Νέα

Μη σας τύχει Αριστερός Εργοδότης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ (αν σας τύχει πατήστε τον στο λαιμό)

Η Αυγή, με την οποία συνεργάστηκα για χρόνια, μου χρωστάει ακόμα λεφτά.
Χρωστάει λεφτά σε πολύ κόσμο -και άχρηστο μεταξύ άλλων, καθότι από προσλήψεις, καλά πάμε.

Η Αυγή, αρνείται τις δεξιές πρακτικές της ορθολογικής λειτουργίας ενός εντύπου.
Προτιμάει να έχει απλήρωτους συνεργάτες, ή ανθρώπους που γράφουν δωρεάν, και δανείζονται για να ζήσουν.
Η Αυγή είναι ο χειρότερος, αισχρότερος, αθλιότερος εργοδότης, και το κόμμα που συνδέεται μαζί της, δεν κάνει τίποτε γι' αυτό.

Η Αυγή προτιμάει να βουλιάξει με όλους μέσα, παρά να αφήσει τη "σαβούρα".
Η απάντηση σε όποιον ζητάει τα λεφτά του, είναι ότι ήδη προηγούνται άλλοι με μεγαλύτερο χρέος!!!
Δεν θέλουν να "υποκύψουν στις πιέσεις της αγοράς", και γι' αυτό αφήνουν το απόστημα να σαπίζει.
Μην την αγοράζετε, αν την αγοράζατε, μην ψηφίζετε Σύριζα, αλλά ξυρείστε τους σύριζα, για να μάθουν τι εστί βερύκοκκο.
Ο κόσμος δουλεύει σα σκλάβος και είναι απλήρωτος!!!
Κι επιπλέον, επειδή είναι κορόιδα, δε μιλάνε κιόλας, για να μη δυσκολέψουν το κόμμα και δεν ξέρω ποιόν άλλο.
Ο Αλαβάνος είναι από τους πλουσιότερους της Βουλής, με σπίτια, ομόλογα και λεφτά.
Άμα δεν μπορούν να βρουν μια λύση, να το κλείσουν το ρημάδι, και το κόμμα και την εφημερίδα.
Μετά από την εμπειρία με τον αριστερό εργοδότη, ξύπνησα.

Η εκμετάλλευση βλέπετε...

Απο

AΠΟ Natasha Hassiotis υπαλληλος Αυγης

Επισκέπτης
Αμαν πια βρε υρρετ η μανια σου με την αριστερα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ο yrret με τα 3,6 ποστ ανα μέρα σε πείραξε
όχι αυτοί με τα 20αρια παραληρρηματικά?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απλα μου κανει εντυπωση που ανοιγει συνεχεια θρεντ πανω σε αυτην την θεματολογια

γιατί οι άλλοι στους οποίους αναφέρομαι έχουνε γκάμα?
μεταξύ μας νομίζω ότι εχουμε γεμίσει εδώ και καιρό με μαϊντανους...

kodrakias

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και οι αλλοι μισοι πανε και γαμανε μια πουτανα ρωσσιδα σε ενα βρωμερο μπουρδελο της κρητης..

αυτην την πουτανα καποιος θελει να την παντρευτει.. :2funny:

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τελικα αν αυτοι οι 2 ειναι οι μεσοι δεξιοι θα εχουμε πολυ ευκολη δουλεια τσαμπα η εκπαιδευση...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Πλάκα, πλάκα παιδιά, από την μικρή πείρα μου μπορώ να πω ότι ο σκληρότερος καπιτάλας δεν πιάνει μία μπροστά στον "αριστερό βιομήχανο"  :2funny:
Δούλεψα σε γραφείο για έναν -που έβγαζε λεφτά όχι αστεία- και μας είχε με σόμπα πετρελαίου την οποία μάλιστα σπάνια γέμιζε και ξεπαγιάζαμε στο κρύο.
Το ίδιο και σε άλλον μόνο που αυτός είχε... σόμπα πετρογκάς!  :headbang: και χρέωνε στους εργαζόμενους (μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού) τη ζάχαρη και τον καφέ που χρησιμοποιούσανε.
Τα ίδια και χειρότερα έχω ακούσει και για άλλους -μεταξύ τους και επώνυμοι- είπα όμως να καταθέσω μόνο τις δικές μου εμπειρίες.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Τελικα αν αυτοι οι 2 ειναι οι μεσοι δεξιοι θα εχουμε πολυ ευκολη δουλεια τσαμπα η εκπαιδευση...

Μεγαλε, η αληθεια ειναι αυτη που ειναι και δεν εχει σχεση ποιος την εκφραζει.. αν καποια δεξια εφημεριδα δεν πληρωνε θα ειχε παει το παμε και οι συριζαιοι και θα κανανε σαματα αλλα επειδη ακουγονται πραγματα για την αυγη δεν μιλαει κανεις. Με ΠΟΙΟ πολιτικο βαρος ο Τσιπρας επικαλειτα την γενια των 700 ευρω οταν η εφημεριδα του κομματος χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ (αν σας τύχει πατήστε τον στο λαιμό)

Η Αυγή, με την οποία συνεργάστηκα για χρόνια, μου χρωστάει ακόμα λεφτά.
Χρωστάει λεφτά σε πολύ κόσμο -και άχρηστο μεταξύ άλλων, καθότι από προσλήψεις, καλά πάμε.

Η Αυγή, αρνείται τις δεξιές πρακτικές της ορθολογικής λειτουργίας ενός εντύπου.
Προτιμάει να έχει απλήρωτους συνεργάτες, ή ανθρώπους που γράφουν δωρεάν, και δανείζονται για να ζήσουν.
Η Αυγή είναι ο χειρότερος, αισχρότερος, αθλιότερος εργοδότης, και το κόμμα που συνδέεται μαζί της, δεν κάνει τίποτε γι' αυτό.

Η Αυγή προτιμάει να βουλιάξει με όλους μέσα, παρά να αφήσει τη "σαβούρα".
Η απάντηση σε όποιον ζητάει τα λεφτά του, είναι ότι ήδη προηγούνται άλλοι με μεγαλύτερο χρέος!!!
Δεν θέλουν να "υποκύψουν στις πιέσεις της αγοράς", και γι' αυτό αφήνουν το απόστημα να σαπίζει.
Μην την αγοράζετε, αν την αγοράζατε, μην ψηφίζετε Σύριζα, αλλά ξυρείστε τους σύριζα, για να μάθουν τι εστί βερύκοκκο.
Ο κόσμος δουλεύει σα σκλάβος και είναι απλήρωτος!!!
Κι επιπλέον, επειδή είναι κορόιδα, δε μιλάνε κιόλας, για να μη δυσκολέψουν το κόμμα και δεν ξέρω ποιόν άλλο.
Ο Αλαβάνος είναι από τους πλουσιότερους της Βουλής, με σπίτια, ομόλογα και λεφτά.
Άμα δεν μπορούν να βρουν μια λύση, να το κλείσουν το ρημάδι, και το κόμμα και την εφημερίδα.
Μετά από την εμπειρία με τον αριστερό εργοδότη, ξύπνησα.

Η εκμετάλλευση βλέπετε...

Απο

AΠΟ Natasha Hassiotis υπαλληλος Αυγης

Δυστυχώς έτσι είναι. Στην αγορά τρια πράγματα ισχύουν. Αν είναι Αριστερός, από που είναι η καταγωγή του και αν είναι νέος(Ο θεός να σε φυλάει από νέο αφεντικό και παλιά πουτάνα :2funny: είπε σε ένα μαγαζί κάποιος). Οι αριστεροί είναι οι χειρότεροι εργοδότες, προϊστάμενοι. Ότι ακριβώς κατηγορούν, αυτοί το κάνουν χειρότερα. Αν είναι να περιμένουμε τέτοια δείγματα εξουσίας, σε κυβ. συνεργασίας το πολύ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω εχω ακουσει πολλα.ακομα και οτι το ΚΚΕ στους εργαζομενους του Ριζοσπαστη τη δεκαετια του '80 δεν τους πληρωνε το ΙΚΑ.εχουνε γινει παρα πολλα με γνωστους!οι αριστεροι εργοδοτες ειναι οτι χειροτερο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άλλο η ιδεολογία και άλλο η τσέπη.

Stories