οχι τυπε, καταθεσεις ψυχης εκανα οταν με εκνευριζε η πουσταρα κλωνος, βαλτος των μοντ νικ07, που παρακαλαγε σταν πουτανα στα πμ να ξαναμπω στο σαιτ, και οτι δεν θα με ξαναβριζε και να δες τωρα, βριζει συνεχεια ,και τα ιδια ξανα..
τελοσπαντων, θα τον ξεβρακωσω και αυτον μολις τελειωσει το πανηγυρι,ας προσεχει που γραφει πμ, τα εχει μαθει ολο το σαιτ..
Νικ07, τσο και λο μωρη πουτανα, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ..ξεχασε τον τον παλιο σταμ_90 στα αρχιδια μου τα γραφω οσα γραφεις, τρολαρισμα θα τρως μονο, κανε την κοτα τωρα να μην δει ο κοσμος τα πμ σου ;)
Αυτό είναι το μοναδικό ποστ το οποίο διάβασα και θα σχολιάσω απόψε γιατί είμαι κουρασμένος και τέτοιο "παλικάρι" σαν τον Σταμ πρέπει καποιος να είναι πολύ ξεκούραστος για να του απαντήσει όπως του πρέπει...
Αυτό που έκανα τόσο δημόσια όσο και κατ' ιδίαν ήταν πρόταση ανακωχής την οποία και ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ βρωμερέ ψεύτη! Υπάρχουν τα ποστ όπου εξηγώ τους όρους της ανακοχής, καθώς και ποστ όπου σου γράφω επί λέξη ότι αφού απέρριψες την ανακωχή ετοιμάσου για να υποστείς την τιμωρία του Θεού Νώντα.
Πραγματικά και αληθινά Σταμούλη είσαι άνανδρος και όσα υποκοριστικά σου έχουν προσάψει στην πορεία σου στο σάιτ (κοτοπουλάκης, διπρόσωπος, ύπουλο κουναβάκι) τα κέρδισες με τη αξία σου!
Δεν εκπλήσσομαι λοιπόν που ομολογείς ΠΕΡΗΦΑΝΑ ότι διαρρέεις και κουτσομπολεύεις (ποιός ξέρει με ποιούς), σαν γνήσια κατίνα, το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων που σου στέλνουν οι χρήστες.
Στη γυναικουλίστικη απειλή σου, απαντώ: Έχεις την άδεια μου να δημοσιεύσεις ολα τα πμ που έλαβες εκ μέρους μου! Μάλιστα αφού αποδείχτηκες τέτοιος άνθρωπος, σε προκαλώ να τα δημοσιεύσεις για να δουν όλοι ότι λες, ως συνήθως, μαλακίες. Εγώ, απο τη μεριά μου, πιστός στο φύλο των γεννητικών οργάνων που βρίσκονται ανάμεσα στα ποδιά μου, δεν πρόκειται να δημοσιεύσω κανένα από τα δικά σου. Και ας αποδεικνύουν ότι είσαι άτομο που μπορεί να γλείφει το χέρι του εχθρού του και να δαγκώνει το χέρι του φίλου του...
Όσο για τις ύβρεις που μου αφιερώνεις στο τέλος, τις αφήνω αναπάντητες, για να καμαρώσουν όλοι το ποιόν του χαρακτήρα σου. Του αληθινού χαρακτήρα σου.