Νέα

Monica (aaa-europemodels)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 840
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/monica-aaa-europemodels/]Monica (aaa-europemodels)[/url]

voltaire45  
09/11/06

Συναγωνιστές, αναφορά από χθεσινό ραντεβού με JΤF (Joint Task Force) www.bourdela.com/city-tours/girls/bea-aaa-europemodels/]Bea[/url] και Monica από aaa-europemodels. Αρχικά, πρέπει να αναφέρω, ότι ενώ είχα κλείσει από την προηγούμενη μέσω e-mail και το είχα κάνει confirm, όταν έφθασα στο ξενοδοχείο και χτύπησα την πόρτα του δωματίου δεν μου άνοιγαν από μέσα. Σε δεύτερη προσπάθεια η κοπέλα απάντησε ότι δεν είχα κλεισμένο ραντεβού. Φυσικά τα πήρα και αμέσως άρχισα να στέλνω e-mails τα οποία δεν απαντιόντουσαν. Τελικά και ενώ περίμενα καμιά ώρα έξω από το ξενοδοχείο στέλνοντας σαν μαλάκας e-mails από το Mio, η Ava εδέησε να απαντήσει ότι έγινε κάποιο λάθος στην κράτηση και μου ζήτησε συγνώμη. Μου πρόσφερε άμεση συνάντηση και έκπτωση 50 Ευρώ για κάθε κοπέλα. Επειδή είχα ακόμη ελεύθερο χρόνο δέχθηκα και τελικά το πακετάκι πήγε στα 200 + 200 για μία ώρα. Και ενώ ήμουνα έτοιμος να κράξω την Ava και το συγκεκριμένο γραφείο σε όλα τα forums, τώρα θα πρέπει να την συγχαρώ για την επαγγελματική της συμπεριφορά .
Επί της ουσίας τώρα, δύο συμπαθητικά έως όμορφα κορίτσια με την www.bourdela.com/city-tours/girls/bea-aaa-europemodels/]Bea[/url] περισσότερο αυθόρμητη και την Monica περισσότερο συγκρατημένη και σαφώς μεγαλύτερη σε ηλικία. Πολύ καλά Αγγλικά η M., σε επίπεδο συνεννόησης η B. Κανονικό φυσικό στήθος και οι δύο, με ρόγες που αντιδρούν περισσότερο η B. Στα προκαταρκτικά πολύ καλό το συνδυασμένο γλείψιμο με διαδρομές της γλώσσας κατά μήκος και συντονισμένη κατάληξη στο πουτσοκέφαλο. Πιθανόν το highlight της συνάντησης. Μεταξύ τους καλή χημεία με φιλιά στο στόμα (το κάνανε συχνά κατά την διάρκεια της συνάντησης), γλειψίματα στο στήθος και χαϊδέματα. Όχι, όμως κανένα παθιασμένο λεσβιακό με δυνατά χουφτώματα, διείσδυση με δάχτυλα και καμία δεν έγλυψε την άλλη. Ένα καλό professional lesbian show ανάμεσα σε GFs και όχι επιπέδου PS.
Δείπνησα στην ΧΑΝΘ με την Μ. να αντιδρά καλλίτερα, ιδιαίτερα όταν την φιλούσε η Β.
Εναλλαγή στάσεων και συμπλεγμάτων στο κανονικό sex με την Μ. να έχει την καλλίτερη συμμετοχή. Με την μία από πάνω, η άλλη προσέφερε χείρα βοηθείας. Η Μ. δεν έδωσε το πίσω πέρασμα γιατί λέει την έχω μεγάλη σε περιφέρεια (και δεν είμαι ο vasos, ακριβώς στο στατιστικό μέσο όρο). Για CIF, CIM ούτε κουβέντα.
Για να συνοψίσω μία καλή ώρα, τίποτε απογειωτικό, με υπηρεσίες 6/10 (λόγω μη τήρησης των διαφημισμένων), συμμετοχή 8/10, εμφάνιση 7/10 και λεσβιακό 8/10.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom