Νέα

Monica Puig τενίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.broiledsports.com/2015/08/a-look-at-smokin-hot-tennis-star-monica.html]Εδώ μπορείτε να δείτε[/url] κάποιες φωτογραφίες της.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ, ΤΗ ΒΕΤ365 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΒΟΟΚ!
Δώστε μου ρε γαμημένοι sex :2funny: six ανατροπές να σας πάρω τα σώβρακα και μετά να πάω Πόρτο Ρίκο να πιάσω το κορίτσι για :zfuck:

Συνημμένα

• Ti exei to mpoutaki.jpg
    Ti exei to mpoutaki.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Το ποντάρουμε το γκομενάκι σήμερα κι ας πάω κουβά ΣΤΗ ΝΤΟΥΝΤΑ ΜΟΥ  :2funny: :2funny: θα κάτσει ο Γαύρος ο τελικός και θα ρεφάρω την υποθετική χασούρα!
Μου αρέσει που φοράει κίτρινο φουστανάκι :humpleg: μου θυμίζει το μακαρίτη το Χέντριξ που λέει για το άγριο πράγμα, and now a song for the girl with yellow underwear!

Συνημμένα

• Neraki!.png
    Neraki!.png
    229 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Tha vareso malakia LOL.png
    Tha vareso malakia LOL.png
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Ρε κριάρια :grin: το ματιάσατε το κορίτσι και δεν πάει καλά :S και εξαναγκάζομαι με βαρειά καρδιά να ποντάρω αντίθετα...
Κοιτάχτε το προσωπάκι τι στεναχωρημένο στο διάλειμμα, τρώει μπανάνες να στανιάρει (δεν την πρόλαβα που την άνοιγε και την έβαζε στο μάουθ)  :smitten:
Μετά από λίγο στο δεύτερο σετ το πάει για ανατροπή, υπάρχουν ελπίδες να το πάρει το παιχνίδι, είδομεν!
Έτσι γιατί θέλω να ποντάρω υπέρ της Κοκκόνας κι όχι για την άλλη τη σαύρα :vomit:

Υ.Γ. LOL τι πυρφόρος είμαι!  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• banana!.png
    banana!.png
    303,8 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Πάμε για ανατροπή, ζήτω οι μπανάνες! :rockon:
Έβγαλα κάτι ψιλά που πήρε το δεύτερο σετ και φυσικά το φχαριστήθηκα!
Σας αδειάζω τη γωνιά, προσωρινά βεβαίως - βεβαίως, έχουμε διάβασμα για το κρίσιμο σετ!
Καλά αυτός ο εικονολήπτης για πολύ καριόλης....
Δεν το πρόλαβα έκανε ζουμ κοντά της σε μια φάση να φανεί το κωλαράκι της (το έξυνε πάλι) και φοράει μαύρο σούμο :jerking:

Συνημμένα

• Pame gia anatropi!.png
    Pame gia anatropi!.png
    289,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Και την έκανες την ανατροπή Ζουζούνα μου, σε ταλαιπώρησε η σαύρα στο 5ο σετ, πέντε λεπτά ήταν 40-40 και αντβάντατζ, στο 7ο όμως την πήρες φαλάγγι!
Επιτέλους ανεβάζω και μια φωτό με το κωλαράκι!  :smitten:

Συνημμένα

• Kolaraki!.png
    Kolaraki!.png
    257,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom