Νέα

Μία ερώτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλήσπερα σε όλους :)

Όντας ''νεούδι'' σε αυτό το, κατά την απόψη μου, πολύ καλό και χρήσιμο site, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση :

έχει κανείς υπόψη του (αν την έχει πάρει ακόμα καλύτερα) κάποια κοπέλα (μέτρια προς καλή εμφανισιακά, όχι απαραίτητα κουκλάρα και μέχρι 35 χρονών) που μπορώ να φέρω σπίτι ή κάποια που να δουλεύει σε studio, η οποία να δέχεται χύσιμο στο πρόσωπο και πρωκτικό, χωρίς να ζητάει πάρα πολλά euros έξτρα?

αν κάποιοι από εσάς γνωρίζουν κάτι, παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο και στείλτε μου ένα pm με τις σχετικές πληροφορίες
(τηλέφωνο κοπέλας κ.λ.π.)για να μου ανοίξετε τα μάτια, γιατί όσες φορές έχω πάρει κοπέλα σπίτι από αγγελία, σχεδόν όλες
δέχονταν πρωκτικό (πληρώνοντας έξτρα φυσικά), αλλα λίγες να τις χύσεις στο πρόσωπο και δεν το κάνανε και με ιδιαίτερη προθυμία.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!  :)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αυτό που ζητάς δεν το κάνει καμμία. Ολες είναι τυπικές και σωστές στη δουλειά τους και δεν σπιτώνονται με τον καθένα, και μάλιστα χωρίς καλά λεφτά. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
ρε ειμαστε καλα  :headbang: :headbang: :headbang:
τζαμπα γαμησι???? :uglystupid: :uglystupid:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μονο καμια που ψωμολυσαει στην πεινα ισως να σου τα κανει ολα αυτα με λιγα ευρω

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.967
Πόντοι
606
μονο ο λιλας θα δεχοταν για λιγα ευρω  :2funny: :2funny:
μπορει και να πληρωνε απο πανω  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλήσπερα σε όλους :)

Όντας ''νεούδι'' σε αυτό το, κατά την απόψη μου, πολύ καλό και χρήσιμο site, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση :

έχει κανείς υπόψη του (αν την έχει πάρει ακόμα καλύτερα) κάποια κοπέλα (μέτρια προς καλή εμφανισιακά, όχι απαραίτητα κουκλάρα και μέχρι 35 χρονών) που μπορώ να φέρω σπίτι ή κάποια που να δουλεύει σε studio, η οποία να δέχεται χύσιμο στο πρόσωπο και πρωκτικό, χωρίς να ζητάει πάρα πολλά euros έξτρα?

αν κάποιοι από εσάς γνωρίζουν κάτι, παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο και στείλτε μου ένα pm με τις σχετικές πληροφορίες
(τηλέφωνο κοπέλας κ.λ.π.)για να μου ανοίξετε τα μάτια, γιατί όσες φορές έχω πάρει κοπέλα σπίτι από αγγελία, σχεδόν όλες
δέχονταν πρωκτικό (πληρώνοντας έξτρα φυσικά), αλλα λίγες να τις χύσεις στο πρόσωπο και δεν το κάνανε και με ιδιαίτερη προθυμία.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!  :)

ο τζαμπας πεθανε τυπε

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον....στη σελιδα 106 στο thread με τα ανεκδοτα εχει ενα πολυ καλο με τον τοτο....ξεκινα απο εκει!  :headbang:

OP
OP
L

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
όπως και να έχει, εγώ με ωραίο τρόπο απεύθυνθηκα στους χρήστες του site, αν καποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, να με πληροφορήσει.

τώρα, για όσους έκαναν σχόλια ολίγον τι ειρωνικά, δεν έχω κάτι να απαντήσω. δημοκρατία έχουμε.

και σε σένα που έχεις βαλει τη φωτό του βγενό, δε μίλησα για τζάμπα.

κάποιοι μάλλον δε διάβασαν καλά τι γράφω. απλά αν ξέρετε καμιά κοπελα να κάνει αυτά που ανέφερα, χωρίς να ζητάει να πληρωθεί
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ EUROS έξτρα. Όχι να μην πάρει έξτρα euros.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε μην είσαι ευέξαπτος. Σιγά - σιγά θα μάθεις να κάνεις μπάνιο στα βαθιά. Η μύηση θέλει χρόνο. Πρώτα στα απλά και μετα βουρ στον πατσά. Να ξέρεις ότι άν όχι όλοι, η πλειοψηφία είναι φίλοι και λίγη πλάκα μεταξύ φίλων επιτρέπεται.

OP
OP
L

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μην είσαι ευέξαπτος. Σιγά - σιγά θα μάθεις να κάνεις μπάνιο στα βαθιά. Η μύηση θέλει χρόνο. Πρώτα στα απλά και μετα βουρ στον πατσά. Να ξέρεις ότι άν όχι όλοι, η πλειοψηφία είναι φίλοι και λίγη πλάκα μεταξύ φίλων επιτρέπεται.

Δε διαφωνώ. Απλά έκανα μία ερώτηση

OP
OP
L

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, μήπως προέκυψε κάποια νέα πληροφορία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom