alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Κριμα. Την δικη του ψηφο την ηθελα οπωσδηποτε.μη σφαχτούμε τώρα....
για μένα έβγαλε και ανακοίνωση.![]()
Κριμα. Την δικη του ψηφο την ηθελα οπωσδηποτε.μη σφαχτούμε τώρα....
ειναι και η σεληνη ρε τυπε αλλα δεν το λεμε πολυ...... ;)Ωραιος, αλλά 51η πολιτεία θα γίνουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ θα στηρίξω αλεξ φέτοςκλασσικος δεξιος..... :- μονο προεκλογικα μιλα με τους ψηφοφορους ......
ΠαΠια δαγκωτο ψηφιζει ολη η νωντοοικογενεια ρε πιρφοροχασοδικηο μαλακας της καρδιας μας
![]()
πρωινός πρωινός βλέπω βάτραχε
Α, εσυ ειδικα το θεωρω μεγαλη μου τιμη να με ψηφισεις οπωσδηποτε.
μη σφαχτούμε τώρα....
Κριμα. Την δικη του ψηφο την ηθελα οπωσδηποτε.
τυπε ο θεσμος θελει ανανεωση για να μην πεθανει.....φετος εσυ του χρονου εγω κλπ.....Οτι και να λετε, ο ενας και μοναδικος mr μαλακας bourdela.com ηταν ειναι και θα συνεχιζει να ειναι ο μπολντης!!! Ολα τ αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση
![]()
![]()
![]()
Υποτιμας αφελώς την ευρύτατη αντιπαθεια που υπαρχει για μενα.
αστα αυτα....ξερω οτι διαβαζεις αλεξ71...... ;)Τύπε σοβαρά τώρα......ποιος είσαι εσύ...........που γράφεις....κάνε μια μικρή παρουσίαση.....του εαυτού σου! alex71ακούωδιαβάζω......και δεν ξέρω τι παίζει.....![]()
η μοναξιά δε λιωνει είναι πέτρινητυπε ο θεσμος θελει ανανεωση για να μην πεθανει.....φετος εσυ του χρονου εγω κλπ.....
επειτα εχουμε και τα κερδη απο την διοργανωση,αφισες,πανω,μπλουζακια,φειγ βολαν.....![]()
κιτρινα αδιαβροχα κιτρινοι δρομοι και συ δεν εισαι εδω......μεσα στο μεταξι ψαχνω να σε βρωη μοναξιά δε λιωνει είναι πέτρινη![]()
![]()
Πόσο θα ξεφτιλιστεις ακόμα ρε χοιροβοσκε![]()
![]()
![]()
Σοβαρά μιλάω ρε.........γράψτε 2 λογάκια......αστα αυτα....ξερω οτι διαβαζεις αλεξ71...... ;)
στην τουαλέτα ήμουν έχεζακιτρινα αδιαβροχα κιτρινοι δρομοι και συ δεν εισαι εδω......μεσα στο μεταξι ψαχνω να σε βρω![]()
μονο εκει δεν εψαξαστην τουαλέτα ήμουν έχεζα
ένα ύπουλο κουναβάκι είναι τύπε που τρέχει μονίμως πίσω από οτιδήποτε έχει μουνί ;)Σοβαρά μιλάω ρε.........γράψτε 2 λογάκια......![]()
ποιο είναι το ινδαλμα σουαντε να αρχισει ο ημιτελικος να ψηφισω το ινδαλμα μου![]()