Νέα

Μήπως είσαι κλώνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ε;

• Ναι

Ψήφοι: 9 22,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 13 32,5%
  • Λες;

Ψήφοι: 6 15,0%
  • Τι σε νοιάζει ρε μαλάκα;

Ψήφοι: 12 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι νεότεροι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο ζητούμενο δεδομένου ότι δεν έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία.

Οι παλαιότεροι, πιθανόν, έχουν  ενοχληθεί από εξόφθαλμες και πολύ ενοχλητικές "εμφανίσεις μελών" ...

Πως είναι και πως εμφανίζεται ο κλώνος ?

Είναι On line ή of line ?

Συμμετέχει σε συζητήσεις που γίνονται σε "πραγματικό χρόνο" ή απαντά μεταγενέστερα  ?

Ρισκάρει τα πάντα ή συμπεριφέρεται συντηρητικά ?

:grin:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Οι νεότεροι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο ζητούμενο δεδομένου ότι δεν έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία.

Οι παλαιότεροι, πιθανόν, έχουν  ενοχληθεί από εξόφθαλμες και πολύ ενοχλητικές "εμφανίσεις μελών" ...

Συμμετέχει σε συζητήσεις που γίνονται σε "πραγματικό χρόνο" ή απαντά μεταγενέστερα  ?

τι θελει να πει ο ποιητης?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

ρωτα τη γλιτσα το εχει κανει επιστημη :sunglasses:
εδω μεχρι και παραθεσεις μεταξυ τους εχουμε
βλεπε λακη με αντι
γλιτσα με θεσσαλο
μπαρο με σοκοφρετακι :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το μυστήριο ελύθη, αλλά το πρόβλημα παραμένει τελικώς άλυτον... Πως μαγειρεύεται εντέλει το ραγού; Μέσα είσαι εσύ ρε μάγκα... Όλα τα πιάνεις.

Περί τα θύματα ανθρώποι είμεθα και ουδείς αλάνθαστος. Η αχαριστία είναι το έγκλημα... Διότι ο άλλος να πούμε σου δώνει την τέχνη του και 'συ αρωτάς: "και ποίον περικαλώ το ηθικόν δίδαγμα του έργου;" Δεν κάνει ρε μάγκα... Μη τον προσβλήνεις τον καλλιτέχνη. Τι θέλεις να σου πει εντέλει, πως φτιάχνεται να πούμε το ραγού;

Διότι πάσα έργο να πούμε δε σάχνεται για χαβαλέ. Είναι να διδάχνει κιόλας. Δεν είναι να πούμε φάγαμε, ήπιαμε και το γλικεράκι μας και άντε γεια χαρά και τα δέοντα στην κερία μαμά σας. Άπαξ και έριξε φινάλε να πούμε το έργο, πρέπει να την σακουλευτείς που την πάει ο μάγκας τη δουλειά.

Ούτω πως και αι ταινίαι τέχνης. Πίστευε και μη ερεύνα. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Να σε δώκω τη Σαχάρα να με δώκεις το Σουεζ; Διότι τέχνη ίσον νόημα: Ποιος έριξε το πέναλτι και μου 'κλεισε το σπίτι. Γιατί να κλαίει το μωρό αφού φοράει πάνα. Πρέπει να τα σακουλεύεσαι τα ψηλά νοήματα... Αλλιώς πως, κάτσε σπίτι σου ρίξε πασέντζα και ασ' τα επίλοιπα απάνω μας. Γιατί εμείς την ανθιζόμαστε ρε μάγκα τη φτιάξη... Γουστάρουμε περί Μεγά Αλέξαντρο, γουστάρουμε περί καταραμένος όφις, σουβλίστε τους, πλακώστε τους και τα τοιαύτα... Γουστάρουμε περί ταινίαι τέχνης... Καπέλο μας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ Αρτέμη μαζί σου ναούμ'.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

φαρκελι για αυτο το θεμα εχει κανει διδακτορικη διατριβη ο αβραμης ακα κιθαρας....μπορεις να ανατρεξεις στην σχετικη βιβλιογραφια του σαιτ για να ενημερωθεις.....

επισης σου συνιστω ως πηγες τα πονηματα του ερευνητη και του νωντα που ειναι ''περι κλωνων ''

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τι θελει να πει ο ποιητης?

Ο ποιητής λέει καμμια μαλακία μπας και γαμήσουμε ...

:2funny: :2funny: :2funny:

φαρκελι για αυτο το θεμα εχει κανει διδακτορικη διατριβη ο αβραμης ακα κιθαρας....μπορεις να ανατρεξεις στην σχετικη βιβλιογραφια του σαιτ για να ενημερωθεις.....

επισης σου συνιστω ως πηγες τα πονηματα του ερευνητη και του νωντα που ειναι ''περι κλωνων ''
:rockon:

Η καλυτερότερη παράθεση ...  :2funny: :2funny: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

εγω απο την πλευρα μου θελω να ευχαριστησω τον τιμημενο και αξιοτιμο κο φαρκελι για το ωραιο θρεντ που ανοιξε....επιτελους να λαμψει η αληθεια και να βγουν ολοι οι κλωνοι (και οι κωλοι) στην φορα.....θα σας παραπεμψω σε αντιστοιχο θρεντ δικο μου που ανοιξα πριν εναν χρονο περιπου......

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
τελικα,δεν νομιζω να γραφουν πανω απο 100ατομα εδω μεσα... :2funny:

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εγω απο την πλευρα μου θελω να ευχαριστησω τον τιμημενο και αξιοτιμο κο φαρκελι για το ωραιο θρεντ που ανοιξε....επιτελους να λαμψει η αληθεια και να βγουν ολοι οι κλωνοι (και οι κωλοι) στην φορα.....θα σας παραπεμψω σε αντιστοιχο θρεντ δικο μου που ανοιξα πριν εναν χρονο περιπου......
thessale προτείνω να ενοποιηθούν τα θρεντς ...

τελικα,δεν νομιζω να γραφουν πανω απο 100ατομα εδω μεσα... :2funny:
Το διαβάζουν όμως πολύ περισσότεροι ...  ;)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Nαι. Τον Αρτέμη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Οι παλαιότεροι, πιθανόν, έχουν  ενοχληθεί από εξόφθαλμες και πολύ ενοχλητικές "εμφανίσεις μελών" ...

Συμμετέχει σε συζητήσεις που γίνονται σε "πραγματικό χρόνο" ή απαντά μεταγενέστερα  ?

Πιστευω πωs ειναι κατι σαν το μικροβιο
Εμφανιζεται σε ατακτα χρονικα διαστηματα παραλληλα με τον "ζωντα" οργανισμο
Επειδη ζει μεσα στο "εντερο"  φροντιζει να μην του επιτιθεται
Ρισκαρει την δικη του οντοτητα ναι, γιατι μπορει να αναπαραχθει με αλλη μορφη
:grin: :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω θα φτιαξω εναν κλωνο

που θα  κάνει παταγο..

ουτε ο αντισθενης δεν θα μπορει να κατι κατι για αυτο...  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ο αντισθενης ειχε πριν μια πολυ καλη φωτο με ενα τυπο απιστευτο με σπασενα δοντια. βαλε παλι αυτη τη φωτο αντισθενη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Άλλαξε γνώμη ο μπάρος.

Τώρα νομίζει ότι είναι μπαμπάς μου ο αντισθένης. :2funny:
εκανα ερευνα :birdman:
εγω θα φτιαξω εναν κλωνο

που θα  κάνει παταγο..

ουτε ο αντισθενης δεν θα μπορει να κατι κατι για αυτο...  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
προσεξε μη σκισεις κανα καλσον :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom