Νέα

Μήπως δεν αξίζει να πλουτίζουμε τις πουτάνες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xeiroglykanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές.Καθώς καθισμένος στο μπαλκόνι στην μίζερη πλαστική καρέκλα μου βλέπω συναγωνιστές να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα της οδού Φυλής,σκέφτηκα κάτι αμιγώς φιλοσοφικό.

Δεν είναι άδικο μορφωμένοι τύποι να είναι άνεργοι ή να δουλέυουν για 25 ευρώ τη μέρα , και εμείς να ακουμπάμε τα κατοστάευρα και τα Χ Ψ ποσά και να κάνουμε ζάπλουτες τις Ρουμάνες , Ρωσσίδες και τις αμόρφωτες Βαλκάνιες γκιώσες ?

Είναι δίκαιο να πληρώνουμε κάτι αμόρφωτες βίζιτες που γράφουν το ΤΑΞΙ στις χρεώσεις με ΤΑΧΥ?

Και κάτι άλλες γράφουν στο φόρουμ και κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά και από το Ντεμπά Νιρέν.

Θα μου πείτε δεν είναι η μόνη αναξιοκρατία στην Ελλάδα (βλ. αμόρφωτα γελάδια του Δημοσίου Τομέα ,  ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και πολιτικοί) αλλά και πάλι.Κάτι πατομούνες που γαμιούνται (εννοείται δύσκολο επάγγελμα για ψυχολογικούς και σωματικούς λόγους) να βγάζουν περιουσίες με 2-3 χρόνια δουλειάς και εγώ να σπουδάζω σαν άρρωστο χτικιό για να πάρω ενα γαμωπτυχίο και μετά να πληρώνομαι με μισθούς πείνας αν βρω δουλειά.

Τι λέτε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και τι προτεινειs??????? Μοναχισμο?????Ευνουχισμο???? Ευθανασια???

OP
OP
Xeiroglykanos

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Πραγματικά δεν ξέρω.Αναφέρομαι καθαρά στο γεγονός πλουτισμού βαλκανίων μπόγων.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οκ βρε δεν μας τα παιρνουν με το ζορι,μονοι μας τα σκαμε,αλλοι μας τα βουτανε θελουμε δεν θελουμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πραγματικά δεν ξέρω.Αναφέρομαι καθαρά στο γεγονός πλουτισμού βαλκανίων μπόγων.
Κατα την ιδια λογικη....παντα εμειs θα πληρωνουμε το σουπερ-μαρκετ
Και παντα αυτοι θα πλουτιζουν
Αν σταματησουμε να τρωμε, θα σταματησουν κι αυτοι να πλουτιζουν
Μπορουμε???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Κατα την ιδια λογικη....παντα εμειs θα πληρωνουμε το σουπερ-μαρκετ
Και παντα αυτοι θα πλόυτιζουν
Αν σταματησουμε να τρωμε, θα σταματησουν κι αυτοι να πλουτιζουν
Μπορουμε???
στο να φας οχι...στην αλλη περιπτωση μπορουμε να τον παιζουμε μεχρι να τον ξεχαρβαλωσουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
στο να φας οχι...στην αλλη περιπτωση μπορουμε να τον παιζουμε μεχρι να τον ξεχαρβαλωσουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον παιζουμε που τον παιζουμε στην πολιτικη, στην οικονομια.......να τον παιζουμε κι εκει??? Ποσο πια??? :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είναι επάγγελμα και μάλιστα το αρχαιότερο και αυτό που σε οποιαδήποτε στιγμή της ανθρωπότητας και σε συνθήκες είτε πλούτου είτε φτώχειας πάντοτε θα υπάρχει.

Τώρα πράγματι κανένας δε υποχρεώνει να πηγαίνεις και να τα ακουμπάς με το ζόρι, είναι στην κουλτούρα και στη φιλοσοφία του καθένα από μας η συχνότητα των επισκέψεών του και πόσα χρήματα έχει τη διάθεση να ξοδέψει για αυτό του το χόμπι. :grin:

Επισκέπτης
Είναι τόσο πολύπλευρο το θέμα, δεν μπορείς να θέτεις απλά το ερώτημα αυτό. Για να πάει κάποιος μπουρδέλα έχει κάποιο λόγο. Οι λόγοι μπορεί να είναι άπειροι. Ψυχολογικά κάνουμε πράγματα για να νιώθουμε πιο γεμάτοι και ολοκληρωμένοι. Το κομματί του παζλ κάποιων ανθρώπων συμπεριλαμβάνει και τον πληρωμένο έρωτα ο καθένας όμως έχει τους λόγους του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα συναγωνιστές.Καθώς καθισμένος στο μπαλκόνι στην μίζερη πλαστική καρέκλα μου βλέπω συναγωνιστές να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα της οδού Φυλής,σκέφτηκα κάτι αμιγώς φιλοσοφικό.

Δεν είναι άδικο μορφωμένοι τύποι να είναι άνεργοι ή να δουλέυουν για 25 ευρώ τη μέρα , και εμείς να ακουμπάμε τα κατοστάευρα και τα Χ Ψ ποσά και να κάνουμε ζάπλουτες τις Ρουμάνες , Ρωσσίδες και τις αμόρφωτες Βαλκάνιες γκιώσες ?

Είναι δίκαιο να πληρώνουμε κάτι αμόρφωτες βίζιτες που γράφουν το ΤΑΞΙ στις χρεώσεις με ΤΑΧΥ?

Και κάτι άλλες γράφουν στο φόρουμ και κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά και από το Ντεμπά Νιρέν.

Θα μου πείτε δεν είναι η μόνη αναξιοκρατία στην Ελλάδα (βλ. αμόρφωτα γελάδια του Δημοσίου Τομέα ,  ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και πολιτικοί) αλλά και πάλι.Κάτι πατομούνες που γαμιούνται (εννοείται δύσκολο επάγγελμα για ψυχολογικούς και σωματικούς λόγους) να βγάζουν περιουσίες με 2-3 χρόνια δουλειάς και εγώ να σπουδάζω σαν άρρωστο χτικιό για να πάρω ενα γαμωπτυχίο και μετά να πληρώνομαι με μισθούς πείνας αν βρω δουλειά.

Τι λέτε?
και ποιες να πλουτιζουμε ρε τυπε?τις ελλεεινιδες?ασε που σου τα πρηζουν κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τι λέτε?

Για την μορφωση τους πας εσυ? Τι σχεση εχει αυτο
δεν γεννηθηκαν ολοι και ολες για να γινουν μορφωμενοι
σε αυτο το κοσμο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Είναι τόσο πολύπλευρο το θέμα, δεν μπορείς να θέτεις απλά το ερώτημα αυτό. Για να πάει κάποιος μπουρδέλα έχει κάποιο λόγο. Οι λόγοι μπορεί να είναι άπειροι. Ψυχολογικά κάνουμε πράγματα για να νιώθουμε πιο γεμάτοι και ολοκληρωμένοι. Το κομματί του παζλ κάποιων ανθρώπων συμπεριλαμβάνει και τον πληρωμένο έρωτα ο καθένας όμως έχει τους λόγους του.

Οι ωραίες γκόμενες είναι άπειρες (σε αριθμό ,όχι σε εμπειρία ).
Ο λόγος που πάει κανείς είναι ένας :Για να τις γαμήσει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ισωs αν αλλαζαμε χομπια.....ισωs αν γινομασταν φυσιολατρειs και με σπορ, κανο, καγιακ, προστασια τηs καρετα-καρετα, του αρκτουρου και τηs μυγαs τσε-τσε....ισωs αν ακολουθουσαμε την θρησκεια στα ερημα μονοπατια του μοναχισμου....ισωs αν πηγαιναμε να ζησουμε στο Θιβετ....ισωs ...........

Αλλα και παλι....αυτοι μηπωs δεν??????

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Είναι επάγγελμα και μάλιστα το αρχαιότερο και αυτό που σε οποιαδήποτε στιγμή της ανθρωπότητας και σε συνθήκες είτε πλούτου είτε φτώχειας πάντοτε θα υπάρχει.

Τώρα πράγματι κανένας δε υποχρεώνει να πηγαίνεις και να τα ακουμπάς με το ζόρι, είναι στην κουλτούρα και στη φιλοσοφία του καθένα από μας η συχνότητα των επισκέψεών του και πόσα χρήματα έχει τη διάθεση να ξοδέψει για αυτό του το χόμπι. :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Τι λέτε?
εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε????ειναι αναγκη το σεξ οπως το φαι,το νερο,ο υπνος......συγουρα καλητερα να εχεις μια γκομενα παρα να πηγενεις σε μπουρδελα με πουτανες!!!αλλα δεν πιστευω οτι τις πλουτιζουμε μεσα σε 2-3 χρονια............
δεν ειναι πορνοσταρς ειναι πουτανες.........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε????ειναι αναγκη το σεξ οπως το φαι,το νερο,ο υπνος......συγουρα καλητερα να εχεις μια γκομενα παρα να πηγενεις σε μπουρδελα με πουτανες!!!αλλα δεν πιστευω οτι τις πλουτιζουμε μεσα σε 2-3 χρονια............
δεν ειναι πορνοσταρς ειναι πουτανες.........

γιατι εχει δικιο? Ορισμενες ιεροδουλες
ήταν σπουδαγμενες στην πατριδα τους...
Και ηρθαν εδω και τον κανουν και ικανοποιημενο
και ειναι και μορφωμενες και αυτος τις λεει αμορφωτες :grin:
Κανεις δεν ξερει τι εχει κανει ο αλλος... το οτι δεν μιλανε
καλα την ελληνικη τι σημαινει οτι ειναι και αμορφωτες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom