Νέα

μετρητης ΔΕΗ κλοπη ρευματος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
γεια σας νοικιαζα μια γκαρσονιερα ο ενοικιαστης δεν πληρωνε και προσφατα αναγκαστηκα να του κανω εξωση για να φυγει.το ρευμα ηταν στο ονομα του προηγουμενου ενοικιαστη.ειχα ειδοποιησει αυτόν που εφυγε ότι πρεπει να το βαλει στο ονομα του γιατι o προηγούμενος θα το διακοψεί.καποια στιγμη τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων ΔΕΗ και μου ειπαν ότι το ρευμα ειχε διακοπεί και δεν φαινεται σε άλλο ονομα.οταν τουε ειπα ότι καποιος άλλος μενει εκει και εχει ρευμα  μου ειπαν ότι θα εχει παει σε άλλο παροχο.ελεγξα πριν λιγες ημερες τον μετρητη.κατι καλωδια τον συνδεουν με καποιο διπλανο.προφανως γινεται κλοπη.να απευθυνθώ στην ΔΕΗ η θα βρω μπελα επειδή είμαι ο ιδιοκτητης του διαμερίσματος;μηπως είναι καλυτερα να φερω ηλεκτρολογο;εχω συμβολαιο,διαταγή αποδοσης μισθιου και αποφαση εξωσης.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
γεια σας νοικιαζα μια γκαρσονιερα ο ενοικιαστης δεν πληρωνε και προσφατα αναγκαστηκα να του κανω εξωση για να φυγει.το ρευμα ηταν στο ονομα του προηγουμενου ενοικιαστη.ειχα ειδοποιησει αυτόν που εφυγε ότι πρεπει να το βαλει στο ονομα του γιατι o προηγούμενος θα το διακοψεί.καποια στιγμη τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων ΔΕΗ και μου ειπαν ότι το ρευμα ειχε διακοπεί και δεν φαινεται σε άλλο ονομα.οταν τουε ειπα ότι καποιος άλλος μενει εκει και εχει ρευμα  μου ειπαν ότι θα εχει παει σε άλλο παροχο.ελεγξα πριν λιγες ημερες τον μετρητη.κατι καλωδια τον συνδεουν με καποιο διπλανο.προφανως γινεται κλοπη.να απευθυνθώ στην ΔΕΗ η θα βρω μπελα επειδή είμαι ο ιδιοκτητης του διαμερίσματος;μηπως είναι καλυτερα να φερω ηλεκτρολογο;εχω συμβολαιο,διαταγή αποδοσης μισθιου και αποφαση εξωσης.
Φέρε ηλεκτρολόγο για αρχή και βλέπεις.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
γεια σας νοικιαζα μια γκαρσονιερα ο ενοικιαστης δεν πληρωνε και προσφατα αναγκαστηκα να του κανω εξωση για να φυγει.το ρευμα ηταν στο ονομα του προηγουμενου ενοικιαστη.ειχα ειδοποιησει αυτόν που εφυγε ότι πρεπει να το βαλει στο ονομα του γιατι o προηγούμενος θα το διακοψεί.καποια στιγμη τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων ΔΕΗ και μου ειπαν ότι το ρευμα ειχε διακοπεί και δεν φαινεται σε άλλο ονομα.οταν τουε ειπα ότι καποιος άλλος μενει εκει και εχει ρευμα  μου ειπαν ότι θα εχει παει σε άλλο παροχο.ελεγξα πριν λιγες ημερες τον μετρητη.κατι καλωδια τον συνδεουν με καποιο διπλανο.προφανως γινεται κλοπη.να απευθυνθώ στην ΔΕΗ η θα βρω μπελα επειδή είμαι ο ιδιοκτητης του διαμερίσματος;μηπως είναι καλυτερα να φερω ηλεκτρολογο;εχω συμβολαιο,διαταγή αποδοσης μισθιου και αποφαση εξωσης.
Φίλε είχα και εγώ ένα μουνόπανο ενοικιαστή που έκλεβε ρεύμα. Μετα από πολύ ψάξιμο και πολλά τηλέφωνα σε ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ στα οποία ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο έστειλα ένα μήνυμα στο email παραπόνων της ΔΕΔΗΕ  τους ενημέρωνα ότι τι ρολόι ήταν παραβιασμένο και υπήρχε πιθανή ρευματοκλοπή.Τους είπα ότι εγω τους ενημέρωσα, τους καθιστώ υπευθυνους για τις δικές τους ενέργεις και τέλος ζήτησα γραπτή απάντηση για την καταγγελία μου. Σε δύο μέρες στειλανε συνεργείο και μου απαντήσανε με email ότι προχωρήσανε στις από τον νόμο ενέργειες. Η διαφορά ήταν ότι ο  μαλάκας που έκλεβε ήταν ακόμα νοικάρης.Του κόψανε το ρεύμα άμεσα για κάποιες μέρες την συνέχεια δεν την έμαθα γιατί τον σούταρα κακήν κακώς. Γνώμη μου ακολούθα τα νόμιμα και πρόσεχε με τον κάθε καραγκιόζη γιατί το αρχίδι μου κόλλησε και μια μήνυση για εξύβριση όταν έφαγε τα μπινελίκια του.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
κόψε το νερό και βγάλε και την ασφάλειά Άπω το ρόλοι χωρίς νερό και ρεύμα όλοι φεύγουν και φερε ηλεκτρολόγο

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Κανε καταγγελία στην ΔΕΗ από την στιγμή που έχεις συμβόλαιο κ είσαι νόμιμος εσύ είσαι οκ αλλά πρόσεχε μην μην στο τονίζω βάλεις χέρι στο ρολόϊ εσύ με άλλο άτομο την έκατσες εσύ θα βρείς το μπελά σ μετά οκ...

OP
OP
A

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
τελικα δεν ηταν κλοπη.εφερα ηλεκτρολογο και το ειδε.κατι καλωδια της ΔΕΗ πηγαιναν από ένα ρολοι στο άλλο.οι υπαλληλοι της ΔΕΗ  ειχαν κανει διακοπη ηταν ένα κοκκινο σημα στο ρολοι αλλα δεν ειχαν ξεσυνδεσει τα καλωδια απλως ειχαν γυρισει το διακοπτη.με ένα κατσαβιδι ο διακοπτης ξαναδινει ρευμα.προφανως ο τυπος αυτό ειχε κανει.ο ηλεκτρολόγος το ξανακλεισε.ευχαριστω για τις απαντησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom