Νέα

Μια ζωή χωρίς κινητό,tv,pc..άσχημα ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα μπορούσες ;

• Πλάκα μας κάνεις;;Με τίποτα!

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Ναι θα μπορούσα..τα έχω βαρεθεί τα διαβολεμένα..

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αναρωτιέμαι...Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς κινητό,τηλεόραση και pc..Το σίγουρο είναι ότι δεν θα φτιάχναμε τόσο ωραίους κώλους μπροστά στο χαζοκούτι.....Σίγουρα θα δίναμε και τον απαιτούμενο χρόνο στο διπλανό μας..χωρίς τη συνοδεία εκφράσεων του τύπου '' κανε στην άκρη είναι πέναλτι '' , ''μισό λεπτό εδώ τη σκοτώνει'' ή ακόμα ''δώσε μου 1 ώρα να απαντήσω στα e-mails μου''..

Δεν μιλαω για το κωλοκινητο...όλοι μας από 2-3 κινητά ο καθένας.και με ένα κινητό στο χέρι ολημερίς.. :headbang:

Δεν έχω σκοπό να απαξιώσω τα ''καλά'' της προόδου σε καμιά περίπτωση...αλλα νομίζω με όλα πλέον τα καλούδια...για να ξαναζήσουμε το '' σου μιλάω και σε κοιτάω στα μάτια''..το ''δημιουργώ'' για να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου...και πάντα όλοι μαζί...όχι σόλο...θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα πάρουμε τα βουνά..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ολα ειναι καλα και αναντικαταστα/ και τα κινητα και τα pc και τα pda και ολα / απλα το θεμα ειναι τη χρηση κανει ο καθενας / και το μουνι καλο ειναι και χωρις αυτο δεν ζεις αλλα αν πεσεις με τα μουτρα στο μουνι, το μουνι σου φταει μετα - οχι αλλα το μυαλο σου / οποτε .....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ολα ειναι καλα και αναντικαταστα/ και τα κινητα και τα pc και τα pda και ολα / απλα το θεμα ειναι τη χρηση κανει ο καθενας / και το μουνι καλο ειναι και χωρις αυτο δεν ζεις αλλα αν πεσεις με τα μουτρα στο μουνι, το μουνι σου φταει μετα - οχι αλλα το μυαλο σου / οποτε .....
minister..οταν με το καλο γυρνάς απο τη δουλειά και έχεις 3-4 ωρες πριν κοιμηθείς να δεις ανθρώπους..Τι κάνεις? Σίγουρα θα δώσεις αρκετό χρόνο στα παραπάνω..Είναι αλόγιστη χρήση ?Μπορεί ναι ,μπορεί και όχι..

Το θέμα είναι τι τελικώς καταλήγεις να κάνεις σε αυτές τις 3-4 ώρες και ποιο το τελικό αποτέλεσμα... και το τελικο αποτέλεσμα ειναι να μη καταφερεις να κάνεις αυτα που θα έκανες αν ολα τα καλούδια δεν ηταν στη ζωη σου/μας .

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν εχεις και αδικο συναδελφε αλλα ειναι και λιγο παρατραβηγμενο το παραδειγμα σου με τις 3-4 ωρες / αν καποιος εχει φτασει σε αυτο το σημειο γαμησε τα - δεν το σωζει τιποτα / παντως βρισκεις χρονο αν θελεις να ασχοληθεις με ολα .....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η τεχνολογία μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη αλλά μας προσθέτει και αγχος...

ωχ θα ξεφορτίσει η μπαταρία και δε θα μπορώ να μιλήσω,
ωχ μου έπεσε το ratio και θα με πετάξουν έξω από τον tracker,
ωχ γέμισε κι αυτος ο 500άρης με τσόντες, πρέπει να αγοράσω καινούργιο,
ωχ πρέπει αν πάρω gps για να βρισκω πιο εύκολα το δρόμο,
ωχ πρέπει να πληρώσω τη δόση για την TFT,
ωχ το DVD μου δεν παιζει blue ray, πρέπει να το πετάξω να πάρω άλλο
και χίλια άλλα ωχ...

και καμιά φορά γυρνάω και λέω στον ευατό μου:
βρε μαλάκα που μέχρι τα 12 σου διάβαζες με την λάμπα του πετρελαίου, και δεν είχες ούτε ρευμα σπίτι, τι τα θες όλα αυτά τα σκατά?
Συνέρχομαι για λίγο, και μετά μπαινω πάλι στο λούκι να τα θέλω όλα...  :jerking:

Έτσι μας καταντήσανε....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν εχεις και αδικο συναδελφε αλλα ειναι και λιγο παρατραβηγμενο το παραδειγμα σου με τις 3-4 ωρες / αν καποιος εχει φτασει σε αυτο το σημειο γαμησε τα - δεν το σωζει τιποτα / παντως βρισκεις χρονο αν θελεις να ασχοληθεις με ολα .....
Δεν εχεις άδικο..μεγεθυμένο το παράδειγμα για να τονίσω την ιδέα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά μπρε θα ήτανε.....αλλά που τέτοια τύχη  :headbang: :helpplea:

Επισκέπτης
Θα μπορούσα γιατί.... μέχρι τα 19 μου ζούσα χωρίς αυτά ούτως ή άλλως... κι ήμουνα ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!!!

Επισκέπτης
Ευκολα... Και το κανω παντα στις διακοπες για περιπου 1 μηνα. Τηλεοραση κλειστη, συνδεση σε εξοχικά κλπ δεν εχω βαλει επιτηδες και το κινητο μου ειναι στη μουγκα. Σηκωνω μονο 2-3 κλησεις απο συγκεκριμενα προσωπα (εκτος δουλειας). Κορυφαια αποτοξινωση λεμε :)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ευκολα... Και το κανω παντα στις διακοπες για περιπου 1 μηνα. Τηλεοραση κλειστη, συνδεση σε εξοχικά κλπ δεν εχω βαλει επιτηδες και το κινητο μου ειναι στη μουγκα. Σηκωνω μονο 2-3 κλησεις απο συγκεκριμενα προσωπα (εκτος δουλειας). Κορυφαια αποτοξινωση λεμε :)

Αυτό σημαίνει ΔΙΑΚΟΠΕΣ....  ;) Καλημέρα φιλενάδα
Κι εγώ το ίδιο κάνω.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ερευνα των ηνωμενων εθνων εδειξε οτι οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι ποσοστιαια βρισκονται στη νησο βανουατου του ειρηνικου ωκεανου.ουτε κινητα,ουτε αμαξια,ουτε ανταγωνισμος ουτε μαλακιες.φυσικη ζωη με πολυ δυνατους διαπροσωπικους δεσμους.ολα τα αλλα ειναι τα παραμυθια της εξουσιας ωστε το 10% να περνα καλα εις βαρος του 90%,με πολυ ωραιο και περιτεχνο τροπο

Επισκέπτης
τοσα χρονια πως ζουσαμε χωρις κινητο και ιντερνετ παθαμε τιποτα?η μονη χρησιμοτητα του κινητου για μενα ειναι αν παθεις τιποτα και προλαβεις να παρεις καποιον η καποιος να παρει για σενα.θυμαμαι οταν δεν ειχαν βγει τα κινητα απλως παιρναμε τηλεφωνο και διναμε ραντεβου χωρις μαλιστα ολες τις αναβολες και καθυστερησεις που σου επιτρεπει να κανεις η συγχρονη τεχνολογια πχ ''ελα ρε θα αργησω μιση ωρα'' και μετα καπακι ''ελα ρε τα λεμε σε λιγο''...αηδιες...παλια βρισκοσουν και στο δρομο με τον αλλο,ηξερες οτι θα ναι εκει την ταδε ωρα στο ταδε σημειο...ασε με το ιντερνετ που εχει γαμησει τις σχεσεις.δε λεω καλο ειναι να βρισκεις τα παντα μεσω νετ αλλα πια το χουμε παραχεσει...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όλα καλά είναι, αρκεί να μετριάζουμε τη χρήση τους..... ;);)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η τεχνολογία μάς κάνει να... χασομεράμε, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων. Ενας στους πέντε αποσπάται σήμερα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε τέτοιον βαθμό που πλήττονται η καριέρα, οι σχέσεις ακόμα και η υγεία του.
Σύμφωνα με την έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν μέσα στο 2008, το 15 με 20% των ανθρώπων πάσχει από χρονική αναβλητικότητα, μια πάθηση τόσο σοβαρή, για την οποία οι επιστήμονες συνιστούν θεραπευτική αγωγή, ενώ η ηλικία, το φύλο και το κοινωνικό και μορφωτικό υπόβαθρο φαίνεται να μη διαδραματίζουν κανέναν ρόλο.
«Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως αστείο», σχολίασε ο καθηγητής Τζόζεφ Φεράρι του Πανεπιστημίου Ντεπόλ στο Σικάγο.
«Ομως οι κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες είναι τεράστιες. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται θεραπεία. Χρειάζεται να αλλάξουν τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται», πρόσθεσε ο Φεράρι αναφερόμενος στο πρόβλημα της χρονικής αναβλητικότητας, το οποίο είναι «πιο συνηθισμένο από την κατάθλιψη και τις κοινές φοβίες».
Σύμφωνα με τον Αμερικανό καθηγητή, ο οποίος μοίρασε ερωτηματολόγια σε 4.000 άτομα, η χρονική αναβλητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αϋπνίες, ενώ επηρεάζει και έμμεσα την υγεία μέσω της αναβολής των επισκέψεων στον γιατρό.
Οσοι πάσχουν από την εν λόγω «ασθένεια», παθαίνουν επίσης συχνά μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι, καθώς αμελούν να αντικαταστήσουν ή να επισκευάσουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές.
Η εισβολή της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή έχει αυξήσει δραματικά τα κρούσματα χρονικής αναβλητικότητας τις τελευταίες δεκαετίας από έναν στους είκοσι σε έναν στους τέσσερις, σύμφωνα με τις έρευνες του καθηγητή Πιρς Στιλ του Πανεπιστημίου Κάλγκαρι. Ακόμα και ο ήχος που ειδοποιεί για νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει προκαλέσει πτώση 0,5% στο ΑΕΠ των Ηνωμένων Πολιτειών στοιχίζοντας στην αμερικανική οικονομία 70 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο!
Ο Φεράρι ωστόσο αμφισβητεί το κατά πόσο η τεχνολογία οδηγεί σε περισπασμούς και χάσιμο χρόνου, καθώς «ο άνθρωπος χασομεράει εδώ και αιώνες», όπως ο ίδιος λέει.

Duality

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρα χωρις κινητο.και που το εχω αχρηστο ειναι.Τηλεοραση δεν βλεπω οποτε δεν με ενδιαφερει.Αλλα μια κονσολα η ενας υπολογιστης χρειαζονται για κανενα video game η dvd γιατι ποσα μερη διαφορετικα μπορει να εχει μια πολη να πας και ποσα χρηματα εχει κανεις να δινει για να μην βαριεται? Απο την αλλη παντα υπαρχουν γυμναστηρια και γηπεδακια.

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγώ που είμαι άσχημος και αντικοινωνικός γιατί δεν έχω  τα ίδια ενδιαφέροντα με άλλους το pc έγινε η ζωή μου . στο pc νιώθω ότι είμαι κάποιος ενώ έξω .... έξω βρίσκετε η κόλαση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom