Νέα

Μία γενική ερώτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gelios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gelios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,

Είμαι καινούριος στο χώρο. Έχω μία ερώτηση. Που μπορώ να βρω, αν υπάρχει, κάποια φοιτήτρια ή γενικά κοπέλα για να περάσουμε το βράδυ; Δεν μιλαω για studio κλπ. αλλά για κάποια πιο κυριλέ κατάσταση. Δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα και δεν γνωρίζω, απλώς θα ήθελα για ένα βράδυ να δω πως είναι, δίχως όμως να πάω κάπου φτηνά και νταβάδες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας,

Είμαι καινούριος στο χώρο. Έχω μία ερώτηση. Που μπορώ να βρω, αν υπάρχει, κάποια φοιτήτρια ή γενικά κοπέλα για να περάσουμε το βράδυ; Δεν μιλαω για studio κλπ. αλλά για κάποια πιο κυριλέ κατάσταση. Δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα και δεν γνωρίζω, απλώς θα ήθελα για ένα βράδυ να δω πως είναι, δίχως όμως να πάω κάπου φτηνά και νταβάδες.

υπαρχει νομιζω σχετικο θρεντ
ψαξε στο φορουμ κατι θα βρεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πήγαινε έξω απ την Πάντειο...
Εάν δεν βγάλεις άκρη πάνε δίπλα στο Λολίτα να ξεχαρμανιάσεις.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γεια σας,

Ψυρρή, Θησείο κλπ....εκεί βόσκει και ο παραγωγός αναζητώντας νέα ταλέντα, φαντάζομαι θα σε κατατοπίσει.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πιο κυριλε απο καλο στουντιο μονο στο Hilton............

OP
OP
G

gelios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
thanx...δεν ξερω τι παιζει οποτε κ γιαυτο ρωταω,προτιμω να σκασω 100 ευρω παραπανω παρα να παω με μια βουλγαρα. ηξερα οτι στην γαλλια παιζουν φοιτητριες με αγγελιες που βαζουν οι ιδιες.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
thanx...δεν ξερω τι παιζει οποτε κ γιαυτο ρωταω,προτιμω να σκασω 100 ευρω παραπανω παρα να παω με μια βουλγαρα. ηξερα οτι στην γαλλια παιζουν φοιτητριες με αγγελιες που βαζουν οι ιδιες.
Αμα σκασεις 100 σε στουντιο και καλα θα περασεις και μουναρα θα βρεις και σε πολυτελη χωρο και ισω να παρεις και κωλο αν δινει!

Τι αλλο θες!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Γεια σας,

Φίλε gelie,

Σήκω από την καρέκλα σου και κάνε μερικά βήματα μέχρι την πόρτα του γραφείου σου. Σήκωσε τα μάτια και διάβασε την ταμπέλα που είναι καρφωμένη στην πόρτα. Αν γράφει "ΔΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ", ξανακάνε την ίδια ερωτηση σε κανα 2 μήνες που θα σε εχουμε ξεχάσει με ένα από τα ατελειωτα nicknames που έχετε για τον σκοπό αυτό.

Καλό απόγευμα

OP
OP
G

gelios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ok μια ερώτηση έκανα, αν τα studios ειναι καθαρα τοτε οκ για μενα. ουτε κατι παρανομο ρωτησα. δεν καταλαβα το τελευταιο σχόλιο. δεν ειμαι expert, και γιαυτο ρωταω!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
...στην Γαλλια παιζουν φοιτητριες με αγγελιες που βαζουν οι ιδιες.

στην Γαλλιά μπορεί...

Για την Ελλάδα όμως, σε διαβεβαιώ, τέτοια κυκλώματα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ + ΠΟΛΥ κλειστά... κι όποιος έχει ξοδέψει χρόνο + χρήμα για να χωθεί και γνωρίζει πρόσωπα + πράγματα... ΔΕΝ πρόκειται να "κάψει" τις επαφές του σε αγνώστους, μέσω sites κλπ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
ok μια ερώτηση έκανα, δεν ειμαι expert, και γι'αυτο ρωταω!

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...

Αντί να χάνεις τον χρόνο σου και να σπαταλάς τον δικό μας σε posts που έχουν χιλιογραφτεί, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ threads στο site... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ...

(Φυσικά τα ΙΔΙΑ ακριβώς ισχύουν και προς κάθε νέο μέλος που καθημερινά σχεδόν κάνει ένα παρόμοιο post ρωτόντας τα ίδια και τα ίδια... αντί να κάτσει να διαβάσει προσεχτικά τα διάφορα θέματα από την αρχή) !!!

OP
OP
G

gelios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην Γαλλιά μπορεί...

Για την Ελλάδα όμως, σε διαβεβαιώ, τέτοια κυκλώματα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ + ΠΟΛΥ κλειστά... κι όποιος έχει ξοδέψει χρόνο + χρήμα για να χωθεί και γνωρίζει πρόσωπα + πράγματα... ΔΕΝ πρόκειται να "κάψει" τις επαφές του σε αγνώστους, μέσω sites κλπ...

με καλυψες 100%! Ευχαριστώ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε gelie,

Σήκω από την καρέκλα σου και κάνε μερικά βήματα μέχρι την πόρτα του γραφείου σου. Σήκωσε τα μάτια και διάβασε την ταμπέλα που είναι καρφωμένη στην πόρτα. Αν γράφει "ΔΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ", ξανακάνε την ίδια ερωτηση σε κανα 2 μήνες που θα σε εχουμε ξεχάσει με ένα από τα ατελειωτα nicknames που έχετε για τον σκοπό αυτό.

Καλό απόγευμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom