Νέα

Μια παρατήρηση για τις συλλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donkey Kong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά ρε παιδιά ποιός ο λόγος να ανοίγονται θέματα  οταν δεν περιέχουν τίποτα περισσότερο απο κανα-δυο ξεκάρφωτες φωτογραφίες αντε και κανένα σχόλιο ? Δηλαδή σας ικανοποιεί αυτό και σε τι εξυπηρετεί? Αν κάτι τέτοιο θέλετε και είναι αρκετό για σας, να το ξέρω ωστε να μην κάνω τον κόπο να ανεβάζω video και χάνω το χρόνο μου.Προσωπικά πίστευα οτι μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο εδώ μέσα αλλά μάλλον έκανα λάθος.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Η κιβωτός του Λίλα πάντως έχει φτάσει σχεδόν τις 500 σελίδες. :rockon: :2funny:

OP
OP
Donkey Kong

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το έπιασα αυτό.Αν θέλεις γίνε λίγο σαφέστερος.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πιο σαφές δε γίνεται, sorry. :rolleyes:

OP
OP
Donkey Kong

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλά τότε,κράτα το για σένα.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
απλα ο πυρκαβλος εννοει πως τους περισσοτερους τους αρεσει να βλεπουν τετοια θεματα σαν τον λιλα παρα να καθονται και να ποσταρουν η να ανταλλασσουν βιντεακια ...δυστηχως οι περισοτεροι εχουμε μαθει να παιρνουμε μονο

OP
OP
Donkey Kong

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ουτε τον Λίλα ουτε την κιβωτό του αλλά ούτε και σε τι αναφέρεται.Τέλος πάντων συνεχίστε το οπως μάθατε.Εγώ βαρέθηκα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Βασικά δίκιο έχει ο Donkey Kong εδώ. Ούτε post και φωτό έχει νόημα ούτε νέο topic με μια-δυό φωτός έχει. Υπάρχουν τρόποι να μπαίνουν πολλές φωτός μαζί σε ένα post. Ειδικά όταν πρόκειται για συλλογές, έτσι πρέπει να γίνεται.
Παράδειγμα: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=129213.0]σωστό ποστάρισμα[/url] - www.bourdela.com/forum/index.php?topic=129194]λάθος-ελλιπές ποστάρισμα[/url].

Επισκέπτης
Βασικά δίκιο έχει ο Donkey Kong εδώ. Ούτε post και φωτό έχει νόημα ούτε νέο topic με μια-δυό φωτός έχει. Υπάρχουν τρόποι να μπαίνουν πολλές φωτός μαζί σε ένα post. Ειδικά όταν πρόκειται για συλλογές, έτσι πρέπει να γίνεται.
Παράδειγμα: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=129213.0]σωστό ποστάρισμα[/url] - www.bourdela.com/forum/index.php?topic=129194]λάθος-ελλιπές ποστάρισμα[/url].

ωραία τότε διοργάνωσε κανένα επιδοτούμενο σεμινάριο εσύ και γάιδαρος να μου μάθετε πως πρέπει να ποστάρω σωστά...πάντως εγώ δεν είδα κανέναν άλλο να χαλάστηκε από τα θρεντς με τις πορνοστάρ που ανοίγω και τις φωτό που ποστάρω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ωραία τότε διοργάνωσε κανένα επιδοτούμενο σεμινάριο εσύ και γάιδαρος να μου μάθετε πως πρέπει να ποστάρω σωστά...πάντως εγώ δεν είδα κανέναν άλλο να χαλάστηκε από τα θρεντς με τις πορνοστάρ που ανοίγω και τις φωτό που ποστάρω.
εχω και γω μια παρατηρηση δανιηλ....θελω θρεντ με φωτο απο penny flame..... :)

Επισκέπτης
εχω και γω μια παρατηρηση δανιηλ....θελω θρεντ με φωτο απο penny flame..... :)

να παρατηρήσω και εγώ κάτι πριν ικανοποιήσω την επιθυμία σου ;) ... για εμένα είναι κουραστικό να υπάρχει ένα κατεβατό από φωτογραφίες στο ίδιο ποστ...θεωρώ ότι ο τρόπος που ποστάρω εγώ ( ποστ και φωτό) είναι πιο ξεκούραστος για το μάτι :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να παρατηρήσω και εγώ κάτι πριν ικανοποιήσω την επιθυμία σου ;) ... για εμένα είναι κουραστικό να υπάρχει ένα κατεβατό από φωτογραφίες στο ίδιο ποστ...θεωρώ ότι ο τρόπος που ποστάρω εγώ ( ποστ και φωτό) είναι πιο ξεκούραστος για το μάτι :sunglasses:
συμφωνω danielson.... :thumbsup:

αστον  anti να λεει.....καλα οι αλλοι που συνεκριναν τις συλλογες με τον λιλα τι να πω;τα συλληπητηρια μου....

ΥΓ  Η VANDELLA ΓΑΜΕΙ.... :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Φιλε DK σου βγαζω το καπελο!

Πολυ καλες οι συλλογες σου...οι "παλιες" πορνοσταρ ηταν το κατι αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom