Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν μπορουσα να κρατηθω για αλλη μια φορα να μην βγαλω μια τετοια ψηφοφορια.. εχω μιλησει σε καποιον κρυφομοντ  :birdman:

οποτε εχει ελπιδες να κρατησει 20 γαμημενες μερες που θελω και μετα καντε οτι θελετε  :birdman:

Η λιστα συμπληρωθηκε υστερα απο πολυ δουλεια  :birdman:

εαν εγω βγω ημιτελικα θα εμφανιστω στην πιατσα  :grin:

εχετε 8 διαθεσιμες ψηφους να βγαλετε το αχτι σας και το κομπλεξ σας για οποιο μελος σας την σπαει,εχετε εμπαθεια,σας εχει προσβαλει..η εχετε αντιθετη αποψη με αυτα που λεει και η αποψη σας ειναι πως λεει καθαρα μαλακιες..

υγ το θρεντ αυτο ειναι χιουμοριστικο και σαφως καλυτερο απο τα τραβελοθρεντ και τα λιλοθρεντ που εχει γεμησει το σαιτ..

υγ2 το θρεντ αυτο ειναι ακρως χιουμοριστικο και δεν υπαρχει προθεση προσβολης κανενος διοτη εχουμε να κανουμε με εικονικο κοσμο, αντιθετα μερικοι επανω ειναι συμπαθεια μου οπως lustforlife,memosan,ποδολαγνος,κοσνικ26 κλπ απλα η λιστα επρεπε να συμπληρωθει.. ο χρονος πιεζει και πρεπει να βγει ο νικητης πριν την πρωτοχρονια ..  :grin:

καλη ψηφο, και καλη διασκεδαση  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  ΕΓώ πάντως σήμερα γάμησα....

Για σήμερα τουλάχιστον δεν είμαι μαλάκας.... Και ούτε για τις επόμενες 4 -5 μέρες νομίζω που θα κάνει να μου ξανασηκωθεί...

:cheesy:

Τι τιμή για μένα να ανακυρηχθώ ο αρχοντομαλάκας του ΜΠΟΥ.....  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
  ΕΓώ πάντως σήμερα γάμησα....

Για σήμερα τουλάχιστον δεν είμαι μαλάκας.... Και ούτε για τις επόμενες 4 -5 μέρες νομίζω που θα κάνει να μου ξανασηκωθεί...

Τι τιμή για μένα να ανακυρηχθώ ο αρχοντομαλάκας του ΜΠΟΥ.....  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: <----------------------------
:police:

Επισκέπτης
Επειδή βάλατε κι εμένα
και με ψηφίζουν όλα τα αναρχοκουμμούνια και αναρχοκουμμουνίστριες,
έτσι και με βγάλετε

σας χαιρετώ από το φόρουμ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
περιεργο...απουσιαζει το νικ μου απο την λιστα...
χμμμ... :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
όχι ρε δεν παίζει να ν αυτός  :S

Εγώ γτ βρωμόμουνο ρε μνί  :think:

Η VILMA δεν είναι βρωμόμουνο.

Διαφωνώ γιατί ξέρω υπεύθυνα πως πλένει το μουνί της. Το ξέρω σίγουρα και μπορώ να το αποδείξω.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ο χαστουρας λειπει  :sunglasses:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Δεν μπορουσα να κρατηθω για αλλη μια φορα να μην βγαλω μια τετοια ψηφοφορια.. εχω μιλησει σε καποιον κρυφομοντ  :birdman:

οποτε εχει ελπιδες να κρατησει 20 γαμημενες μερες που θελω και μετα καντε οτι θελετε  :birdman:

Η λιστα συμπληρωθηκε υστερα απο πολυ δουλεια  :birdman:

εαν εγω βγω ημιτελικα θα εμφανιστω στην πιατσα  :grin:

εχετε 8 διαθεσιμες ψηφους να βγαλετε το αχτι σας και το κομπλεξ σας για οποιο μελος σας την σπαει,εχετε εμπαθεια,σας εχει προσβαλει..η εχετε αντιθετη αποψη με αυτα που λεει και η αποψη σας ειναι πως λεει καθαρα μαλακιες..

υγ το θρεντ αυτο ειναι χιουμοριστικο και σαφως καλυτερο απο τα τραβελοθρεντ και τα λιλοθρεντ που εχει γεμησει το σαιτ..

υγ2 το θρεντ αυτο ειναι ακρως χιουμοριστικο και δεν υπαρχει προθεση προσβολης κανενος διοτη εχουμε να κανουμε με εικονικο κοσμο, αντιθετα μερικοι επανω ειναι συμπαθεια μου οπως lustforlife,memosan,ποδολαγνος,κοσνικ26 κλπ απλα η λιστα επρεπε να συμπληρωθει.. ο χρονος πιεζει και πρεπει να βγει ο νικητης πριν την πρωτοχρονια ..  :grin:

καλη ψηφο, και καλη διασκεδαση  :)

εσυ εισαι τοσο μαλακας που σε διαγωνισμο μαλακιας θα βγεις δευτερος :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom