komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μηπως καποιος εχει γνωσεις πανω στο θεμα αυτο?
Αν μένεις σε περιοχή που μπορεί να γίνει τρομοκρατική ενέργεια,και το αφήνεις έξω,βάλε μεικτή.Αν βάλουν καμιά βόμβα δίπλα από το αμάξι σου ή και στο αμάξι σου,θα αποζημιωθείς...Δεν είμαι ασφαλιστής,αλλά η μεικτή περιλαμβάνει καλύψεις για τρομοκρατικές ενέργειες,για σεισμούς,πλυμήρες κλπ.Και φυσικά για ολική κλοπή.
υπάρχει και η 3η όδος...
Ανασφάλιστος!
Αυτο δε το ειχα σκεφτει.Τι κυρωσεις-προστιμα υπαρχουν αν τρακαρεις ανασφαλιστος??υπάρχει και η 3η όδος...
Ανασφάλιστος!
Αυτα τα ξερω.Το θεμα ειναι αν κ ποτε αποζημιωνεσαι?Την εχει "πατησει καποιος"? Μηπως δινοντας αυτο το ποσο χωρις να τρακαρεις ποτε το αποσβενεις??
Αυτο δε το ειχα σκεφτει.Τι κυρωσεις-προστιμα υπαρχουν αν τρακαρεις ανασφαλιστος??
δικε μου δεν θα πας να κανεις μικτη σε κουβα!!!!!αναλογα τι αυτοκινητο εχεις ρε φιλε.αν ειναι κανενας κουβας μην το κανεις μικτη τζαμπα λεφτα θα δινεις.
αυτο ειπα και εγω ρε φιλε.δικε μου δεν θα πας να κανεις μικτη σε κουβα!!!!!
εσυ μεινε ανασφαλιστος και αν σε τρακουρουν ή τρακαρεις τραβα τα μαλια σου μετα!!!!υπάρχει και η 3η όδος...
Ανασφάλιστος!
για μενα αν κανεις μικτηη "μικτη" βεβαια σε μερικες εταιριες ειναι δωρον αδωρον... γιατι υπαρχουν και οι γνωστες "απαλλαγες" π.χ πολλες εταιριες ξεκινουν την "απαλλαγη" τους απο τα 1000 ευρω!! κατι που σημαινει οτι τα πρωτα 1000 γιουρα τα σκας εσυ και μετα συμμετεχει η εταιρια!!
εσυ μεινε ανασφαλιστος και αν σε τρακουρουν ή τρακαρεις τραβα τα μαλια σου μετα!!!!
Δεν υπάρχει συμφέρει - δεν συμφέρει. Είναι θέμα τύχης, αξίας αυτοκινήτου/ανταλλακτικών.. Μπορεί την μικτή να μην την χρειαστείς ποτέ, μπορεί και να σε σώσει.Μηπως καποιος εχει γνωσεις πανω στο θεμα αυτο?
ναι αλλα δεν με επιασες, τι εγραψα και τι μου απαντησες?για μενα αν κανεις μικτη
1ον κανεις σε καλο αυτοκινητο
2ον σε καλη εταιρια! ονομα!
μην μου πεις αν ειναι ακριβα κτλπ! το καλο το πληρωνεις αλλα δεν θα μεινεις και ακαλυπτος και ουτε γυφτιες που εχω ακουσει κατα καιρους τρακαρα πηρα τον ασφαλιστη μου και μου ειπε βαλε εσυ τα 2.000 απο την τσεπη σου και σε κανα 2μηνο θα τα παρεις τα λεφτα σου! μα μου.......μα θα τα παρεις! αυτα ειναι παπατζηλικια!
οποιος εχει κανει και κανει σε καλη εταιρια! τελος!
κοιταξε και ο πατερας μου και γω και συ και χιλιοι δυο την πληρωνουμε <τσαμπα> τοσα χρονια.....αλλα οταν και να μην......γινει το κακο μια φορα........Ρε παιδια εχω μεικτη ασφαλεια χρονια τωρα..Αλλα ειναι πολλα λεφτα κ δεν εχω τρακαρει ποτε αυτα τα χρονια.(8χρ. συνολο σε διαφορετικα αυτοκινητα).
Και εχω δωσει 1 σκασμο λεφτα.Οποτε λεω να την κοψω το κερατο μου.Για το ανασφαλιστος ετσι ρωτησα.Δεν το εχω σκοπο σε καμμια περιπτωση.Το θεωρω λαθος απο πολλες αποψεις.(Και μαλακια μου που ρωτησα).