Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
[size=15pt]1.[/size]κοιτα που τρεχουν να γλυφουν ολοι ενα ζωο που νομιζει οτι βρηκε την ευκολη λυση στην ζωη της να κανει λεφτα
μεγαλυτερο σεβασμο εχω για μια ιεροδουλη παρα γι αυτην και του ειδους της
καλα κανουν και την βριζουνε

[size=15pt]2.[/size]οι αλλοι δλδ που περνανε χρονια στα βιβλια η στο μεροκαματο μαλακες ειναι?

[size=15pt]1.[/size]Αν μπορεις καντο κι εσυ! Την ευκολη λυση δεν ζητατε ολοι σας?  ;)
Πως θα βγαλουμε χρημα ευκολα και γρηγορα?  ;)

[size=15pt]2.[/size]Ναι!  :grin:
Περαστικα σου!  :birdman:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
οι αλλοι δλδ που περνανε χρονια στα βιβλια η στο μεροκαματο μαλακες ειναι?

Όχι δεν είναι μαλάκες.Απλώς δεν είναι νέες όμορφες γυναίκες (ή σαν τον Μπραντ Πιτ) για να τα κονομάνε.Αλλά αυτή η ιστορία έχει ημερομηνία λήξεως.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα που τρεχουν να γλυφουν ολοι ενα ζωο που νομιζει οτι βρηκε την ευκολη λυση στην ζωη της να κανει λεφτα
μεγαλυτερο σεβασμο εχω για μια ιεροδουλη παρα γι αυτην και του ειδους της
καλα κανουν και την βριζουνε
οι αλλοι δλδ που περνανε χρονια στα βιβλια η στο μεροκαματο μαλακες ειναι?
ρε παικτη εσυ που περασες τα χρονια σου στα βιβλια η στο μεροκαματο?

Επισκέπτης
Όχι δεν είναι μαλάκες.Απλώς δεν είναι νέες όμορφες γυναίκες (ή σαν τον Μπραντ Πιτ) για να τα κονομάνε.Αλλά αυτή η ιστορία έχει ημερομηνία λήξεως.

Πάντως η συγκεκριμένη είναι μόνο νέα..όχι όμορφη...xa xa xa...άσε που είναι 1 & μίλκο...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλά,το τι είναι όμορφο και τι όχι είναι υποκειμενικό.Άλλοι τη βρίσκουν όμορφη άλλοι όχι.Εγώ σχολίασα γενικά και όχι για τη συγκεκριμένη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πάντως η συγκεκριμένη είναι μόνο νέα..όχι όμορφη...xa xa xa...άσε που είναι 1 & μίλκο...

νομιζω εχει πει ειναι 1.72
αν κ κ εγω για πιο κονδη την κανω (σορρυ γκερλ)

βρε κακοι ανθρωποι το κοριτσι σπουδαζει? ειναι καθηγητρια αγγλικων? κατι τετοιο...... αμεσως να πειτε οτι δεν μελεταει κ δεν δουλευει *P

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειπα να μην σχολιασω τιποτα αλλο γιατι ομολογουμενως σασ εχω κουρασει αλλα οχι και κοντη. ειμαι 1.72 και δν λεω ψεμματα πανω σ'αυτο  :rockon:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

δεν σε παρεξηγω μονο απο φωτο μ'εχεις δει. αλλα δεν θεωρω πως το 1.72 ειναι και κανενα απιστευτο νουμερο  :P οι δυο κολλητες μου ειναι η μια 1.75 και η άλλη 1.80  και γενικα ως μοντελο θεωρουμαι "κοντη", γιατι για πασαρελα πρεπει να σαι κανονικα απο 1.75 και πανω, ασχετο αν ψιλοκλεβουν και περνουν και τισ 70αρες  :P
αλλα σαν γυναικα δν θεωρουμαι με τιποτα 1 κι ενα μιλκο  :P
πείτε με ασχημη, χοντρη, μπαζολα, πατσολα, ολα αυτα ειναι στη κριση του καθενός αλλα το ύψος πάει με τη μεζούρα  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αστους ρε γατο γυναικα!!!!
ετσι κανουν...
στο φορουμ σε κραζουν και στα πμ χαλβαδιαζουν.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :birdman:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κατγουμαν πρωτη εισαι ακομα....?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
[size=15pt]1.[/size]Αν μπορεις καντο κι εσυ! Την ευκολη λυση δεν ζητατε ολοι σας?  ;)
Πως θα βγαλουμε χρημα ευκολα και γρηγορα?  ;)

[size=15pt]2.[/size]Ναι!  :grin:
Περαστικα σου!  :birdman:

κλασσικος εξυπνακιδισμος ελληνα που θα πηδηξει τον γειτονα και διπλανο του για να βγαλει περισσοτερα χρηματα κοκ

Επισκέπτης
ειπα να μην σχολιασω τιποτα αλλο γιατι ομολογουμενως σασ εχω κουρασει αλλα οχι και κοντη. ειμαι 1.72 και δν λεω ψεμματα πανω σ'αυτο  :rockon:

πάσο..πάντως στις φωτογραφίες πάνω απο 1.60 δεν φαίνεσαι...κακές φωτογραφίες λοιπόν !!!

έτσιιι...εσύ με το μακλεινάκο θα συμφωνήσεις...xa xa xa !!!!!

Επισκέπτης
αστους ρε γατο γυναικα!!!!
ετσι κανουν...
στο φορουμ σε κραζουν και στα πμ χαλβαδιαζουν.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :birdman:

εγώ πάντως δεν είμαι απ'τους χαλβαδιάρηδες...για κανένα λόγο...και για καμία γκόμενα του παρόντος κ μη φόρουμ...

άσε που το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι η συνεχής παρουσία των θρεντ στα μη αναγνωσμένα μου..:P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
κλασσικος εξυπνακιδισμος ελληνα που θα πηδηξει τον γειτονα και διπλανο του για να βγαλει περισσοτερα χρηματα κοκ

Ποιος σας υπολογιζει εσας!
;)

21897146875d08b7e669b.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom