Νέα

Μια μικρη βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα altoe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

altoe

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα.
Επειδη απεχω αρκετο καιρο  :'( απο τα καλιτεχνικα δρωμενα και δεν εχω (δυστυχως) το χρονο να διαβασω ολα τα θεματα σχετικα με τα stip clubs, θα ηθελα αν ειχατε την ευγενην καλοσυνην, να μου υποδυκνειατε κατα την εκτιμησην σας τα καλυτερα που παιζουν αυτον τον καιρο εις την περιοχην της Λ. Συγγρου, δια να τελεσθει μπατσελορ παρτυ κολλητου.
Καταστηματα που σερβιρουν φραπεδες θα εκτιμηθουν δεοντως :dancing:
Ευχαριστω πολυ!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Alcatrazzzzzzzzzz :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Baby-O
Alcatraz!!!

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Λ ο λ ί τ α  !!!!!  και ο γαμπρός στην πίστα για να φωνάζουμε και εμείς από κάτω...

Επισκέπτης
Lido ή Baby Gold...θα διάλεγα για τυπικό bachelor... ;)

Aν έχετε άλλα γούστα...Grand Ritorno...με τα ομορφότερα κατά Μ.Ο κοριτσάκια... :rockon:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Tα καλύτερα φραππεδομάγαζα είναι Lido και BabyΟ με πολύ καλά και καβατζωμένα Prive. Aν πάλι θέλετε να το κάψετε ΒabyG και ΑLcatraz, τα μαγαζιά έχουν καλύτερο show, αλλά εκεί μη περιμένετε πολλά πολλά από extra περιποιήσεις εκτός από κέρασασμα και ένα απλά χορό. Άλλωστε prive εκει δεν υπάρχει. Τέλος εγγυήση ειναι και το Grand που έχει ανέβει τις τελευταίες μέρες. Για φόρτωμα σαν το BabyO αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο. Aν θέλεις περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στείλει p.m. να σου πω και ονόματα.

OP
OP
A

altoe

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Συναδελφοι ειστε κατατοπιστικοτατοι. Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Θα συσκευτω μετα του κολλητου και θα συναποφασισωμεν βασει των πληροφοριων που μου δωσατε. Να'στε καλα  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom