με τα φλόκια
όταν έφευγες
(αν είχαν χρησιμοποιηθεί τέτοια πυρομαχικά στο σενάριο της συνεδρίας)
και να την πετάξεις έξω μόνος στα σκουπίδια.

Και αν καμιά φορά δεν είχες χαρτομάντιλα ή έφευγες βιαστικά
το να κρατάς στην Πλατεία Συντάγματος καπότα με χύσια να τρέχουν
δεν ήταν και τόσο sic.

OP
OP
R

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Το μόνο μείον
για το οποιο έφταιγε το μαγαζί όχι η συγκεκριμένη
ήταν ότι έπρεπε να παίρνεις μαζί σου την καπότα με τα φλόκια
όταν έφευγες
(αν είχαν χρησιμοποιηθεί τέτοια πυρομαχικά στο σενάριο της συνεδρίας)
και να την πετάξεις έξω μόνος στα σκουπίδια.

Και αν καμιά φορά δεν είχες χαρτομάντιλα ή έφευγες βιαστικά
το να κρατάς στην Πλατεία Συντάγματος καπότα με χύσια να τρέχουν
δεν ήταν και τόσο sic.
Ενταξει,αυτο δεν συνεβαινε μονο στη Λεκκα.Σε πολλα ιδρυματα παιρνεις μαζι σου...πακετακι και ψαχνεις καλαθι.Εμεις λεμε ομως για ωραιες στιγμες και σκηνικα με την συγκεκριμενη,και για τις φοβερες παντα κατα την γνωμη μου υπηρεσιες της.Και ας περασε καμια διετια απο τοτε που αποχωρησε.Για ωραιες φασεις μαζι της που δεν ξεχνιουνται!

OP
OP
R

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μαλλον φταιω βεβαια,διοτι θεωρησα δεδομενη την κατασταση και δεν ζητησα κατι για να εχω επαφη εκτος ιδρυματος.Διοτι τωρα αντε να βρεις καποια που να σου κανει ολα τα κεφια.Να σε τσιμπουκωνει και την ξεπατωνεις απο μπρος και απο πισω μεχρι θανατου.Να μην βιαζεται ποτε.Να της λες και να σου λεει αυτα που γουσταρεις να ακους.Να καβλωνει με τα χαστουκια σου και να θελει πιο πολλα και πιο δυνατα.Να μην αλλαζει συμπεριφορα και να μην σου γκρινιαζει οταν δεν εχεις φραγκα.
:s&m_2: :pipa1: :fuck1: :tits: :knockinb: :fuck2:

OP
OP
R

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μεγαλη ηττα εφαγα μου φαινεται με το θεματακι που ανοιξα.Μαλλον μονο εγω την ειχα ακουσει ετσι με το ατομο!Γραψτε τιποτα ρε αλητογυριστρες των ιδρυματων,εσεις που εισαστε παλιοτεροι οπως εγω.Ετσι αφηνετε μονο του εναν ψυχανωμαλο μασαζιαρη,που γουσταρει και την βρισκει να μοιραζεται τις εμπειριες σας με την αποχωρησασα θεα (υποκειμενικη αποψη) του χωρου;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ενταξει,αυτο δεν συνεβαινε μονο στη Λεκκα.Σε πολλα ιδρυματα παιρνεις μαζι σου...πακετακι και ψαχνεις καλαθι.Εμεις λεμε ομως για ωραιες στιγμες και σκηνικα με την συγκεκριμενη,και για τις φοβερες παντα κατα την γνωμη μου υπηρεσιες της.Και ας περασε καμια διετια απο τοτε που αποχωρησε.Για ωραιες φασεις μαζι της που δεν ξεχνιουνται!

Γιατι δεν εχουν σκουπιδοτενεκεδες στα μπουρδελα να πεταξουν τις καποτες?

OP
OP
R

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Η κρυοκώλα Γιάννα ήταν το αστέρι του μαγαζιού.
Νταρντάνα , ψυχρή και σκύλα.
Σωστο!Το σκυλα ταιριαζε στην Γιαννα πιο πολυ.Απλα εγω ειχα φαει κολλημα με την κωλοτρυπιδα της αλλης.Καθε 5 επισκεψεις την κτυπαγα στις 4!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μονικα = θρυλος... γεννημενη να γαμιεται... ααχ να την ειχαμε πετυχει στα 25 της...

OP
OP
R

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
μονικα = θρυλος... γεννημενη να γαμιεται... ααχ να την ειχαμε πετυχει στα 25 της...
To θεμα ειναι ποσο θα ηταν οι πιο πολλοι απο εμας οταν αυτη θα ηταν 25.Μπορει μερικοι απο εμας να ηταν ακομα στο δημοτικο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom