Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σε αυτες της χώρες με 80-100$ βγαζεις αδεια παραμονής! :2funny:Την κεντρικη Ευρώπη ξεχασε την!Εχει πεθανει εδω και 15 χρόνια,πιο πολυ θα γαμάς στην Ελλάδα παρα εκει.Στη Βαλτικη κατι παιζει αλλα το καλοκαιρι γεμιζει Ιταλους  :jerking:.Ασε που οι γκομενες εχουν μια δυτικη νοοτροπια θελουν σχεσεις....αν ειναι να πας για να εισαι με μια γυναικα δεν αξιζει!Και στο Αφγανιστάν να πας και να του πεις του Ταλιμπάν ειμαι Ταλομπάν και θελω να παντρευτω την κόρη σου θα στην δώσει και θα εχεις μια γυναικα να  :knockinb: :2funny:....ασε που στις Αραβικες χωρες μπορεις να εχεις μεχρι 4 γυναικες  :2funny:

Ισως στη Βαλτικη ειναι καταλληλα για να βρεις νυφη τοτε. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εισαι σπουδαιος!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε πλιροφορο οτι οι εκι πορνομεταναστεσ μετρανε πολι σαν ανδρεσ.
ινε ακροσ γοιτευτικοι με λιονταρισιο αναστιμα που κανι τισ απανταχου σλαβεσ να τουσ εροτευοντε παραφορα.
εγο τουσ γνορισα ολουσ και σε διαβεβεονο οτι γαμανε τα καλιτερα μουνια καθε μερα και διαφορετικο μουνακι.
ινε πολι εμπιροι οι πορνομεταναστεσ του χισιναου και μπορουν να σου διδαξουν τισ πτιχεσ του καμακιου
και να ξεσκιστισ στο γαμισι.

γιατι τοτε τους καραμουζιαζει ετσι ο δημητρακης?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι τοτε τους καραμουζιαζει ετσι ο δημητρακης?
Γιατι ειναι γελοίοι,ψεύτες,αφραγκοι και κακομοίρηδες  :2funny: δεν τους ειδες στις φωτογραφίες τι χάλια εχουνε? :2funny:

Ισως στη Βαλτικη ειναι καταλληλα για να βρεις νυφη τοτε. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εισαι σπουδαιος!
Αν μένεις στο Λονδίνο ναι.Πολλοι Ελληνες που μένουν Αγγλία εχουν μονιμη σχέση με γκομενες απο'κει.Μιλαω για ατομα που πανε πανεπηστημιο,δουλεια,σπιτι και αντε να βγουνε μια φορα το μηνα και δεν μπουρδελιάζουν.Νοικιαζουν ενα διαμερισμα μαζι με την κοπελα (αυτη συνηθως σπουδαζει ή δουλευει ή και τα δυο) και μένουν.
  Για να την πάρεις Ελλάδα δυσκολο.Οι χωρες αυτες ειναι στο Σένγκεν και γ'αυτες ειναι πανευκολο να πάνε κάπου.Οι Ρώσσοι αγαπάνε πολυ την Ελλάδα αυτοι της βαλτικης δεν θα το λεγα οτι τρεφουν τα ιδια καλα αισθήματα για μας.

gr020

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους 1 Θα παω Μολδαβια για δουλειες ,μεσα Γεναρη .Ξερει κανεις τι παιζει με call-girls ? Καμμια αλλη χρησιμη πληροφορια ? Ευχαριστω !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημερα σε ολους 1 Θα παω Μολδαβια για δουλειες ,μεσα Γεναρη .Ξερει κανεις τι παιζει με call-girls ? Καμμια αλλη χρησιμη πληροφορια ? Ευχαριστω !
Η αληθεια ειναι εδώ   (το σά'ι'τ αυτό μεταφράζεται,δυστηχως δεν ξερω πως?) .Με λιγα λόγια απο τα 30 τηλεφωνα τα 2-3 απαντάνε και σου στέλνουν κατι χωριάτες  :rockon:.Το μονο μέρος για να παρεις γκόμενα να  :knockinb: ειναι το Ντεζαβού ζητανε 100 Ευρω την ωρα,αλλα παζαρευονται στα 50.
 Για τους Ελληνες εκει ειναι ή για γέλια ή για κλάμματα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι εδώ   (το σά'ι'τ αυτό μεταφράζεται,δυστηχως δεν ξερω πως?) .Με λιγα λόγια απο τα 30 τηλεφωνα τα 2-3 απαντάνε και σου στέλνουν κατι χωριάτες  :rockon:.Το μονο μέρος για να παρεις γκόμενα να  :knockinb: ειναι το Ντεζαβού ζητανε 100 Ευρω την ωρα,αλλα παζαρευονται στα 50.
 Για τους Ελληνες εκει ειναι ή για γέλια ή για κλάμματα  :2funny:

Πληροφορίες από τον άνθρωπο που τριγυρνούσε στα πάρκα και στα καφενεία της Μολδαβίας σαν τον ηλίθιο.

Αν θέλεις να μάθεις κάτι σοβαρό μπορείς όταν ανέβεις Μολδαβία να πλησιάσεις τα άτομα που ζουν εκεί, τους έλληνες που βρίσκονται εκεί. Υπάρχουν κάποια διαμαντάκια με το ανάλογο τίμημα αλλά δεν θα τα βρεις εδώ μέσα και σίγουρα κανείς δεν χαρίζει τέτοιες πληροφορίες χωρίς να σε συμπαθήσει σαν άνθρωπό και να κρίνει πως δεν θα τα κάνεις μαντάρα, καθώς μιλάμε για απλά κορίτσια που το κάνουν ως συμπλήρωμα και όχι για επαγγελματίες.
Όσο για τον ειδικό, το Παιδοβούβαλο29, ρώτα τον τι έκανε ένα μήνα εκεί. Στο τέλος κατέληξε με γιαγιά πόρνη σε sallon στην Οδησσό όπου την παρακαλούσε να βγούν για ποτό και αυτή τον έκλασε. Από την πολύ αγαμία σάλταρε και όταν έφυγε έβριζε τους πάντες, ακόμη και ανθρώπους που ποτέ δεν γνώρισε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

φιλε κανε μια Βολτα απο Ελ Γκρεκο και Ωπα γνωρισε  τους Ελληνες εκει και κανε παιχνιδι χωρις να χαλασεις τις σχεσεις τους,
Ακου τον Ντερτι κατι ξερει ειχε προσωπικη εμπειρια μαζι μου στα τελη Οκτωβρη αν  δεν θελεις τοτε το  κλαμπ ντεζαβου ειναι μονοδρομος εχει αρκετες  αλλα ειναι και θεμα τυχης εκει ποτε εχει καλα κοματια και ποτε χαλια μαυρα  (δεν ειναι μονιμες ουτε επαγγελματιες οι γκομενες εκει).
Ζητουν 100 ευρω την ωρα αλα με καλη διαπραγματευση μπορεις να την κρατησης εως το πρωι με τα 100 ευρω.

Αν τυχον μιλας Ρωσσικα ή Ρουμανικα τοτε κανε καμακι στο εστιατωριο ή καφε αξιζει τον κοπο με λιγο ανετο στυλ και καλη εμφανηση προσφερετε καλη παρεα και αποτελεσμα ιδανικο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι αυτον εδω δεν τον γνωρισα γιατι ηταν συνεχεια στην κουζίνα  :2funny: ειχα παει να την στεισω απ'εξω απο το Μύκονος για να τον φωτογραφίσω  :2funny:αλλα δεν πρεπει να εψυνε εκεινη την ωρα και δεν εβγαινε απο την κουζίνα και βαριόμουν να κάθομαι να περιμένω.
  Εγω οτι εχω πει γ'αυτους ειναι αληθεια....ειπα για τον Γιάννη του ΟΠΑ που χρεωκόπισε και εφυγε νυχτα χρωστώντας σε πανω απο 10 άτομα (Ελληνες,Τουρκους και Μολδαβούς)ακόμα και σε τράπεζες  :2funny: ειπα και για τα χάλια των υπόλοιπων εκει Ελλήνων  :2funny:
  Να για το φίλο μας βαζω της φωτογραφίες γιατι μια εικονα οσο 1000 λεξεις.Ο γυαλάκιας διπλα σ'αυτον που ειναι σα γουρουνι μου εχουν πει οτι ειναι ο Dirty  :2funny:

Σταματα ρε μαλακα με τις φωτογραφιες ασχετων ανθρωπων που ποσταρεις εδω .
μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τα ιδια και τα ιδια , με μια σου επισκεψη αποκτησες αποψη
για Μολδαβια τελειως λανθασμενη.

Υγ. Δεν ειναι αυτος ο Ντερτι οποιος σου το ειπε σε δουλεψε  ...καμια σχεση ...αυτος ειναι χαλια μαυρα... μην ποσταρης φοτο ασχετων ανθρωπων με το αντικειμενο μας εδω .. δεν ειναι σωστο - πως πρεπει να σου το πουμε για να το καταλαβεις ;;;;

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλως τον πορνολολιτοκυνηγο :2funny: τυπε εση τι ζορι τραβας? δεν μας λες κανα επεισοδιο απο τα πορνοκατορθωματα σου :helpplea: :helpplea: φετος ουτε αγιοβασιλιτσες μας εβαλες ουτε τιπποτα :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σταματα ρε μαλακα με τις φωτογραφιες ασχετων ανθρωπων που ποσταρεις εδω .
μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τα ιδια και τα ιδια , με μια σου επισκεψη αποκτησες αποψη
για Μολδαβια τελειως λανθασμενη.

Υγ. Δεν ειναι αυτος ο Ντερτι οποιος σου το ειπε σε δουλεψε  ...καμια σχεση ...αυτος ειναι χαλια μαυρα... μην ποσταρης φοτο ασχετων ανθρωπων με το αντικειμενο μας εδω .. δεν ειναι σωστο - πως πρεπει να σου το πουμε για να το καταλαβεις ;;;;
Εγω δεν πηγα για 2-3 μέρες αλλα για 25 μέρες και ξερω και τη γλώσσα και μιλησα και με πολλους ανθρώπους.
  Εγω μιλαω με αποδείξεις,ο Αραπάς εχει μια φωτογραφια με τον Παναγιωταρο στην κυρια φωτογραφία του στο Facebook....οσο για τον άλλο φένεται τι κακομοίρης ειναι για να πάει στη Μολδαβία να ψηνει σουβλάκια  :2funny:ο γυαλάκιας ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Dirty  :2funny: γ'αυτο και σκάσατε και φωναζετε  :2funny:.
 Αυτο που δεν μου ειπανε ποιός ηταν ο κακομοίρης που εδωσε 50 Ευρώ για να  :knockinb: την 35χρονη με τα 2 παιδια που έφερες απο την ΠΜΡ και την πηρε και την  :knockinb: για 50 Ευρώ  :headbang:.Γραψε σε παρακαλώ ποιός απο τους κακομοίρηδες ηταν αυτός? :2funny:
  Οσο για τους τρακαδόρους αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να προσέξει κάποιος  :2funny:
  Ξεχασες να του πεις να παει στο ΟΠΑ για να γελάσει με τα ζώα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλως τον πορνολολιτοκυνηγο :2funny: τυπε εση τι ζορι τραβας? δεν μας λες κανα επεισοδιο απο τα πορνοκατορθωματα σου :helpplea: :helpplea: φετος ουτε αγιοβασιλιτσες μας εβαλες ουτε τιπποτα :grin: :grin: :grin:

Βαριεμε ........δεν αξιζει να γραφεις τιποτα...
αντι να πληροφορουμε για το ενδειαφερον του  :knockinb: :fuck2: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
ασχολουμαστε με παπαριες οποτε οποιος μπορει και διαθετει cash flow περνα καλα.

αλοιως ας διαβαζουν κμαν να κανουν ονειρα θερινης νυχτος.......

Εσυ εμαθα οτι αποκτησες νεο  LOOK σε ειδα φωτο με κοινο γνωστο ) λιγο ομως θελει περισοτερο υλικο η προσθηκη.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μάγκες θα ανέβω Μολδαβία κάπου Μάρτη με Απρίλιο και το μωρό που βρήκα γουστάρει να παντρευτούμε. Μπορεί και να το κάνω κρυφά από όλους γιατί είμαι τρελός και μου αρέσει το απρόβλεπτο. Αυτή παλιά ήταν Ελλάδα και θέλει να ξανάρθει μόνιμα. Τι λέτε? Θα μπλέξω?  :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες θα ανέβω Μολδαβία κάπου Μάρτη με Απρίλιο και το μωρό που βρήκα γουστάρει να παντρευτούμε. Μπορεί και να το κάνω κρυφά από όλους γιατί είμαι τρελός και μου αρέσει το απρόβλεπτο. Αυτή παλιά ήταν Ελλάδα και θέλει να ξανάρθει μόνιμα. Τι λέτε? Θα μπλέξω?  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσενα να σου απαντηση ο Δημητρακης τα θελει ο κολος σου......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσκασε γιατι αυτος ειναι ενας απ'αυτους  :2funny: αυτα τα ζωα ειναι οι φιλοι του  :2funny:.
 Τι ρωτας αφου τα ξέρεις καλητερα απο μενα τα κατορθωματα του  :2funny:....που ηταν αγαμητος και πηρε τον Αλέκο και πηγαν στην ΠΜΡ που σπάγανε τα ποτηρια στην πιστα στο κλαμπ στο Μπεντέρι,που βρηκε μια 35χρονη με 2 παιδια που δεν ειχε να παρει γάλα στα παιδιά της  :2funny:κι ενω την ειχε στο El Greco και εκανε το μάγκα στους κακομοιρηδες οτι και καλα εχει γκόμενα αυτη πηγε με εναν αλλον Ελληνα την αλλη μερα που της εδωσε 50 Ευρώ  :2funny: το έμαθε και ειχε τσαντιστεί  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Σχετικα με αυτο που λες οτι πηδάνε τον Παναγιώταρο και ειπε οτι υπαρχει και βίντεο μπορει και να ειναι και αληθεια  :think: (δυστηχως δεν εχω αποδειξεις αν ειχα δεν θα λυπόμουν κανεναν).
  Σκάσανε γιατι ειναι κολλητοί με τους Αραπάδες  :2funny: ειναι τελείως κάφροι  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσενα να σου απαντηση ο Δημητρακης τα θελει ο κολος σου......

Θα σου πω την ιστορία με τον Κύπριο....που βρηκε μια γκόμενα απο το Μπεντέρι.....της πηρε σπιτι και ενα τζιπ αυτη ειχε ενα (ξάδερφο) που τελικα αποδηχτηκε γκόμενος  :2funny: τελικά του Κύπριου του πηρε το σπιτι,το αμαξι....μένει με το γκόμενο και ο γκόμενος οδηγει το τζιπ  :2funny:Μια φορα ο Κυπριος τον ειδε να οδηγει το τζιπ που της ειχε πάρει και εβριζε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....αν θες να παθεις οτι και ο Κύπριος εμπρός  :).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω δεν πηγα για 2-3 μέρες αλλα για 25 μέρες και ξερω και τη γλώσσα και μιλησα και με πολλους ανθρώπους.
  Εγω μιλαω με αποδείξεις,ο Αραπάς εχει μια φωτογραφια με τον Παναγιωταρο στην κυρια φωτογραφία του στο Facebook....οσο για τον άλλο φένεται τι κακομοίρης ειναι για να πάει στη Μολδαβία να ψηνει σουβλάκια  :2funny:ο γυαλάκιας ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Dirty  :2funny: γ'αυτο και σκάσατε και φωναζετε  :2funny:.
 Αυτο που δεν μου ειπανε ποιός ηταν ο κακομοίρης που εδωσε 50 Ευρώ για να  :knockinb: την 35χρονη με τα 2 παιδια που έφερες απο την ΠΜΡ και την πηρε και την  :knockinb: για 50 Ευρώ  :headbang:.Γραψε σε παρακαλώ ποιός απο τους κακομοίρηδες ηταν αυτός? :2funny:
  Οσο για τους τρακαδόρους αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να προσέξει κάποιος  :2funny:
  Ξεχασες να του πεις να παει στο ΟΠΑ για να γελάσει με τα ζώα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιμενω οτι δεν εινα σωστο να ποσταρεις φοτογραφιες ασχετων ανθρωπων με το δικο μας ενδειαφερον.

Δεν ειναι ο Ντερτι αυτος σε δουλεψανε  αν ηταν αυτος θα σου το ελεγα  αλα δεν ενδειαφερει κανεναν  κολας σε μαλακιες εχεις εμονες με παπαριες.

Οσον αφορα την διαμονη σου εκει πρεπει να καταλαβεις οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες εμπειριες και διαθεσεις......... εσυ εισαι φτωχος τσιγγουνης και τρακαδορος (κατα δηλωσεις αυτων που σε γνωρισαν δεν εχω προσωπικη αποψη).

Ειναι λογικο λοιπον  να εχεις διαφοπρετικες εμπειριες απο καποιον που παει εκει για λιγες μερρες και διαθετει χρηματα να περαση καλα.

Η Γκομενα ΠΜΠ ειναι φιλη και την εφερα για νοσοκομα ειμουν με ψυξη και ειθελα στοργη με προδερμ , δεν ξερω με ποιον πηγε αλα δεν με αφορα τι εκανε ή τι κανει εγω δεν εχω σχεσεις με καμια εκει...ολες λαμβανουν αναλογο τιμημα των υπηρεσιων που μου προσφερουν  ... δεν εχω κοληματα εγω. ειμαι ομαδικος τυπος οσοι συναστραφηκαν μαζι μου ξερουν....

Τους τυπους στις φοτο δεν τους ξερω καν παρα τις πολαπλες μου επισκεψεις εκει  απλα μην ασχολησε με ασχετους εισαι λαθος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημητρη μη βαζεις φωτογραφιες γιατι ειμαι Μοντεράτορ και θα σε Μπανάρω

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
 Θα σου πω την ιστορία με τον Κύπριο....που βρηκε μια γκόμενα απο το Μπεντέρι.....της πηρε σπιτι και ενα τζιπ αυτη ειχε ενα (ξάδερφο) που τελικα αποδηχτηκε γκόμενος  :2funny: τελικά του Κύπριου του πηρε το σπιτι,το αμαξι....μένει με το γκόμενο και ο γκόμενος οδηγει το τζιπ  :2funny:Μια φορα ο Κυπριος τον ειδε να οδηγει το τζιπ που της ειχε πάρει και εβριζε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....αν θες να παθεις οτι και ο Κύπριος εμπρός  :).
Ναι δεν λέω γίνονται τέτοια, αλλά εγώ ένα αμαξάκι έχω και έναν βασικό μισθό. Μέχρι στιγμής δεν ρώτησε ούτε πόσα βγάζω, ούτε ζήτησε λεφτά ποτέ. Για επίσκεψη τουλάχιστον καμιά βδομάδα λέει ή παίζει να γυρίσω με τα πόδια Αθήνα? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom