Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Έχει πολλούς καμένους εδώ τι να κάνουμε

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Και γυρολογους και πολλά άλλα εδώ μέσα δεν ασχολουμε αλλο δεν αξίζουν πολλοί και δεν θα τους δώσω άξια εγώ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
8-9 κοπέλες... οι εξής 4... δηλαδή η Χριστίνα...
μας ενημέρωσε η Χριστίνα-ντάνι69

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
εγώ βρήκα 15 κοπέλες 1.2.3.4.5.6.7.8.9.......15 Ε ρε δούλεμα που πέφτει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

9072b889fd622e9bfa67-1428191469_320x180.jpg

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
δεν νομιζω πως υπαρχει απαντηση σε αυτο το ερωτημα!!!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
επειδη δεν γνωριζω καλα τα μέρη βολευει καποιος σταθμος μετρο για το καταστημα?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Τύποι ισχύει οτι για τη φωτεινή χρειάζεται συννενόηση απο τηλ και να σε ξέρει;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τύποι ισχύει οτι για τη φωτεινή χρειάζεται συννενόηση απο τηλ και να σε ξέρει;

Γιατί παιδευεσαι αδίκως? η Φωτεινη,πριν και πάνω απ' όλα έχει μία επιχείρηση να λειτουργήσει......σκοπός της είναι να δουλευουν τα κορίτσια και να μενουν ευχαριστημένοι οι πελάτες.Πήγαινε απο κει,ρωτησε την ποια σου ταιριαζει,συμφωνα με αυτά που θέλεις,και θα σου υποδείξει την καλύτερη.......

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Γιατί παιδευεσαι αδίκως? η Φωτεινη,πριν και πάνω απ' όλα έχει μία επιχείρηση να λειτουργήσει......σκοπός της είναι να δουλευουν τα κορίτσια και να μενουν ευχαριστημένοι οι πελάτες.Πήγαινε απο κει,ρωτησε την ποια σου ταιριαζει,συμφωνα με αυτά που θέλεις,και θα σου υποδείξει την καλύτερη.......
εγω θελω την διαχειριστρια του οικηματος.θα γλυτωσω και το πετρελαιο θερμανσης,μιας και θα την κουτουπωνω... :boff: :boff: :boff: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Υ.Γ. :referee:,αρπατην και τον λογο τον ξερεις,και συνεχιζεις να κανεις τον ψοφιο κοριο. :booty:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
σημερινό πέρασμα λόγω άδειας  :heavymetalbig: από το ίδρυμα της μιχαλακοπούλου και πέρασμα με ποιά άλλη??? με την μία και μοναδική Βικτώρια η οποία σήμερα ήταν ήρεμη δύναμη με πολύ όρεξη για παιχνίδια και διάθεση για σέξ. Σήμερα είδα α) την σόνια(πονηρό όμορφο μουτράκι εξ αλβανίας θαρρώ ,μελαχροινή, ανοικτό ωραίο μάτι και καλό σωματάκι)..με έβαλε σε σκέψεις και σίγουρα μπήκε στα υπόψιν..β) την όλγα αυτό το κουκλί το ψηλό από την ρωσία με το πολύ ωραίο κορμί την οποία και στο τσάκ δεν πήρα ελέω βικτώριας(θα μας φύγει και σύντομα για γιορτές και δεν μπορούσα να μην γευτώ τους χυμούς της) η οποία είχε μία πολύ ωραία άνεση και στυλάκι..το έχει ο κορίτσαρος και θα την τιμήσω σύντομα.Για τους φάν του στριπτήζ και για να σας δώσω να καταλάβετε για τί κορμάρες ομιλώ, οι 2 αυτές κοπέλες εργάζονται σε σωληνάδικο together(βικτώρια και όλγα)..γ) την βικτώρια φυσικά τον δίμετρο κορίτσαρο από τα βάθη της σιβηρίας που με εκτροχιάζει σε κάθε μας συνεύρεση(θα ακολουθήσει κριτική) δ) την άννα μία καινούρια πιτσιρίκα εξ αλβανίας(θαρρώ με βάση την πολυτάραχη πορεία μου :kneel:) με νεανικό σώμα, αθώα και ταυτόχρονα πονηρή φατσούλα η οποία την ώρα που έφτασα γαμιόταν σε μι φα σολ μείζονα  :fuck2: :heavymetalbig: σε σημείο η κυρία τούλα απέναντι να βγαίνει στο μπαλκόνι γιατί νόμιζε πώς φώναζε κάποια για ληστεία!!!!!!! :2funny: :2funny: ε) την Βίκυ τη γνωστή και μή εξαιρετέα ιλλύρια κορασίδα και τέλος στ) την Χριστίνα την Σέρβα με το κοντό μαλλί και τα πολλά τατουάζ!!!! Η φωτεινή στην είσοδο μέσα στο σκέρτσο και το νάζι έτοιμη να μου ικανοποιήσει κάθε μου επιθυμία και την ευχαριστώ θερμά για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει επί τόσα συναπτά έτη!!!

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
πέρασμα σήμερα από το μαγαζί νωρίς το απόγευμα , στην υποδοχή η πάντα σέξι Φωτεινή ντυμένη στα μαύρα ,φώναξε να δώ τις κοπέλες.Άλλες τις γνωρίζω από παλιά , άλλες από άλλα μαγαζιά , άλλες από άλλους χώρους και κάποιες τις είδα πρώτη φορά. Πάμε να δούμε το ρόστερ λοιπόν :
Βικτόρια μελαχρινή ψηλή μιλφάρα , δοκιμασμένη και καλή επιλογή , για λίγες μέρες ακόμα μίας και μετά θα λείπει για κάνα 2μήνο.
Όλγα δεν περίμενα να την δώ εδώ αλλά δεν με παραξένεψε κιόλας  ... ρωσιδούλα με θεϊκό πρόσωπο πολύ καλό κορμί όχι τυχαία μίας και της αρέσει ο χορός , ωραία πόδια μικρό βυζί.
Χριστίνα λεπτή με πολλά τατού , παλία καραβάνα και αυτή δοκιμασμένη ,ένα μπράβο για την δύναμη σου και που είσαι πάλι όρθια να χαμογελάς γιατί σου πηγαίνει .
Βίκυ ξανθιά με ωραίο κώλο μικρό βυζί και αυτή , την είδα στο τέλος μίας και είχε δυο δωμάτια.
Σόνια , μελαχρινή μικροκαμωμένη και αυτή με μικρό βυζί αλλά πολύ ωραίο κορμάκι και σέξι μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες .
Αννα καστανή πιτσιρίκα με λεπτό ωραίο κορμί και στητό βυζί , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά .
Δουλεύουν ακόμα δυο κοπέλες οι οποίες σήμερα έλειπαν , η Λία η μίλφ και η Γιάννα που είναι πολύ παιχνιδιάρα.
Πέρασα αρχικά με την Αννούλα ενώ ακολούθησε άλλη μιά συνεδρία με την Όλγα   :headbaning2:. Λεπτομέρειες δεν θα γράψω μίας και θα πεταχτούν διάφοροι πάλι να λένε τα δικά τους...
Απ ότι μου είπε η Φωτεινή δουλεύουν πια και τα Σάββατα.      

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
:orchestra: :heavymetalbig:
Η Βικτώρια και εδώ είναι πρώτη στις προτιμήσεις αρκετών!Στα υπ'όψιν η Όλγα και εμένα προ λίγων ημερών μου άρεσε στο σαλονάρισμα.... :takethis:

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
πέρασμα σήμερα από το μαγαζί Λεπτομέρειες δεν θα γράψω μίας και θα πεταχτούν διάφοροι πάλι να λένε τα δικά τους...
Απ ότι μου είπε η Φωτεινή δουλεύουν πια και τα Σάββατα.      
καλώς τον Ν Σμύρνη - Μαλλιά μας.
Για ποιόν εννοείς μαν  :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom