Νέα

Money Slavery - Χρηματοδότης Σκλάβος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Φετίχ BDSM [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm.html[/url]

Money Slavery - Χρηματοδότης Σκλάβος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/money-slavery.html[/url]

Ο Χρηματοδότης Σκλάβος και το εν λόγω φετίχ (  money slavery) , είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία Γυναικείας Κυριαρχίας που έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα και μάλιστα έχει δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες νήματα σε φόρα , μπλόγκ συζητήσεων σχετικά με τον σαδομαζοχισμό  σχετικά με το αν είναι ή όχι αποδεκτό ώς πρακτική .
Τι εννοώ ;
Ας εξηγήσω αναλυτικά λοιπόν , ό,τι γνωρίζω για το εν λόγω φετίχ .
Το concept έχει ώς εξής . Υπάρχει η Αφέντρα ή κάποια Κυριαρχική Γυναίκα που επιθυμεί να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο , όχι κατ΄ ανάγκη επαγγελματίας με την στενή έννοια του όρου ( αφέντρα με dungeon κλπ ) η οποία έχει έναν υποτακτικό άντρα απολύτως αφιερωμένο και υποταγμένο σε εκείνη .
Η υποταγή , δεν έχει να κάνει με σαρκική ή άλλου είδους επαφή . Πρόκειται για ένα καθαρά εγκεφαλικό τρόπο απόλυτης υποταγής σε μια Δυναμική Γυναίκα Αφέντρα όπου ο υποτακτικός της δίνει χρήματα , εκείνη τα παίρνει και τον εξευτελίζει με όποιο τρόπο μπορεί .
Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά απλό αλλά να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο δεν είναι , το αντίθετο μάλιστα , είναι πολύ πολύπλοκο και μάλιστα απαιτεί μεγάλη ικανότητα εκ μέρους της Αφέντρας .
Ο υποτακτικός που δίνει τα χρήματά του στην Αφέντρα με διάφορους τρόπους ( χέρι με χέρι , μέσω διαδικτύου ή επιταγών κλπ ) , εισπράττει απο εκείνην τεράστιο εξευτελισμό μου μπορεί να είναι μόνο λεκτικός (  verbal )  , σε περιπτώσεις που μιλάμε για υποταγή εξ΄ αποστάσεως ( e-mail training , web training ) ή ακόμα και έμπρακτος , ειδικά σε δημόσια μέρη όπου η Αφέντρα συναντιέται με τον υποτακτικό της και τον εξευτελίζει .
Παρόλο που πολλές επαγγελματίες αφέντρες , ειδικά στο εξωτερικό , προσφέρουν αυτή την υπηρεσία , πρέπει να γνωρίζετε ( και σας μεταφέρω γνώμες ξένων φίλων μου που ζούν σε άλλη χώρα ) , ότι οι πραγματικά επιτυχημένες Δυναμικές Κυρίες που έχουν χρηματοδότες σκλάβους , ΔΕΝ είναι επαγγελματίες .
Μιλάμε για γυναίκες ή νεαρές κοπέλες της διπλανής πορτας , πραγματικά κυριαρχικές , που την ικανότητα τους να υποβάλλουν έναν άντρα σε τόσο έντονη πνευματική υποταγή, δεν την έχει αντιληφθεί κανείς ούτε κάν απο το στενό φιλικό τους περιβάλλον .
Ο λόγος για τον οποίο ακόμα και μια επαγγελματίας μπορεί να αποτύχει να υποτάξει έναν υποτακτικό με αυτό το τρόπο είναι ένας και μόνος ένας .
Πρέπει να υπάρχει ικανότητα εκ μέρους της για ψυχολογική διείσδυση στο μυαλό , τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις ενός υποτακτικού και στην συνέχεια ένα υψηλού επιπέδου ταλέντο στον λεκτικό ( και όχι μόνο εξευτελισμό)
Μια περιήγηση στο διαδίκτυο θα δείτε απο διάσημες ιστοσελίδες όπως η Humiliatrix.com έως και ανεξάρτητες αφέντρες στο YOUTUBE , να προσφέρουν υπηρεσίες ( ή να προσπαθούν) διαδικτυακού εξευτελισμού επ΄ αμοιβή αλλά ελάχιστες μπορούν να δώσουν τόσο έντονο εξευτελισμό όσο μια πραγματική Αυταρχική Κυρία .
Οι τρόποι εξευτελισμού είναι πολλοί όπως έχω προαναφέρει . Ενδεικτικά , αναπαράγωντας την γνώση απο κάποιους ξένους φίλους μου στο χώρο του  BDSM σας λέω μερικά παραδείγματα :
- Ακραίος λεκτικός εξευτελισμός
- Διαταγές προς τον υποτακτικό να κάνει εξευτελιστικά πράγματα μπροστά σε μια web camera όπως η χρήση δονητή
- Κλείδωμα του υποτακτικού σε chastity device και αποστολή του κλειδιού στην αφέντρα η οποία μόνο εκείνη επιτρέπει την εκτόνωση του.
- Δημόσιος εξευτελισμός σε ραντεβού .
- Αποστολή βρώμικων χρησιμοποιημένων εσωρούχων της Αφέντρας με αντίτιμο .
Ο εξευτελισμός κλιμακώνεται πάντα την στιγμή της πληρωμής ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή του υποτακτικού με την αφέντρα . Ούτε καν για ποδολαγνεία .
Είναι πολύ σκληρή μορφή εξευτελισμού , πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι ξερή  εκμετάλλευση ενώ οι οπαδοί του φετίχ θεωρούν ότι είναι η επιτομή της έννοιας «Γυναικεία Κυριαρχία» .
Η απόφαση δική σας . 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εμενα παντως μαρεσουν πολυ οι ιστοριουλες σου :)
μπραβο που βαζεις κατι διαφορετικο στο φορουμ...(ετοιμασου να φας κραξιμο btw)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μη μασας
οσοι σε πειραζουν
εχουν δρομο μακρυ ακομα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Να ενσωματωθει με το τοπικ για τις Ελλεϊνιδες

Επισκέπτης
Καὶ βεβαίως - φυσικῷ τῷ λόγῳ - εἶναι ἡ διαστροφὴ μετὰ τῶν ὀλιγωτέρων ὀπαδῶν!  :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αυτη ειναι πολυ ανωμαλη διαστροφη. να πληρωνεις χωρις να γαμας? αλλα αν δεν ηταν ανωμαλη πως θα ηταν διαστροφη? οπως και να εχει εμενα δε μου αρεσει αυτη η διαστροφη

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτη η διαστροφη βγαινει μονο σε ζευγαρι αφεντρα - σκλαβος ή γινεται και το αντιστροφο? Αν ναι, που κανουμε αιτηση?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε tsouli κ το χαρατσι τη δεη στην ουσια money slavery ειναι :grin:..δε μου λες τον επαιζες οταν ανοιγες το λογαριασμο? :2funny: :2funny: :2funny:..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτη η διαστροφη βγαινει μονο σε ζευγαρι αφεντρα - σκλαβος ή γινεται και το αντιστροφο? Αν ναι, που κανουμε αιτηση?

προφανως και βγαινει και στο αντιστροφο :rolleyes: οτιδηποτε γινεται απο τη μια πλευρα γινεται και απο την αλλη και οτιδηποτε γινεται αναμεσα σε στρειτ γινεται και αναμεσα σε γκει

Miss

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
2
Πόντοι
1
παιδια οποιος ενδιαφερεται για κυριαρχικο κανω με μια φιλη μου και οι 2 ειμαστε πολυ εμφανησιμες να μου στειλε pm. καυτα κοριτσια με σεξυ δερματινα εσωρουχα και μποτες. Στη Θεσσαλονικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom