Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Βλαξ και επικίνδυνος: Άκυρο το main event του UFC 200!
πού ανεβαίνουν λινκ με λάιβ στρίμινγκ για τους αγώνες και τι ώρα ελλάδος παίζουν?
Καναμε μια ασκηση σημερα που τριβουμε τα καλαμια μας με ενα παλουκι για να δυναμωσουν. Ολοι εκαναν ααααααα ποναγαν. Μου τριβει κι εμενα το παλουκι ο προπονητης, δεν καταλαβα τιποτα, μονο ακουγοταν χρου χρου χρου οπως ανεβοκατεβαινε το παλουκι. Κοιταζαν ολοι απορημενοι. Ψηλαφει το κοκαλο, μου λεει η κνημη σου ειναι σαν πριονι! Των περισσοτερων ανθρωπων ειναι λεια.
Τον επαιξε με καθαρο καρατε ο Ιρλανδος και κερδισε.
Αν και τον αντιπαθω τον καγκουρα, τον καθαρισε με τα λοου. Ετσι την πατανε οι πυγμαχοι συνηθως. Μου αρεσει που λενε οτι οσοι δεν ειναι μποξερ, δεν εχουν σαγονι. Τα ποδια τους που ειναι κουτσοι και τα εχουν για ομορφια, δεν τα βλεπουν. Δυο τρεις καλες στο εσωτερικο του μηρου και παει το "footwork"!
δεν με εντυπωσίασε ο κονορας, περιμενα περισσοτεραΑν και τον αντιπαθω τον καγκουρα, τον καθαρισε με τα λοου. Ετσι την πατανε οι πυγμαχοι συνηθως. Μου αρεσει που λενε οτι οσοι δεν ειναι μποξερ, δεν εχουν σαγονι. Τα ποδια τους που ειναι κουτσοι και τα εχουν για ομορφια, δεν τα βλεπουν. Δυο τρεις καλες στο εσωτερικο του μηρου και παει το "footwork"!
τις εφαγε ο cm punk χτες
Αρκετοί υπάρχουν.αναλογα βεβαια το μεγεθος του χωρου σου.γιατι σκοπος ειναι να ειναι λειτουργικο το ολο θεμα.Υπαρχει καποιος σακος που μπορω να τοποθετησω σε υπνοδωματιο;
Σχεδον ολα τα μεγεθη σακου κρεμαστου μπορουν να στηριχθουν σε βαση τοιχου και οχι απ το ταβανι οποτε θα σε βολεψει.βεβαια το μειονεκτημα ειναι οτι οπως καταλαβαινεις,θα υπαρχει μια πλευρα του σακου που δε θα χτυπας ποτε.Ε ναι δε μπορω να τον εχω μεσα στη μεση. Κατι που να μπορω να βαλω σε μια ακρη.