Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Από τι ώρα είναι ανοικτά αυτά τα μαγαζιά τις καθημερινές; Ρωτάω γιατί μερικές φορές έχω χρόνο μετά τη δουλειά :)
μετα τη δουλεια θα εισαι κουρασμενοσ τυπε σαββατο να πασ. απο τησ 21.00 ανοιγουν

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
  τωρα για το γδυσιμο που λεs εγω τουλαχιστον, δεν κανω πικροχολα σχολια και επικρισειs.    υπαρχουν ομωs και χαιρεκακα αλλα κορακια που περιμενουν πωs και πωs να το παιξουν ξυπνιοι και να πεταξουν την μαλακια τουs.

λοιπόν... το βασικό είναι να μην κλέβει το μπαρ και να είναι τίμιο στην λειτουργία του. πχ, στο στριπ απέναντι, ποτέ δεν κλέβουν στα ποτά όσον αφορά τις τιμές (τί σόι σκληρά ποτά έχουν, αυτό δεν το ξέρω!)...

τώρα... άν ο άλλος πάει και χαλάσει ένα 200άρι στο λούνα επειδή δεν μπορεί να ελέγξει την καύλα του, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.

για να ξεχωρίζουμε τις ευθύνες.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
    οταν καποια  θελει να βγαλει κανενα εχτρα ευρω και αν γουσταρει  τον αλλον ενταξει ? ( με 2 ποτακια πανω = 24 και συννενοηση για κατω =36  + δωρακι 20-30.  συνολο 80-90 ευρω ).  μετα απο αυτην την πρωτη γνωριμια το καλυτερο ειναι τηλεφωνο και ξενοδοχειο πριν παει στην δουλεια.   παλι καποιεs αν δεν γουσταρουν, οσα ποτα και αν κεραστουν δεν πανε κατω.   ολα σχετικα ειναι.    εχω συναντησει εκει τυπο που πηγε στην αρχη κατω , εκανε οτι εκανε , δεν χορτασε μαλλον   και μετα με συννενοηση και με την ιεραρχια , φορτωσε 2 για ηοτελ( αλλη ανεση εκει και χωρου και χρονου.  του στοιχισε για εξω απο 100 στην καθε μια + 50 ειπαμε τα κερατιατικα, για να τιs αφησουν να φυγουν εν ωρα εργασιαs.  ετσι δουλευει το συστημα. μετα οι λεγαμενεs θα επεστρεφαν παλι για να συνεχισουν  ειτε τα κερασματα, ειτε το κατω, ειτε το εξω παλι. οτι τουs κατσει. τυχερα ειναι αυτα.  παντωs εχει τιs καλυτερεs μουναρεs στο συνολο  απο παρα πολλα αλλα μπαρακια  που μπορει να γινει παιχνιδι και απο την πρωτη φορα. 

είσαι άψογος στις πληροφορίες σου. εγώ δεν ήξερα τίποτα για τέτοια μπαρ μέχρι πρότινος. μόνο για τον κάβο. κάνεις κοινωνικό έργο! :grin:

εγώ σε καταλαβαίνω γιατί το να κάνεις μια πλάκα και λίγη γνωριμία ΠΡΙΝ πας στο κρεβάτι έχει κι'αυτό την αξία του. σε σχέση με τα στούντιο που είναι μπες, βγες.

γενικώς καλό είναι να δοκιμάζει κανείς πολλές τακτικές. κλαμπάκια, έξοδος με και χωρίς φίλους, στριπ, στούντιο, φλερτ σε καφετέριες, fkk, τα πάντα.... αλλά με μέτρο.

και υπέρ πάντων χωρίς να κάνεις την γκόμενα θεά, εκτός αν πάς για γάμο.

αλλιώς, είναι αναλώσιμες.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ στο LA LUNA. Μέχρι τη 1:00 σχεδόν καθόλου κόσμος και 4-5 Milf-Gilf από Πολωνία που όμως δε μας έδωσαν καμία σημασία.
Μετά τη 1:00 άρχισαν να καταφθάνουν καλύτερα και νεαρότερα κομμάτια με highlight την Πατρίτσια -νεαρή 1.75+ σώμα λαμπάδα άρτι αφιχθείσα από Πολωνία- που όμως δεν μιλάει ακόμα τα Ελληνικά -μόνο Αγγλικά και φυσικά τη μητρική της γλώσσα.
Μια παρατήρηση για το ντύσιμο μερικών κοριτσιών που ήταν κομψό μεν αλλά πολύ κλειστό δε με χοντρά κολάν, μακρυά μανίκια και κλειστές μπλούζες έως το λαιμό (και δεν είχε κρύο μέσα στο μαγαζί).
Στη συνέχεια για κάτι πιο προχωρημένο στο Περιστέρι στο γνωστό πια στέκι  το ΧΑΛΑΡΑ με δυνατή καβάτζα πιο "ξεντυμένες" κοπέλες και φυσικά πολύ πιο :tits: καταστάσεις για τους λάτρεις του είδους.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μετά τη 1:00 άρχισαν να καταφθάνουν καλύτερα και νεαρότερα κομμάτια με highlight την Πατρίτσια -νεαρή 1.75+ σώμα λαμπάδα άρτι αφιχθείσα από Πολωνία- που όμως δεν μιλάει ακόμα τα Ελληνικά -μόνο Αγγλικά και φυσικά τη μητρική της γλώσσα.
Αυτη η Πατριτσια φιλε ειναι ξανθια ή μελαχροινη ???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
ελπίζω να εννοείς 100 και... ξενοδοχείο και όχι μάπες ταβέρνες!  :rolleyes:

Τα κορίτσια πρέπει και να φάνε κανένα ψαρικό για να αποδώσουν στα υπόλοιπα...... Έχε το αυτό υπ'όψη σου!

Κι αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα τους αγαπούληδες.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τα κορίτσια πρέπει και να φάνε κανένα ψαρικό για να αποδώσουν στα υπόλοιπα...... Έχε το αυτό υπ'όψη σου!

Κι αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα τους αγαπούληδες.

:grin: το θέμα είναι να μην βγει όσο ακριβή είναι η <<σοβαρή>> <<σχέση>>. στόχος η ποικιλία χωρίς πολλά περιττά έξοδα. προσωπικά δεν γίνομαι με τίποτα long-term αγαπούλης. μόνο για..... δυό ωρίτσες, που και που, με διαφορετικές... :grin:

στο τέλος, έτσι διασκεδάζει κανείς περισσότερο και τα έξοδα είναι μικρότερα.

πάντως, αυτό που είπες, υπ'όψη!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
193
Like
12.586
Πόντοι
34.267

Κι αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα τους [size=20pt]αγαπούληδες[/size].
Κατονόμασέ τους ΤΩΡΑ!!!  :2funny: Άσε...τους ξέρουν κι οι πέτρες!!!! :tooth:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Η Μονικα δουλευει συναγωνιστες? ελεγε οτι θα σταματησει.Αυτη εκανε καλο  :pipa1: κατω και σχετικα οικονομικη , για εξω κανονιζει παρτουζα με αλλη που δουλευει εκει επισης ( δε θυμαμαι τ ονομα της) σε γκαρσονιερα δικια τους.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Οσο για τους αγαπουληδες και τουσ ανοιχτοχερηδες ελπιζω πως τωρα πια τελειωσαν γιατι αυτοι χαλαγαν τη πιατσα παντα

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οσο για τους αγαπουληδες και τουσ ανοιχτοχερηδες ελπιζω πως τωρα πια τελειωσαν γιατι αυτοι χαλαγαν τη πιατσα παντα

τέλειωσαν τα δανεικά και οι φούσκες και μάλλον μειώθηκαν αισθητά αυτοί που πληρώνουν για ημι-μόνιμη πορνογκόμενα. δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως η αγορά έχει αλάξει προς το καλύτερο (για εμάς :sunglasses:) τουλάχιστον όσον αφορά τα γύναια. και εάν μπούμε στη δραχμούλα φέτος (πολύ πιθανό) όσες επιλέξουν να μείνουν θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

δύο ώρες ξενοδοχείο με... 50 ευρώ. αλλιώς, υπάρχουν το βουκουρέστι και το βλαντιβοστόκ!  :grin:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πάντως με στριπτιτζούδες που έχω μιλήσει, αρκετές λένε ότι δε θέλουν να φύγουν, λόγω ηλιοφάνειας και ζέστης. άρα, ή μειωμένες αποδοχές, ή δυό μέτρα χιόνια. ας διαλέξουν!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Μονικα δουλευει συναγωνιστες? ελεγε οτι θα σταματησει.Αυτη εκανε καλο  :pipa1: κατω και σχετικα οικονομικη , για εξω κανονιζει παρτουζα με αλλη που δουλευει εκει επισης ( δε θυμαμαι τ ονομα της) σε γκαρσονιερα δικια τους.
  πολυ δυνατο μουνι.  δεν εχει σταματησει.  απλα δεν δουλευει συνεχεια στο μπαρακι.  κατι απο εδω , κατι απο εκει.  και ξυπνια ειναι και περναει καργα η μπογια τηs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Μονικα δουλευει συναγωνιστες? ελεγε οτι θα σταματησει.Αυτη εκανε καλο  :pipa1: κατω και σχετικα οικονομικη , για εξω κανονιζει παρτουζα με αλλη που δουλευει εκει επισης ( δε θυμαμαι τ ονομα της) σε γκαρσονιερα δικια τους.
  ολα τα κανει πολυ καλα.  και προστυχη και παιχνιδιαρα και εμπειρη και πολυ ομορφη.  για μενα απο τα ωραιοτερα μουνια που εχω παει.  και με ενα τηλεφωνακι καβαλαει το αυτοκινητακι τηs και σου ερχεται.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
   ολα τα κανει πολυ καλα.  και προστυχη και παιχνιδιαρα και εμπειρη και πολυ ομορφη.   για μενα απο τα ωραιοτερα μουνια που εχω παει.  και με ενα τηλεφωνακι καβαλαει το αυτοκινητακι τηs και σου ερχεται.

εμφάνιση/ηλικία, για να ξέρουμε πια είναι;

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:pipa3:
   ολα τα κανει πολυ καλα.  και προστυχη και παιχνιδιαρα και εμπειρη και πολυ ομορφη.   για μενα απο τα ωραιοτερα μουνια που εχω παει.  και με ενα τηλεφωνακι καβαλαει το αυτοκινητακι τηs και σου ερχεται.
Συμφωνω σε ολα , το μονο μειον για μενα ειναι το πολυ μικρο βυζι της, αλλα μουναρα και τωρα που πηρε και λιγα κιλα ειναι ακομα καλυτερη. Συναγωνιστη να τη παρεις παρτουζα με μια κολλητη της απο εκει , γαμαει και στο λεσβιακο θα περασεις ζαχαρι

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
:pipa3:Συμφωνω σε ολα , το μονο μειον για μενα ειναι το πολυ μικρο βυζι της, αλλα μουναρα και τωρα που πηρε και λιγα κιλα ειναι ακομα καλυτερη. Συναγωνιστη να τη παρεις παρτουζα με μια κολλητη της απο εκει , γαμαει και στο λεσβιακο θα περασεις ζαχαρι
Συνάδελφε moynakias, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, θεωρώ ότι αυτά που γράφεις παραπάνω (αλλά και προχθές για το ΧΑΛΑΡΑ) είτε είναι promo είτε αποκυήματα της φαντασίας σου. (με όλο το σεβασμό προς εσένα αφού δεν σε ξέρω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom