Νέα

Μέθοδος αντισύλληψης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agamit05
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά μέθοδο αντισύλληψης προτιμάτε?Ποιά η σύντροφός σας?

• Αντισυλληπτικά χάπια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Προφυλακτικό

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Τράβηγμα

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Δεν γουστάρω sex.Προτιμώ την τηλεόραση

• Οποιαδήποτε άλλη..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

agamit05

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ερώτηση είναι σαφής.Τί προτιμάτε εσείς?Τι θέλει το κορίτσι(?).

Τα αντισυλληπτικα παρεχουν εγγυηση και σιγοθρια,αλλα δεν πρεπει να ξεχασει η γυναικα να τα παρει τιν ιδια ωρα καθε μερα.Δεν προστατευουν απο ΣΜΝ(σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα),και ακουγεται πως εχουν παρενεργειες απο αυξηση βαρους και πεσμενη λιμπιντο,μεχρι και καρκινο και στειρωση

Το κλασικο προφιλακτικο προστατευει απο ΣΜΝ,εγγυαται πως το σπερμα δεν θα φτασει στην μητρα και παρεχει μια καποια λιπανση.Ομως μπορει να σπασει,και τοτε τρεχουμε σαν τον βεγγο.Επισεισ μειωνει την απολαυση.Οποιος εχει δοκιμασει χωρις ξερει

Το τραβηγμα ενδυκνειται για εμπειρους "αθλητες".καμια προφυλαξη ουσιαστικα,καμια αντισυλληψη στο συνολο.Το 27% των ανεπιθυμητων εγγυμοσυνων ωφειλεται σε αυτους τους ελιγμους.

Ισως καποιος να φοβαται τα ΣΜΝ,η να μην θελει να ασχολειθει και να προτιμα να βλεπει μπαλα μονος,παρα να ακουει γκρινια.

Υπαρχουν και αλλες μεθοδοι,οπως μια ταπα που βαζουν οι γυναικες(?),ενα σπειραμα(?) πως λεγεται που βαζουν βαθια μεσα,αλλα αυτα σε μεγαλυτερες ηλικιες ..

Διαλεχτε και παρτε

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η "τάπα" είναι το διάφραγμα, και πρέπει να τοποθετηθεί λίγο πριν την επαφή, συνήθως μαζί με σπερματοκτόνο αφρό (και τώρα πια μάλλον ντεμοντέ), το σπείραμα είναι ενδομήτριο και μόνιμα τοποθετημένο.

OP
OP
A

agamit05

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
e ne oti thimomoun apo ti viologia egrapsa alloste :cheesy:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Στη μαπα γιατι ετσι μ αρεσει.

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το προφυλακτικό δεν το γουστάρω. Όταν γαμάω γκόμενες που ξέρω καλά ή έχω σχέση μαζί τους οποιουδήποτε είδους το αποφεύγω αλλά προσέχω πολύ και προτιμώ να χύνω στη μάπα ή τον κόλο αν με αφήνει αλλά και πάλι έτσι την έχω πάθει δύο φορές στο παρελθόν με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και τώρα πια προσέχω πολύ. Αν γαμήσω καμιά άγνωστη γκόμενα ή πάω με πουτάνα ή τραβεστί πάντα φοράω προφυλακτικο γιατί στις περιπτώσεις αυτές δεν παίζουμε ιδ. όταν γαμάω κόλο. Ακάποτη πίπα μου κάνουν καμιά φορά αλλά και πάλι δεν ξέρεις ποιον άλλον έχει τσιμπουκώσει η γκόμενα προηγουμένως. Πάντως το ακάποτο σίγουρα δε συγκρίνεται από απόλαυση.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στα πορνο τι χρησιμοποιουν εκτος απο 'τραβηγμα' ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γαμησι απο κωλο η καλυτερη μεθοδος παιδια!

Επισκέπτης
Προτιμώ να παίρνει αντισυλληπτικά, αλλά δεν είναι και πολύ καλό για την ίδια, οπότε ή τραβιέμαι ή προφυλακτικό

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Το αντισυλυπτικο ειναι το καλυτερο, αρκει να ειναι αφτο που τεριαζει στον οργανισμο καθε γυναικας και να το παιρνει σωστα την ιδια παντα ωρα καθε μερα...πραγμα που οι ελληνιδες σπανια κανουν!

Η μονιμη σχεση μου περνει το χαπι της εκτος μονιμης σχεσης παντα προφυλακτικο (αλλα βεβαια δεν συγγρινετε)

ananas

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχω ακουσει οτί υπάρχουν και κάτι κολπικά σφουγγαράκια-υπόθετα με σπερματοκτόνο. Τα βάζεις μέσα της 20 λεπτά πριν το σεξ και έχουν ποσοστό επιτυχίας 70% αλλά σε συνδιασμό με το τράβηγμα φτάνει σχεδόν το 100%. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά. Ένας γνωστός μου είχε βρει σε ένα φαρμακείο σφουγγαράκια (πανάκριβα 30 ευρώ τα 3) αλλά τώρα πια δεν έχει ούτε αυτό.

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα,η καλύτερη λύση είναι μια αλλα μόνο όταν έχεις σχέση.Τα αντισυλληπτικά,τα οποία αν,όπως είπε κι ενας φίλος πιό πάνω,ταιριάζουν με τον οργανισμό της γυναίκας κι αυτή τα παίρνει με συνέπεια,σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση γιατί ούτε καπότα φοράς,ούτε τραβιέσαι,ούτε τίποτα.Όσοι έχουν εμπειρία με το θέμα θα με καταλαβαίνουν.

P.S. Τα αντισσυληπτικά δεν ευθύνονται για καμία μορφή καρκίνου,ίσα ίσα κάποιοι υποστηρίζουν ότι δρούν προοληπτιά μέχρι ενα βαθμό ενάντια στους καρκίνους του μαστού και της μήτρας και δεν μειώνουν τη γονιμότητα της γυναίκας αφου σταματώντας τη χρήση τους,η γυναίκα διανύει ένα διάστημ; πιό γόνιμο απ' ότι συνήθως.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πάντα προφυλακτικό (και σε σχέση και ξεπέτα)

Μπορεί η νέα σχέση σου να το παίζει παρθένα και να έχει πάρει όλο το βόρειο ημισφαίρειο..

Αρρώστιες πέρα από ενεπιθύμητες εγκυμοσένες καραδοκούν... Ξυπνάτε

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
το "τραβηγμα" μακροχρονια, προκαλει προβληματα στους αντρες, που σχετιζονται με την ψυχολογια τους, και με την καρδια τους. δεν εννοω καρδιοπαθειες βεβαια, αλλα μια αγχωτικη αισθηση, που δεν οφειλεται στο αν θα προλαβεις να τραβηχτεις αλλα στην ξαφνικη αλλαγη της καταστασης. προφανες εξ αλλου. επειδη εχω μονιμες σχεσεις, ξεκιναω χωρις, και καταληγω με προφυλακτικο, εκτος αν προκυψει κατι αλλο. οχι ομως πια τραβηγμα. μου φαινεται πολυ κουραστικο.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Με τη γυναίκα μου τράβηγμα ... τον άλλο μήνα γεννάει τπ δεύτερο ...επειδή μου ξέφυγε/ξεχάστηκα ... πάλι ...!!!

Με οποιαδήποτε άλλη προφυλακτικό ...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom