Νέα

Μια συνηθισμένη σύλληψη και ο ρόλος μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GEORGEG

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Βίαζαν και εξέδιδαν αφρικανες

Τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις ανάγκαζαν να εκπορνεύονται. Και αυτές ανήμπορες να αντιδράσουν αναγκάζονταν να ενδίδουν στις όποιες απαιτήσεις τους. Μέχρι που μια 18χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των μαστροπών της και να καταγγείλει στην Αστυνομία όσα ζούσαν η ίδια και άλλα θύματά τους. Η νεαρή κοπέλα από τη Νιγηρία είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος όσα είχε ζήσει. Αρνήθηκε να εκπορνευθεί και γι' αυτό ξυλοκοπήθηκε βάρβαρα. Βιάστηκε κατ' εξακολούθηση και έμεινε έγκυος από το βιαστή της.
Οταν ξεκινούσε από τη χώρα της για να έρθει στην Ελλάδα να δουλέψει ως υπηρετικό προσωπικό δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τρίτη, στην περιοχή της Κυψέλης, έναν 30χρονο και έναν 37χρονο που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/11/2006

Νομίζω οτι καθε πολιτης που σεβεται τον εαυτο του οταν αντιλαμβανεται τετοιες περιπτωσεις ΟΦΕΙΛΕΙ να μην τις αφηνει να περναν απαρατηρητες... γιατι διαφορετικα ειναι και αυτος συνενοχος. Ποια ειναι η γνωμη σας ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επειδη δεν εχω σχεση με οικους ανοχης και δεν γνωριζω εχω μια απορια.........γνωριζετε καθε φορα 100% ή εστω 90% οτι οι κοπελες που βρισκονται εκει ειναι με τη θεληση τους? εννοω ακομα και αν οι ιδιες ετσι λενε (ισως επειδη ειναι υποχρεωμενες) πως μπορει καποιος να ξερει κατα ποσον η κοπελα θελει να εκδιδεται ή υποχρεωνεται?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Επειδη δεν εχω σχεση με οικους ανοχης και δεν γνωριζω εχω μια απορια.........γνωριζετε καθε φορα 100% ή εστω 90% οτι οι κοπελες που βρισκονται εκει ειναι με τη θεληση τους? εννοω ακομα και αν οι ιδιες ετσι λενε (ισως επειδη ειναι υποχρεωμενες) πως μπορει καποιος να ξερει κατα ποσον η κοπελα θελει να εκδιδεται ή υποχρεωνεται?
Κακως ευκαιρια να αποκτυσεις!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Πήγαινε να δουλέψεις εκεί ώστε να ερευνήσεις το θέμα εκ των έσω!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ξεκίνα την έρευνά σου σερβίροντας φραπέδες!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Πήγαινε να δουλέψεις εκεί ώστε να ερευνήσεις το θέμα εκ των έσω!Todok ειχες εμπνευση,εισαι θεος :2funny: :dancing: :knockinb: :uzi: την εστειλες

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ρε παιδια καλη η πλακα, κι εμενα μ'αρεσει !
Αλλα να σοβαρευτουμε λιγο, αυτο που ρωτησε η mounitsa δεν ειναι παραλογο...
Χωρις να ειμαι φανατικος θαμωνας σπιτιων, πιστευω απο τις φορες που εχω βρεθει σε σπιτια, οτι οι κοπελλες σε τεραστιο ποσοστο βρισκονται εκει με τη θεληση τους , απλα και μονο γιατι η πλειοψηφεια ειναι νομιμα δηλωμενα , και οι κοπελλες ελεγχονται τακτικα, αρα ερχονται σε επαφη με τις αρχες....
Εκει που πιστευω οτι παιζει πολυ το σεναριο της πορνειας χωρις την θεληση των κοριτσιων, ειναι στα διαφορα κολομπαρα, κυριως της επαρχιας , οπου λογω κλειστου κύκλου, ολοι ειναι λιγο - πολυ γνωστοι και η αστυνομια ειναι καπως χαλαρη, γιατι πεφτουν διαφοροι γνωστοι απο διπλα , και οι ελεγχοι σε τετοια μαγαζια ειναι λιγοτεροι και προειδοποιημενοι, εχει δηλαδη πεσει το σχετικο συρμα πριν τον ελεγχο....ζω στην επαρχια και το εχω δει να συμβαινει σε γνωστο που εχει τετοιο μαγαζι.....
Α και κατι αλλο... ενταξει ρε παιδια, επειδη βρεθηκ εκαι μια γυναικα μες το σαιτ δεν χρειαζεται και τοσο χοντρο δουλεμα, ενταξει μην το παρακανετε, δεν ειναι ολες πουτανες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

....ετσι ειναι ρε βλαμενο....!!!!
........οταν εχεις IQ χαρτοπετσετας, και πας να το παιξεις κουλτουριαρα και καλοβαλμενη, τη μια θα τα καταφερεις......
.....αντε να τα καταφερεις και τη δευτερη......
.....μετα.....?????
...αφου το παιζεις καπως, αλλα η αγαμια (λογω συμπλεγματων κλπ κλπ, τα γνωστα, απ το αλλο θεμα, ξερεις.......), σε εχει κανει να ασχολεισαι με το σαιτ της αντριλας (με λαθος τροπο βεβαια), μεχρι τις 5 το πρωι......(ωχ, συγνωμη....3 το πρωι, που λεει και το τραγουδι του μαζω....)........
......σε πηραν χαμπαρι ολοι λοιπον και σε κραζουνε.....
.....συμαζεψουουουουουουου..........
α, και μην ξεχνας...... πολλοι αντρες, πολυ λιγος χρονος...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις σκοπο να κανεις κατι αλλο γενικοτερα εκτος απο το να με κυνηγας απο ποστ σε ποστ μονο και μονο για να πεταξεις μια μλκια και να αισθανθεις βαρβατος αντρακλας? αν εχεις σκοπο να κανεις κατι κανε το  ειδαλλως γινεσαι γραφικος :)

τζονι με καλυψες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom